Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Palauk. Tu sakai, kad esi ne dexinozas, bet Fegda darbas yra susijęs su keliais ar ne? O dabar pažiūrėkim samp.west-city.lt "Kelių sistema by Dexinoz" nesukelia įtarimų ?

koks dar west-city ir kokia dar keliu sistema pirma kart išvis girdžiu , ir kam tu čia mane kiši ? Kur mano darbas ir kur ta kažkokia sistema kur net nežinau apie ką tu čia kalbi .

(redaguota)

koks dar west-city ir kokia dar keliu sistema pirma kart išvis girdžiu , ir kam tu čia mane kiši ? Kur mano darbas ir kur ta kažkokia sistema kur net nežinau apie ką tu čia kalbi .

Cituoju parašą "// Pristatomasis Fegdos darbo VIDEO jau greit !" Kažkur sfg aprašyme mačiau, kad Fegda susijus su keliais, kas dar sukėlė įtarimus, kad aceit tame chate, kur pablo kažkurioj temoj įkėlė, dexinozas rašė, kad jam jau ant sampo *Myliu SuperGames.lt*, bet tada randam hostą ant kurio testuoja kažkokią kelių sistemą :D ne per daug sutapimų?

Nenoriu leistis iki žemo lygio ir velt čia kažkokios rimtos diskusijos, čia buvo mano paskutinis žodis

Redaguota , nario @Domas

Cituoju parašą "// Pristatomasis Fegdos darbo VIDEO jau greit !" Kažkur sfg aprašyme mačiau, kad Fegda susijus su keliais, kas dar sukėlė įtarimus, kad aceit tame chate, kur pablo kažkurioj temoj įkėlė, dexinozas rašė, kad jam jau ant sampo *Myliu SuperGames.lt*, bet tada randam hostą ant kurio testuoja kažkokią kelių sistemą :D ne per daug sutapimų?

Nenoriu leistis iki žemo lygio ir velt čia kažkokios rimtos diskusijos, čia buvo mano paskutinis žodis

Tai kodėl tu man tai taikai ? Tai tu rašyk tam "dexinoz" ir klauskis , kaip jam poxui jei jis norėjo su pablo kurti projekta kiek man pats pablo sake , teigi man visai xui znaet ką .

(redaguota)

Tai kodėl tu man tai taikai ? Tai tu rašyk tam "dexinoz" ir klauskis , kaip jam poxui jei jis norėjo su pablo kurti projekta kiek man pats pablo sake , teigi man visai xui znaet ką .

Niekas nieko nenorėjo kurti tiesiog Dexinoz parašė sako gal žinai kokį projektą kuriame galėčiau apsistoti pasiūliau angel-pine ir kalba ties tuom užsibaigė,bet ne tame esmė nenukrypkim nuo temos jis ieško projekto tegul.Mūsų juk valgyt neprašo jis

Redaguota , nario Pablas

pagal tavo IP atknisau 2 skype
 [pawno.care - 37.157.149.30][aidasas17 - 37.157.149.30]
šie
pagooglinau pawno.care skype
radau šią tema https://www.supergames.lt/topic/232473-suk%C4%8Dius-care-skype-pawnocare/
ir šitoj temoj esi numetes FB linka
štai čia

http://www.part.lt/img/344f12d55922274e56ff83769c26ed2d533.png
o čia yra čhatas iš dexinoz skype kur jis man numetė savo linka į fb

Čia yra tas pats asmuo tik apsimetinėja :)

pagal tavo IP atknisau 2 skype

[pawno.care - 37.157.149.30][aidasas17 - 37.157.149.30]

šie

pagooglinau pawno.care skype

radau šią tema https://www.supergames.lt/topic/232473-suk%C4%8Dius-care-skype-pawnocare/

ir šitoj temoj esi numetes FB linka

štai čia

http://www.part.lt/img/344f12d55922274e56ff83769c26ed2d533.png

o čia yra čhatas iš dexinoz skype kur jis man numetė savo linka į fb

Čia yra tas pats asmuo tik apsimetinėja :)

tiek ir tereikėj, gal dexinozai pasidaryk kokia plastine operacija ar dar kazka, nu, kad gudriau atrodytu, kad tu nesi vienas ir tas pats zmogus, manau supratai mane :)

✉ Email; [email protected]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...