Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

po labai ilgos pertraukos tiek Lietuvos srityje tiek užsienio srityje grįžau į mappinimą, dar vis nepilnu pajėgumu, bet kolkas stengiuosi atgauti "skill'us" visu šimtu ir daugiau procentų. Šiuo metu esu apsistojęs ties Las-Venturas.lt serveriu, nesu oficialus mapperis bet kai kuriuos darbus Karoliui(Invision_White) nusiunčiu, bet man tai netrukdo pakeisti į potencialų projektą.

Ko nenoriu aš?

• Projektų kurie yra dar nestartavę, o jeigu net ir startavę nebūtų apskritimas ties skaičiaus žaidėjų lauko.
  • Projektų savininkų - "pažadukų".
  • Katės maiše(e.g. tai mes jau kuriam viską slaptai bet niekam nerodysim forumas va jau kita sav bus ane agi).
  • Savininkų kurie mane užkrautų visokiais prižiūrėtojais ir lieptų daryti darbą, aš į projekto veiklą per daug nesikišiu.

Ko pageidaučiau aš?

• Startavęs projektas, su tvarkingu forumu bei visa kitą, su pastovių žaidėjų skaičiumi minimum 45.
  • Supratingo bei gerai mokančio priimti sprendimus pagrindinio administratoriaus, kuris turi unikalių idėjų, bei moka jas realizuoti.

Jūs galite gauti rekomendacijas iš:

Užsienis:

• ls-rp.com, vieno pagrindinių projekto atstovų(ne savininko), Kriso(chris) arba phoenix'o.
  • samp-rp.ru, 4-ojo serverio atstovo. 
  • oficialios pabalčio mapperių grupės((mano žiniomis mTėvas toje grupėje buvo arba dar vis yra) grupės atstovas: https://www.youtube.com/channel/UCAQ-jqipImyY-lSmj295idA ).

Lietuva:

• -

Ka jūs gausite iš manęs?

• Pilnus mapp darbus(be bugų - jei bus sutvarkysiu).
  • Interjero/eksterjero, interjero eksterjere mappus.

Pavyzdžiai?

!!! Surasti neskubu, tad jeigu net neatsiradus reikiamam projektui nenusiminsiu, ir neisiu į pirmąjį pasiūlytą.

Susisiekimas:

• Su projekto aprašymais, arba aprašymų temomis rašykite man į PM(Tik atitikite reikalavimus).
  • Arba parašykite TS serverį į kurį galiu ateiti ir galime pasikalbėti tenais :).
Redaguota , nario MBIL

7-years-strong.png

• ,

O tu bijai darbo kad eini tik į startavusius projektus?? Hmm.. kažkuris mapperis prieš tave bus visas jėgas įdėjęs ir tu prisiimsi jo darbus?

Na, gerbiu tave kad lsrp.com mappinai, tai yra mėgstamiausias projektas, darbai irgi gražiai atrodo.

NE darbo aš nebijau turbūt atvirkščiai - aš esu link darboholiko pusės. Esmė tame su tais nestartavusiais, kad dažniausiai ta etiketė "nestartavęs" ir lieka visam laikui.

Gal gali pasakyti nicką? Nes aš pažystu ten visus kaip ir mane visi. Gal būt buvai net management? 

7-years-strong.png

:D juokina tokie.. Nori jis mat startavusio projekto.. Kaip tik geriau nestartavęs, nes kuo daugiau surinksi ir tada nebus apmiręs servas.. Krč skiltį pasižėk yra daug kas ieško.

Juokdarys tai esi tik tu..

Tu turbut nesuprantu kokiuose SAMP sluoksniuose as esu dirbes, ir kokia galimybe as Lietuviams suteikiu. Negana to kad tie serveriu tinklai turi po 5-8tukst. prisijungusiu zaideju vienu metu, jie dar ir yra vieni geriausiu Europoje/Pasaulyje, ai bet kam as tau cia aiskinsiu vistiek nes kaip sakoma nepilnai subrendusiems neisaiskinsi kad sniegas nebaltas  - jis atspindi ta spalva.

7-years-strong.png

ys tai esi tik tu..

Tu turbut nesuprantu kokiuose SAMP sluoksniuose as esu dirbes, ir kokia galimybe as Lietuviams suteikiu. Negana to kad tie serveriu tinklai turi po 5-8tukst. prisijungusiu zaideju vienu metu, jie dar ir yra vieni geriausiu Europoje/Pasaulyje, ai bet kam as tau cia aiskinsiu vistiek nes kaip sakoma nepilnai subrendusiems neisaiskinsi kad sniegas nebaltas  - jis atspindi ta spalva.

Sniegas nebaltas?!? Dar daug gyvent man...

Iš lsrp daug aš accountu turėjau.. anglų projektuose nebuvau administracijoj, nebent project-la buvau fox11 kaip ir aukščiau. Ai dar russian bratva buvau prie bosų. Čia kiek pamenu :D

O ls-rp kiek žinau neturėjo officialaus mapperio? Jie ėmė mappus iš žaidėjų ar ne?

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Sniegas nebaltas?!? Dar daug gyvent man...

Iš lsrp daug aš accountu turėjau.. anglų projektuose nebuvau administracijoj, nebent project-la buvau fox11 kaip ir aukščiau. Ai dar russian bratva buvau prie bosų. Čia kiek pamenu :D

O ls-rp kiek žinau neturėjo officialaus mapperio? Jie ėmė mappus iš žaidėjų ar ne?

Taip sniegas nebaltas :D

ls-rp visada nesisekė, negalėjo surasti tinkamų patikimų žmonių, kurį laiką iš pavienių pirko, paskui ieškojosi kelių bet buvo nepatikimi, ir tad aš atėjau 5-iems mėnesiams. Atlyginimas tenkino(jei labai domina skaičiai tai - didesnis negu vidutinis mėnesio Lietuvoje atlyginimas), komanda irgi labai gera buvo, darbo neperdaugiausiai tik va kai neįsigilini į projektą kuriam mappini yra labai blogai, tai taip ir palikau. 

7-years-strong.png

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...