Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ewarz apgavyste ;( "Duok psd sukodinsiu pasidalinsim pardave"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3152 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šitas Ewarz arogantiškas vaikeliukas, nesvarbu, kad gal jau pilnametis, bet beveik pusė CS projektų išvadinęs šūdprojekčiais, nors jis iš jų pelnosi už pluginų kūrimą ir kt.

Gerai kad nesusigundžiau užsisakyt kokių nors paslaugų - nes jautėsi jo tas nesubrendimas, o dabar ir prisigavo pagaliau.

Linkėjimai nuo "šūdserverio" apkaba.lt tau.

Pagarba temos autoriui, kad nenutylėjo.

(redaguota)

Šitas Ewarz arogantiškas vaikeliukas, nesvarbu, kad gal jau pilnametis, bet beveik pusė CS projektų išvadinęs šūdprojekčiais, nors jis iš jų pelnosi už pluginų kūrimą ir kt.

Gerai kad nesusigundžiau užsisakyt kokių nors paslaugų - nes jautėsi jo tas nesubrendimas, o dabar ir prisigavo pagaliau.

Sveikas, supranti aš būčiau tylėjęs nieko nesakęs, man iš dalies dzin, esmė tame dėl to arogancijos, kaip minėjai.

Redaguota , nario heicmeisterJR

grafikos paslaugos 

update102.png

(redaguota)

dada pats prisigavai savo protu visu pirma apkaba.lt bande mane scamint o visu pirma jums sarunas knisa visiems prota neturedams ka veikt :D http://www.part.lt/img/9333942b18165f0eb1ca567ea4e263e0255.png o del cs sudprojekciu taip dauguma nes visi pluginai is neto bei modai tai kas lieka?

Redaguota , nario Ewil++

Palaukite, kraunama...

dada pats prisigavai savo protu visu pirma apkaba.lt bande mane scamint o visu pirma jums sarunas knisa visiems prota neturedams ka veikt :D http://www.part.lt/img/9333942b18165f0eb1ca567ea4e263e0255.png o del cs sudprojekciu taip dauguma nes visi pluginai is neto bei modai tai kas lieka?

Koks man tolkas pist protą ?

grafikos paslaugos 

update102.png

(redaguota)

Koks man tolkas pist protą ?

iš neturėjima ką veikt xdd gi su andrium lažybas buva kas pirmiau sukodins ar nekreiviau ar dar kažkaip ir aš pirmas gavau psd nes ans sake kai as sukodinsu jis kodins tapati bet tu atsiuntei o jis poto atisake rekt rekt kam laba iduomu galiu numest skype chata ~15k zinuciu (grupei) :D

Redaguota , nario Ewil++

Palaukite, kraunama...

iš neturėjima ką veikt xdd gi su andrium lažybas buva kas pirmiau sukodins ar nekreiviau ar dar kažkaip ir aš pirmas gavau psd nes ans sake kai as sukodinsu jis kodins tapati bet tu atsiuntei o jis poto atisake rekt rekt kam laba iduomu galiu numest skype chata ~15k zinuciu (grupei) :D

http://imgur.com/a/exzhl

grafikos paslaugos 

update102.png

aha :D irodymus dar tu ikelk pries rasydamas betka :DD

DIZAINĄ GAVAU RUGPJŪČIO 1 DIENĄ, ANDRIUS PARAŠĖ KAD NEBEKODINS RUGPJŪČIO 2 DIENĄ.

Andriau vakar sakei koduosi kai as sukoduosiu o dabar nebe, bet anyway nekoduok nes sitas dizainas ant pardavima
galesiu duot koda panagrinet andriuk

Rugpjūčio 2  :) 

grafikos paslaugos 

update102.png

mldc bachuras rimta diela susuko respect :)

realybej susuk tu rimta diela tada bazarink, per interneta kekviena gali apipist :)

P.S: Zinosiu, kad tokiu negalima pasitiketi ar eiti pirmam :)

jo rimta tokia kad net viens žmogus pasišalina kodint :// taip ir nepasižiejom kas geriau kodin

"nepasižiūrėjom kuris geriau koduoja"  :mucha:  :mucha:  :mucha:  :mucha:

Tai bent galėjai sukoduoti tą dizainą ir parduoti draugiškai, ar tu čia iš kitų žmonių normaliai nupieštų dizainų darai "code battle"? 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Vaikinukas - tavo mastymas labai siaurame diapazone. Paaiškinu kodėl. Pagal tave turime gyventi skirtingai ir unikaliai - kurti unikalius CS serverius, važinėti į darba unikaliom mašinom, o jei sutiksi tokią pačią tai esi jau šūdas, nes kažkas kitas tokią pačia jau turi ir t.t.

