Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

WGC.LT [Counter-Strike 1.6] Servers network !


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

11_11_logo.png.png

WGC.LT - tai nepaprastas projektas, tai projektas kuris žada jums gerą bei stabilų žaidimą. Bei visą laiką tobulėjančius serverius. Šiame projekte kiekvienas serveris yra stabilus, ir kiekvienas serveris prižiūrimas.Jeigu tavo nuomonė kitokia užeik į mūsų serverius, ir savo nuomonę pasitikslink.. Šiuo metu dar serveriuose galite rasti ir užsienio žaidėjų, todėl bandome surinkti kuo didesnę Lietuvių bendruomenę, jog vakarais žaidėjai turėtų kur praleisti laiką.

Tik šis projektas jums žada gerą žaidimą, bei gerą kolektyvą kuris yra visalaiką keičiamas ir bandomas atitaikyti pagal to žaidėjo poreikius.Šiame serveryje visalaiką bus maloni žaidėjų kompaniją kiekvieną kartą galėsi paprašyti pagalbos. Administracija į jūsų skūndus reguoja labai greitai, nes jūs mums vienintelis žmogus dėl kurio mes tobuliname savo serverius!
Pagrindinė serverio administracija jums atsakymą į jūsų klausimus pateiks labai greitai jeigu tiktais bus prisijūngę.
Serveriai yra kiekvieną sekūndę tobulinami, ir mes siekiam rekordų, bei kiekviena kartą jūsų įdėjos būna įvykdomos. Stengiamės dėl jūsų !
 
Serverių sąrašas
CS:GO Public -> Čia jūs galėsite jaustis kaip tikrajame STEAMED CS:GO žaidime, tik skiriasi tas, jog veiksmas vyksta 1.6 žaidime. Čia jūs galėsite pirkti/parduoti skinus, atrakinti dėžes, gauti raktų, gauti taškų už juos įsigyti skinų, raktų, dėžių.
CSDM -> Šis serveris visiems manau žinomas, šioje modifikacijoje jeigu jūs mirsite iškarto vėl atsirasite "Auto-Respawn" ir taip žaidžiate kol pasikeičia žemėlapis. Daugelis žaidėjų ateina tiesiog treniruotis prieš įvairius CM, GTH match'us.
SWARM -> Ši modifikacija, manau taip pat visiems žinoma. Žaidėjai kurie prisijūngia į serverį yra paskirstomi į komandas [Humans -> Žmonės] [Zombies -> Zombiai] ir tada vyksta tokia kaip ir kova iki dviejų zombių arba žmonių pergalių. Ir tada keičiasi komandomis, tiesiog yra įvairių rūšių zombių, kaip įvairūs Tank kur turi daug gyvybių bei visa kita. Tiesiog nemoku šio serverio apibūdinti, bet šis serveris taip pat yra smagus kaip ir visi kiti esantys serveriai.
 
Žaidėjai kurie yra STEAM žaidėjai, gauna Free VIP paslaugą tik pas mus !
Mes stengiamės privilioti kuo daugiau žaidėjų savo unikalumu. Tiesiog esame patyrę žmonės, ir žinome ko reikia serverio žaidėjams.
Stengiamės atlikti kuo daugiau serverio atnaujinimų jog jums būtų įdomu žaisti.
Neseniai buvo įvykdytas kaip sakant WIPE ( Visų žaidėjų ištrynimas ) tad dabar pats šansas, pradėti jums žaisti mūsų serveryje tai yra, ištrynėme visų vartotojų atsinuliavo In-Game Rank'ai, Skinai, taškai. Tad pats šansas. Junkis ir išbandyk.
 
CS:GO Serverio IP adresas -> 77.241.199.144:27015
CSDM Serverio IP adresas -> 77.241.199.144:27017
Umbrella Swarm Serverio IP adresas -> 77.241.199.144:27018
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...