Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Prisižiūrėjau daug apžvalgų, perskaičiau daug komentarų sg'e - užsimaniau nusipirkti šį telefoną, bet noriu pasikonsultuot.

Ar šis telefonas palaiko rusų ir lietuvių kl. (kalbos mačiau yra, o klaviatūros)?

Ar stabiliai veikia? Ar stipriai lagina?

Ar telefonas adaptuotas Europai?

Kuria telefono versiją geriausiai imti?

Ar visos telefono versijos su 2 SIM slot'ais? Man aktuali 2 SIM versija.

Kaip su mokesčiais, perkant iš aliexpress?

Ar užteks šio telefono naršymui internete (tik per wi-fi), facebook, sms ir skambučiams?

Kiek ~ laiko gyvuoja baterija?

Ar verta imti apsauginį stikliuką?

Ar ši telefono versija geriausia?

Pats nesu Android fanas, noriu išbandyti iš principo. Naudoju iPhone 5s, bet reikia darbinio telefono, dar 2 SIM.

Sveiki. Prisižiūrėjau daug apžvalgų, perskaičiau daug komentarų sg'e - užsimaniau nusipirkti šį telefoną, bet noriu pasikonsultuot.
Ar šis telefonas palaiko rusų ir lietuvių kl. (kalbos mačiau yra, o klaviatūros)? Kol kas ne,
Ar stabiliai veikia? Ar stipriai lagina? nelagina
Ar telefonas adaptuotas Europai? Pasirinkt eina
Kuria telefono versiją geriausiai imti?
Ar visos telefono versijos su 2 SIM slot'ais? Man aktuali 2 SIM versija.
Kaip su mokesčiais, perkant iš aliexpress?
Ar užteks šio telefono naršymui internete (tik per wi-fi), facebook, sms ir skambučiams?
Kiek ~ laiko gyvuoja baterija?
Ar verta imti apsauginį stikliuką? ne, nes ir taip pigus telefonas

• Teigiamai 1

Pusbrolis turi tokios firmos telefoną, jis domėjosi, ir yra toks fanas kuris domisi apie telefonus, ir nutarė nusipirkti, aišku jo šefas tokį naudoja patį naujausią, seniau turėjo senesnį. Pats esu valdęs šį telefoną, tai geras telefonas. Android'as pigi versija, ilgai laiko baterija, gale yra kur skanuoja piršto antspaudą, be antspaudo neatrakins niekas kitas telefonas tokie yra pliusai šiam telefonui, greitas be to, kamera lyg ir sony panaši, taip pat gerai fokusuoja ir fotkina. 

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Ar šis telefonas palaiko rusų ir lietuvių kl. (kalbos mačiau yra, o klaviatūros)? taigi gali atsisiust ta klaviatura kokia tik nori
Ar stabiliai veikia? Ar stipriai lagina? Palyginus su mano lg l9 ii, veikia zymiai geriau. Bet aisku nesitikek galaxy s7 performance.
Ar telefonas adaptuotas Europai? Taip pries kokias dvi - keturias savaites isleido global rom siam telefonui. Tai reiskia kad yra suinstaliuotas visas google programu paketas
Kuria telefono versiją geriausiai imti? didelio skirtumo nera. Svarbiausia pasiimk su snapdragon procesorium.
Ar visos telefono versijos su 2 SIM slot'ais? Man aktuali 2 SIM versija. Manatrodo, kad visi turi 2 SIM.
Kaip su mokesčiais, perkant iš aliexpress? gali pasirinkt eu express shipping'a ir neturetu but jokiu mokesciu (bent jau pardavejas taip teigia)
Ar užteks šio telefono naršymui internete (tik per wi-fi), facebook, sms ir skambučiams? per akis
Kiek ~ laiko gyvuoja baterija? Priklausomai kiek naudoji ta telefona. Bet bent jau as nesugebeciau jo per diena iskraut.
Ar verta imti apsauginį stikliuką? Cia jau nuo taves priklauso. As tai nenaudoju. Gal ir yra kokie mazi ibrezimai, bet as ju net nepastebiu.

