Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3141 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sup, realiai pabodo žaisti vienam ar su draugais kurie žaidžia po 1mm į dieną, o kai vienas žaidžiu tai dažniausiai sėdžiu 1-2 vietoje ir sunkiai laimim vien dėl to jog yra visokių šalių žmonės, sunku yra susikalbėti, ir visi daro ką nori.

Todėl ieškau protingų, sumanių žmonių/komandos kurie norėtų leisti vakarus žaisdami unikalų, strateginį Counter Strike o ne masofišką ir darau ką noriu. Pats asmeniškai visada Rifle'inu/AWP'inu ir call'inu veiksmus(IGL). Buvęs rankas DMG dabartinis MG1 po nukritimo dėl to kad mėnesio nežaidžiau CS'ą.

Norėčiau rasti žmonių kurie tikrai neflamina, turiu gamesense'ą, arba tą pačią komandą kad nariai būtų <15 y. o. ir vyresni, kad būtų stabilus bendravimas, rolių pasidalinimas, ir puikus bei malonus žaidimas.

Turiu išvistytą padorų gamesense, ir 8.7/10 aim'ą. (Pagal save.)

b68c547fa3fd4698bdaab970855d4f64.png

b6ecd665296a4f4284f676f11b878a4f.png

Esu atviras pasiūlymams, su pasiūlymais į AŽ arba skype: dariusofficial

Redaguota , nario stonnys
(redaguota)

Sup, realiai pabodo žaisti vienam ar su draugais kurie žaidžia po 1mm į dieną, o kai vienas žaidžiu tai dažniausiai sėdžiu 1-2 vietoje ir sunkiai laimim vien dėl to jog yra visokių šalių žmonės, sunku yra susikalbėti, ir visi daro ką nori.

Todėl ieškau protingų, sumanių žmonių/komandos kurie norėtų leisti vakarus žaisdami unikalų, strateginį Counter Strike o ne masofišką ir darau ką noriu. Pats asmeniškai visada Rifle'inu/AWP'inu ir call'inu veiksmus(IGL). Buvęs rankas DMG dabartinis MG1 po nukritimo dėl to kad mėnesio nežaidžiau CS'ą.

Norėčiau rasti žmonių kurie tikrai neflamina, turiu gamesense'ą, arba tą pačią komandą kad nariai būtų <15 y. o. ir vyresni, kad būtų stabilus bendravimas, rolių pasidalinimas, ir puikus bei malonus žaidimas.

Turiu išvistytą padorų gamesense, ir 8.7/10 aim'ą. (Pagal save.)

b68c547fa3fd4698bdaab970855d4f64.png

b6ecd665296a4f4284f676f11b878a4f.png

Esu atviras pasiūlymams, su pasiūlymais į AŽ arba skype: dariusofficial

online statistiką gali belenkaip reguliuoti su Steam Achievement Manager :D Po menesio rankas dingsta, bet nuo DMG iki MG1 nukristi del menesio neaktyvumo yra visiškai neimanoma, tad nesvaik :D Maksimum tu gali nukristi per 2 rank ir tai maksimum Redaguota , nario ⠀⠀⠀

Nežinau man nėra tolko ar ko ten kažką keist ar kažką įrodinėt tau, įjungiau man vieną žinomą tinklapį kur maždaug yra ta informacija surašyta nieko nekeisdamas apkarpiau man atrodančias svarbias vietas ir numečiau čia, būdamas DMG nežaidžiau mėn/du t. .y. vasara ir grįžęs įjungiau tą cesą ir nebuvo jokio ranko laimėjus gavau šį. Ir realiai ne tokio tipo aš žmogus jog čia kažkur patekti ar kažkas tokio kažką keisti, gerinti savę, aprašiau viską kaip yra/buvo. Ir tu nesvaik čia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3141 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...