Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kaip supratote iš temos pavadinimo nupirkčiau SA:MP tipo modifikaciją arba Projektą. Jeigu norite parduoti man modifikaciją tai geriausia, kad veiksmas vyktų Red-County, bet tai nėra svarbų, svarbiausia, kad modifikacijoje būtų kažkas įdomaus ir unikalaus, bet nebūtų eilinės interneto sistemos ir pakeistas tekstas. Tai gali būti kurtą modifikaciją nuo 0 ir jį ne uzbaigta.

Jeigu parduodate projektą, svarbu, kad būtų domenas su .LT galūnė, geriausia, kad serveris būtų startavęs ir jame žaistų po 15-20, nesvarbu ar projektas neša pelną ar ne, tai visiškai nerūpi. Daug nekalbėsiu, jeigu atsiras pirkėjas parašys man į skype ir dėl visko pasiteiraus.

Pirmas eisiu tik su rimtų pardavėjų arba žmogumi, kuris turi daugiau už mane atsiliepimų kitaip pirmas nežadu eiti, turiu savo reputaciją ir kai kurie mane pažįsta ir žino, kad esu patikimas, o ne scameris.

Rašom į skype: electric.new

ATSISKAITYMAS: PaySera.

Pirmiausia galiu pasakyti, kad didžiausią klaidą padarytum jei nupirksi modifikaciją, arba visą projektą... :) Jei pirksi modifikacija, nežinosi ar ji yra platinta ar ne, pirksi projektą, pasikeis savininkai - žaidėjai gali pabėgti. Šiaip geriausia kurti pačiam modifikaciją jei sugebi, ar koks draugas moka koduoti. Geriau nepirkti, o padaryti savo, ir įrdoyti, kad ir pats kažką gali padaryti. Visad gali nusipirkti, geriau nusipirk domeną, pradėk kurti. Startuokit, nusipirkit kokį forumo dizainą gražesnį sukoduotą, tai manau naudingiau bus projektui, nei patį nupirkti projektą. 

P.S: 15-20 žaidėjų tai nėra didelis skaičius, tad kekvienas tiek galėtų beveik surinkti, ir tau parduoti projektą, bet tiesiog liksi apmulkintas savęs, nes tikiu, kad Tu arba kekvienas sugebėtų surinkti 15-20 žaidėjų su tikrai įdomiu projektu/komanda. 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Pirmiausia galiu pasakyti, kad didžiausią klaidą padarytum jei nupirksi modifikaciją, arba visą projektą... :) Jei pirksi modifikacija, nežinosi ar ji yra platinta ar ne, pirksi projektą, pasikeis savininkai - žaidėjai gali pabėgti. Šiaip geriausia kurti pačiam modifikaciją jei sugebi, ar koks draugas moka koduoti. Geriau nepirkti, o padaryti savo, ir įrdoyti, kad ir pats kažką gali padaryti. Visad gali nusipirkti, geriau nusipirk domeną, pradėk kurti. Startuokit, nusipirkit kokį forumo dizainą gražesnį sukoduotą, tai manau naudingiau bus projektui, nei patį nupirkti projektą. 

P.S: 15-20 žaidėjų tai nėra didelis skaičius, tad kekvienas tiek galėtų beveik surinkti, ir tau parduoti projektą, bet tiesiog liksi apmulkintas savęs, nes tikiu, kad Tu arba kekvienas sugebėtų surinkti 15-20 žaidėjų su tikrai įdomiu projektu/komanda.

Negalvok, kad aš esu šiame žaidime arba jo kūrime naujokas, kuris nesigaudo aplinkybėmis, tikrai skiriu kur platinta, o kur neplatinta modifikacija. 15-20 žaidėjų nėra daug, todėl žmogus už projektą nenorės kosminių kainų, o aš jį galėsiu iškelti. Jau kuriamą modifikaciją, bet galbūt koks žmogus turi pasiūlyti kokį rimtą modą tai kodėl gi nenusipirkus?

Negalvok, kad aš esu šiame žaidime arba jo kūrime naujokas, kuris nesigaudo aplinkybėmis, tikrai skiriu kur platinta, o kur neplatinta modifikacija. 15-20 žaidėjų nėra daug, todėl žmogus už projektą nenorės kosminių kainų, o aš jį galėsiu iškelti. Jau kuriamą modifikaciją, bet galbūt koks žmogus turi pasiūlyti kokį rimtą modą tai kodėl gi nenusipirkus?

Nemanau, kad Lietuvoje yra rimtas "modas" įperkamas pavyzdžiui tau, kur yra rimtas "modas" ten ir yra projektas. PVZ: greenside.lt (ne reklama), dogberry.lt (ne reklama). Norėjau tuom pasakyti, kad tikrai geros modifikacijos nenupirksi už itin mažą sumą, nes kiek kartų mačiau, parduoda modifikaciją, bet nori kosminės kainos, bet tu dar neesi užtikrintas, kad ten ne platinta modifikacija. Neibent tas žmogus žinomas SA:MP Lietuvos pasaulyje. Žodžiu peace. Sėkmės paieškose. 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...