Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3136 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gal yra žmonių, kurie perka ką nors iš redberet.pl?

Greitu metu pirksiu http://redberet.pl/p/52/1152251566/replika-pistoletu-ggb-9606-green-gas.html

bet nelabai noriu mokėti už siųntimą 13€ :D Jei kas priktu kartu, galėtume sisimesti po 50% už siųntimą. 

Jei kas perkat, kreipkites į pm

Aš imsiu irgi, bet aš imsiu 480fps *Myliu SuperGames.lt* ginklą :)

http://redberet.pl/p/40/1152252028/replika-pistoletu-g292-pistolety-co2-repliki-gazowe-repliki-asg.html

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

O šiaip pažystamu turi kas airsoft ginlų turi? Įdomu kaip realiai tie 480 fps atrodo :D tipo pramušt laisvai oda gali iš nedidelio atstumo.

Pramuša, pramuša, bet ne visur, tik kur minštesni audiniai, kažkada per mokymus naktį užpuolė mūsų stovyklą, žalias dar vpš buvau, nesusigaudžiau ir gavau šaratą į žandą, teko krapštyt lauk paskui, kitą kartą snaiperis dantį nuskėlė, nu ždž pasilieka žaizdos nuo jų, tik aišku jeigu čia perkat tam kad rajone "rimtam bachūrui su dūra" pasirodyt, tai nepatariu tokio imt, visgi su juo nieko nepadarysi, jeigu jau pirkt, tai nebent šiaip kaime obuolius kaimynų nušaudyt, arba užsiiminėt airsoftu. 

(redaguota)

Pramuša, pramuša, bet ne visur, tik kur minštesni audiniai, kažkada per mokymus naktį užpuolė mūsų stovyklą, žalias dar vpš buvau, nesusigaudžiau ir gavau šaratą į žandą, teko krapštyt lauk paskui, kitą kartą snaiperis dantį nuskėlė, nu ždž pasilieka žaizdos nuo jų, tik aišku jeigu čia perkat tam kad rajone "rimtam bachūrui su dūra" pasirodyt, tai nepatariu tokio imt, visgi su juo nieko nepadarysi, jeigu jau pirkt, tai nebent šiaip kaime obuolius kaimynų nušaudyt, arba užsiiminėt airsoftu. 

Šiaip noriu labiau dėl aim'o Be to manau vistiek kaikurie kur metalo yra tai ir sveria, žinai :D Ateičiai jei kas, jau mokėčiau normaliu ginklu labiau naudotis ar orentuotis bent :D Visko būna bbž, gali kada prireikt. 

Redaguota , nario IamTheDanger

Nu galima aišku pasiimti kokį CO2 D kategorijos 4J "makaroną", ir nedidukas ir skaudžiai kanda. Bet tokį pirkti galima tik turint 18 metų, be jokių leidimų ir bent jau nuo 14 metų galima pasiimti 0.7 - 1.5 J jeigu neklystu, neperdaugiausiai domėjausi tiesą sakant, bet žodžiu, naudos tai tik kad atrodo kaip tikras ir kad jeigu esi taiklus šaulys gali padaryti skausmo, jeigu imi su tuo tikslu, bet kžn kažkaip asmeniškai man tai čia nesąmonė, visgi tai sportinis ginklas, tai sportui naudoti jį ir reikia, o jeigu nori apginti sodybą nuo vagių ar kokį mušeiką mokykloj pamokyt, tai ne pats geriausias pasirinkimas.

Nu galima aišku pasiimti kokį CO2 D kategorijos 4J "makaroną", ir nedidukas ir skaudžiai kanda. Bet tokį pirkti galima tik turint 18 metų, be jokių leidimų ir bent jau nuo 14 metų galima pasiimti 0.7 - 1.5 J jeigu neklystu, neperdaugiausiai domėjausi tiesą sakant, bet žodžiu, naudos tai tik kad atrodo kaip tikras ir kad jeigu esi taiklus šaulys gali padaryti skausmo, jeigu imi su tuo tikslu, bet kžn kažkaip asmeniškai man tai čia nesąmonė, visgi tai sportinis ginklas, tai sportui naudoti jį ir reikia, o jeigu nori apginti sodybą nuo vagių ar kokį mušeiką mokykloj pamokyt, tai ne pats geriausias pasirinkimas.

Nereikia leidimo - nuo 0 iki 2,4J. Reikia nuo 2.5J

Torėjau kažkada 0.85J jei nori ką nors pamokyti užteks, skaudžiai mušai, jei pilnas balionėlis

Jei kiltu rajone neramumai, imčiau tikrą, tikrai ne toks tikslas.

Jei kiltu rajone neramumai, imčiau tikrą, tikrai ne toks tikslas.

Tai vat, nes buvo kažkada vienas durnelis pažįstamas, ėjo skolos prasimušt su pniaumatiniu, sekančią dieną pasigavo ir gavo trigubai atgal, o šiaip kžn gali internete informacijos daug rasti, yra daugybė forumų, FB grupių, jei kas į PM rašyk galėsim padiskuotuot, arba susisiek su tuo Girtek, tas pasirodo visąžinis bandė man kažką įrodyt, gal kažką gero patars ir tau :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3136 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...