Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, trumpai papasakosiu pasaka prieš miega, kuri ir linksma, ir liudna , ir žinoma pykti kelianti :)

Manau nemažai forume besilankančių žmonių turi savo serverius, arba bent jau lošia ši žaidimą.

Pats esu procs.lt savininkas, stažas šitam žaidimui pakankamai didelis, tačiau dabar ne apie tai.

Vienas iš procs.lt savininku šiandien labai užsimanė palošti csdm, kadangi mes tokio neturime nuejo į jo pamėgta serveri cepka.lt  , - pralošė iki rezultato 49/8 , ir gavo nuo savininko baną.

Jo nikas GSM , jis yra legalus lošėjas, gerai ji pažystu, ir duodu galva nukirsti,kad čytu nenaudoją ( jaučiu net turėdamas nemokėtu paleisti ) :D

Parašiau cepka.lt /  savininkui, nes kažkada trynėsi į draugus,su kai kuriais prašymais ( lindo subininėn ) bet nieko taip ir negavo tuo laiku ( butu galbūt gaves jeigu ne šiandienos įvykiai.

Žinutes žodis žodyn nerašysiu, nėra tikslo ( norės jis pats pakopins ( daug keiksmu iš mano pusės, ir daug negatyvo ) nes kitaip su tokiais žmonėms nemoku kalbėti ) . Bet buvo draugiškai parašyta pati pradžia,kad vienas draugas gavo tavo serveri ban. Pasirodo pats savininkas ir užbanino. Paprašė demo, be jokių problemu ta demo draugas persiunte man, aš jam. Po kelių valandų man rašo: trigger aš nesuprates klausiu kas tai? sako tavo draugas AIMAS , ir pridure kad man gėda turėtu būti  kad tokius draugus turiu :D   Ir tada mano akys eilini karta prarėgėjo apie liaudiškai tariant csnikus :D

Nekvaršinant jums galvos tekstu, padarėm to siusto dėmo video ir ikėlėm i youtube.

Iškarto pastėbėkite,jog lošiama buvo ONLY HS MODE - csdm. - kitaip tariant į dešne koja ir į kairi pauta nepašaudysi :D

Būtų labai įdomi jūsų nuomonė, ar jus ižvelgiate šiame video KLASTA uuuuuu brr.......

Laukiam pasisakimu ;)Susilaikykit tik prašau nuo komentavimo ne i tema.

Įspėjimas - video įraše vietomis naudojami necenzuriniai žodžiai , jeigu esate nepilnametis, vykite tevus i kitą kambarį :D ( Biški nervai neatlaikė spaudimo )

Ps. kas nežinot kas yra trigger - pasižvalgykit youtubei,kaip atrodo žaidėjas ji naudodamas!

Užjaučiu kas lošiate šiame serveri realiai, ir gaunate banus šiaip,nes pasivaideno kažkam kažkas. - Jus sugaištat laiko dedami demo į jų forumą,gadinates nervus.  Nes prižiūrėtojai, ir savininkas uhg, ne iš kelmo spirti. Manaji siūstą demo peržiūrėjo ir savininkas, ir 3 prižiūrėtojai , - ir visi vieningai nubalsavo ,jog AIMAS :D Tai žodžiu, kiek free banu pareina, ir kiek kiekviena diena sugadintu nervu šis serveris atneša ;)

Siūlau dar karta pergalvoti, kuriame serveri lošti o kuriame ne, nes galvos skausmas per žaidima, nafik jo reik teisingai kai ir taip gyvenimas pilnas įtampos , stovėkit už savo tiesa jeigu tai tikra ka pasakojate, jus būsite teisus, o kitas žmogus kuris sakys priešingai ne, nors ir sugadins jums diena, vakara, ir ant galvos atsiras keli žili plaukai , jam vistiek anksciau ar vėliau už tai viskas sugryš bumerangu atgal:)

Na aš nemanau,kad dėl to, šiaip nieko iki tol nei aš jam blogo nedariau, nei jis man. Bet kas ten žino,kas darosi kiekvieno galvoj, kiekvienas XUJEJIT PA SVOJIMO ( Kiekvienas svaigsta savaip ) 

Pasidalinkit kiekvienas savo ižvalgomis kas šia tema peržiūrėjot, ar jus matot čia kažka uždrausto,kad būtų naudojama. Gal paprotinsim savininka,arba priešingai ižvelgsite klastą ir mane paprotinsit,arba pasiūlisit akinius užsidėti, nes ir jus ižvelgiat aim šio žaidėjo ( draugo )  veiksmuose :))

Nematau aš čia ypatingų fragų už ką čia galima būtų baninti, masofkeje geresnių fragų būna. Buvo minimą apie triggerį graudu.. Tikriausiai cepka savininkai / prižiūrėtojai nežino jo funkcijos. Žmogus švarūs, šaudo kas 3-4 kulkas ir iš trečios kulkos ir pnš pataiko hs, pats šaudau būtent tokių stiliumi ir kartais pašaudau kosmosą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...