Prisigavai, kad logikos neturi. Rašai bile rašyt, desperatiškai, nepagalvojęs ar tai logiška ir atitinka realybę.

realybej susuk tu rimta diela tada bazarink, per interneta kekviena gali apipist :)

P.S: Zinosiu, kad tokiu negalima pasitiketi ar eiti pirmam :)

"nepasižiūrėjom kuris geriau koduoja"  :mucha:  :mucha:  :mucha:  :mucha:

Tai bent galėjai sukoduoti tą dizainą ir parduoti draugiškai, ar tu čia iš kitų žmonių normaliai nupieštų dizainų darai "code battle"? 

taip darem code battle, gavau pirmas dizaina, nes sake andrius ale nekodinsiu as del to man liepe pirmam sukodint, rugpjucio 2diena jis atissake codle battle. anyway sarunas cia jums sneka nesamones, rytoj pasnekesim tiesa tiek tiek cia.

Palaukite, kraunama...

(redaguota)

taip darem code battle, gavau pirmas dizaina, nes sake andrius ale nekodinsiu as del to man liepe pirmam sukodint, rugpjucio 2diena jis atissake codle battle. anyway sarunas cia jums sneka nesamones, rytoj pasnekesim tiesa tiek tiek cia.

"duok dizainą sukoduosiu ir pasidalinsim ten pinigus" taip tu pasakei man rodos, o, kad kitas atsisakė koduoti, tai kam iš viso  imti dizainą? Galėjai normaliai pasiklausti, ir bėje itartinai tas tavo skamba - "kad jis kitą dieną pasakė, kad nebekoduos" tiesiog paimiai nemokamai iš žmogaus dizaino .psd :)

Redaguota , nario Aurimas.

(redaguota)

"duok dizainą sukoduosiu ir pasidalinsim ten pinigus" taip tu pasakei man rodos, o, kad kitas atsisakė koduoti, tai kam iš viso  imti dizainą? Galėjai normaliai pasiklausti, ir bėje itartinai tas tavo skamba - "kad jis kitą dieną pasakė, kad nebekoduos" tiesiog paimiai nemokamai iš žmogaus dizaino .psd :)

jis atisake kita diena, o atsiunte pries tai psd kai nebuvo atisakes dar, whatever rytoj visa tiesa suzinosit apie sita cirka.

Redaguota , nario Ewil++

Palaukite, kraunama...

jis atisake kita diena, o atsiunte pries tai psd kai nebuvo atisakes dar, whatever rytoj visa tiesa suzinosit apie sita cirka.

aš tiesiog parašiau, kaip man atrodo. Visvien nieko nepadarysi tikiuosi su tuo dizainus t.y neplatinsi ir viskas tvarkoje bus. Iš viso ištrinsi iš savo kompiuterio.

aš tiesiog parašiau, kaip man atrodo. Visvien nieko nepadarysi tikiuosi su tuo dizainus t.y neplatinsi ir viskas tvarkoje bus. Iš viso ištrinsi iš savo kompiuterio.

Rytoj pastebėkit temą: "Būkite atsargūs, Šarūnas šmeižia, ir meluoja" ten viskas bus paaiškinta iš tiesų, kaip buvo konkretūs įrodymai, bei bk faktai. IR galų gale bus įrodytas Šarūno patikimumas, pats jis to prisiprašė.

Palaukite, kraunama...

Rytoj pastebėkit temą: "Būkite atsargūs, Šarūnas šmeižia, ir meluoja" ten viskas bus paaiškinta iš tiesų, kaip buvo konkretūs įrodymai, bei bk faktai. IR galų gale bus įrodytas Šarūno patikimumas, pats jis to prisiprašė.

O ką typo jis nepatikimas? Turi atsiliepimų teigiamų, o tu 0, tai nereikia taip sakyti ant kito, kai pats velnežin koks esi :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3152 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...