Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kiek aš buvau išgirdęs apie šiuos dalykus, tai iki 14 ar 16 ar išvis 12 metų kortelių nieks neduoda, tik banko sąskaitas turi, su jomis belenka gali čj daryt.

tai kaip aš dabar ją turiu ?

Manau imsiu tą Bekontaktę Debit Master Card

KLAUSIMAS. Ar su šia kortele galima atsiskaityti užsienyje ?

Redaguota , nario Levas

4d2358993a445061877df462d0ccbb93782.jpg

(redaguota)

Turėjau. Visada informaciją gali surasti swedbanko pagrindiniam puslapi arba užsukęs į artimiausią Swedbank ir ten pasiklausius dar tiksliau.

Gali būti, kad suklysiu, bet man rodos, kad pavadinimas pasikeitė iš Zoom į kažkokį kitą. Mano sena kortelė (kuri jau iš galiojimo išėjo) buvo Zoom, turėjau nuo 14(gal 15?) metų ir ją užsisakiau kartu su mama nuėjęs į banką. Tad paprasčiausiai norint užsisakyti, užsuk į banką su tėvais (arba globotiniais) ir pasiklausę kaip ką daryti, gausi :)

Edit:

Pasirodo, kad ištikrųjų pasikeitė pavadinimas, kaip ir rašiau viršuje, dabar vadinasi "Maestro YOUTH" kortelė (arba Jaunimo kortelė)

https://jaunimas.swedbank.lt/lt/j14/pages/mokejimo-korteles#tab-1

Redaguota , nario Simuciokas

Free cancer cure:
188055d006.gif

Turėjau. Visada informaciją gali surasti swedbanko pagrindiniam puslapi arba užsukęs į artimiausią Swedbank ir ten pasiklausius dar tiksliau.

Gali būti, kad suklysiu, bet man rodos, kad pavadinimas pasikeitė iš Zoom į kažkokį kitą. Mano sena kortelė (kuri jau iš galiojimo išėjo) buvo Zoom, turėjau nuo 14(gal 15?) metų ir ją užsisakiau kartu su mama nuėjęs į banką. Tad paprasčiausiai norint užsisakyti, užsuk į banką su tėvais (arba globotiniais) ir pasiklausę kaip ką daryti, gausi :)

https://jaunimas.swedbank.lt/lt/j14/pages/mokejimo-korteles#tab-1 Manau šitą užsisakysiu.

(redaguota)

Turiu ta zoom kortele nuo 7 metų.Kai suėjo 14 pasiemiau MasterCard Web(Joje yra menesinis mokestis už kortelę 30cnt kas mėn)  ir gali pirkti iš g2a.com t.t.

Jau jų tokių neina pasiimti eina tik https://jaunimas.swedbank.lt/lt/j14/pages/mokejimo-korteles#tab-1 šias bekontaktęs Debit mastercard

fsio užsakyta :D

Redaguota , nario Levas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...