• Teigiamai 1

eimantasd, ačiū už išsamų atsakymą. Tai galiu imti šį ir nesukti galvos, taip? Ar gali pasiūlyt kokį kitą variantą?

Varijantas tikrai geras. Pats manau imsiu tokio modelio telefoną. Arba svarstau imti iPhoną 5 iš aliexpress. Norėčiau pasiklausti, sakei pats dabar naudoji iphone 5. Iš aliexpress siunteisi tą iphoną? Galbūt yra kuo pigiau nusipirkti iš ten? Ir per kiek laiko atsiunčia jį?

Varijantas tikrai geras. Pats manau imsiu tokio modelio telefoną. Arba svarstau imti iPhoną 5 iš aliexpress. Norėčiau pasiklausti, sakei pats dabar naudoji iphone 5. Iš aliexpress siunteisi tą iphoną? Galbūt yra kuo pigiau nusipirkti iš ten? Ir per kiek laiko atsiunčia jį?

Aš pirkau naują neišpakuotą iš mobilinija, 5s. Iš aliexpress tokio telefono sau nepirkčiau, ir tau nepatariu.

Aš pirkau naują neišpakuotą iš mobilinija, 5s. Iš aliexpress tokio telefono sau nepirkčiau, ir tau nepatariu.

Supratau. Omnitelyje žiūrėjau, buvo 5, bet dabar kaip pažiūrėjau nebėra. Mobilioje linijoje rodo, kad nėra. Na aišku, ačiū už atsakymą. Gal gali argumentuoti, kodėl nepatari iš ten pirkti būtent iphono? Mano nuomone dar, tai, kad gali būti "padielka" netikras iphonas, bet net nežinau ankščiau buvo populiaru tuos iphonus padirbinėti, o kaip dabar nežinau :)

Supratau. Omnitelyje žiūrėjau, buvo 5, bet dabar kaip pažiūrėjau nebėra. Mobilioje linijoje rodo, kad nėra. Na aišku, ačiū už atsakymą. Gal gali argumentuoti, kodėl nepatari iš ten pirkti būtent iphono? Mano nuomone dar, tai, kad gali būti "padielka" netikras iphonas, bet net nežinau ankščiau buvo populiaru tuos iphonus padirbinėti, o kaip dabar nežinau :)

5 nebegamina, o aliexpress greičiausiai arba tvarkyti, arba padielkos.
  • Teigiamai 1
  • Parašė po 1 mėnesio...

Nusipirkau Xiaomi Redmi 3S Prime (3/32 GB). Telefonas atitinka visų mano kriterijų, esu labai patenkintas.

Ar šis telefonas palaiko rusų ir lietuvių kl. (kalbos mačiau yra, o klaviatūros)? - Taip.

Ar stabiliai veikia? Ar stipriai lagina? - Veikia stabiliai, per visą naudojimo laiką, turėjau tik vieną mikro lag'ą.

Ar telefonas adaptuotas Europai? - Taip, ir yra įrašytas Global ROM.

Kaip su mokesčiais, perkant iš aliexpress? - Nors pardavėjas buvo nurodęs, kad papildomų mokesčių mokėti nereikės, man teko sumokėti įvežimo mokesti.

Ar užteks šio telefono naršymui internete (tik per wi-fi), facebook, sms ir skambučiams? - Laisvai.

Kiek ~ laiko gyvuoja baterija? - Naudojant aktyviai, man užtenka 1.5 d., o naudojant pasyviai, pastoviai su įjungtu wi-fi, 2 sim - laiko virš savaitės, apie 2.

Nuotraukos: nuoroda.

Kaina:

• Telefonas - £125.00
  • Pristatymas su DHL - £8.63
  • Įvežimo mokestis - £4.78
  • Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...