Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tikrai ne, edit nuo default, o beto, west-city.lt diz (furex.lt diz) irgi yra mano. Tiesiog tas pats dizaineris panaudojo tą pačią mintį

dabar nueik vlkg.lt :) bent ikonas butum pakeites. :)

p.s ir siaip siulau pasimokint daugiau html tada viesint darbus, nes jie kreivi tai jezz.

Redaguota , nario Iframe
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

(redaguota)

dabar nueik vlkg.lt :) bent ikonas butum pakeites. :)

p.s ir siaip siulau pasimokint daugiau html tada viesint darbus, nes jie kreivi tai jezz.

Tu [MODERATED] manęs neužpisk, darbas darytas iš psd, nuo default ipb design, aš tau ir [MODERATED] psd ntr galiu parodyti. Piešiau ne aš, taip, kad pūsk su savo tokia kritika, Darbas darytas nuo default

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 5

Tu *Myliu SuperGames.lt* manęs neužpisk, darbas darytas iš psd, nuo default ipb design, aš tau ir supistą psd ntr galiu parodyti. Piešiau ne aš, taip, kad pūsk su savo tokia kritika, Darbas darytas nuo default

Ir kam dabar nervuotis? Sakei kritikos reikia :D no problem m8 :) zinai toki dalyka lygiavimas? http://prntscr.com/crlltw Jei ne tai susipazink cia pirmas dalykas nes rezia aki kaip reikiant. :)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Ir kam dabar nervuotis? Sakei kritikos reikia :D no problem m8 :) zinai toki dalyka lygiavimas? http://prntscr.com/crlltw Jei ne tai susipazink cia pirmas dalykas nes rezia aki kaip reikiant. :)

Hmm, visi sako jog tavo kodas yra šūdiniausias kokį kažką matė, pagrinde tai Edgaras iš button apie tave viską pasakė, jog nevykėlis esi. Salam. Tai tvarkykis pats kodą savo, o ne kitų žiūrėk.

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 2
(redaguota)

Hmm, visi sako jog tavo kodas yra šūdiniausias kokį kažką matė, pagrinde tai Edgaras iš button apie tave viską pasakė, jog nevykėlis esi. Salam. Tai tvarkykis pats kodą savo, o ne kitų žiūrėk.

:D Edgaras, paklausk kitu. :) Nera html blogo kodo, kaip kam pataugiau taip raso :) svarbu, kad nedarytu klaidu. Ir siaip tokie kaip Evaldas ir kiti supergames.lt ale koduotojai nieko nepasieke tik cia teikia paslaugas reiketu sukoduot imonei kazin ar koduotu. :) taip kad ramiai sedek.

Redaguota , nario Iframe
  • Neigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...