Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Perskaityk 10 kartų gal suprasi : D be to pirkdamas steam paskyra ar kokia nors kita visada pateksi į tokia situacija ir čia priklausys nuo žmogaus ar sąžiningas ar nori pasipelnyti tu turėjai tik abejones tokiu atveju iš viso geriau nebūtum pradėjęs reikalų su juo ,nes realiai šiuo metu tu jį šmeiži ne jis tave. Iš viso kokia esmė taip daryti, tau neigiamo nepašalins net jeigu jis susigrąžino paskyrą ,nes yra įrodymai kaip tu gavęs paskyrą nedavei ko žadėjęs.

Išmok suformuluoti savo minti taisikling, nes nenutuokiu ką čia norėjai pasakyti :)

Palauk tai ką pagal tave aš jam turėjau duoti savo acc, nors žinojau kad jis gali savo acc susigražinti o aš ne? What wrong with you?... 

• ,

Tai gal per steam support,protinguoli? :D

Ir kaip man būčiau įrodęs, kad tai buvo mano steam??? Na na?

Perskaityk 10 kartų gal suprasi : D be to pirkdamas steam paskyra ar kokia nors kita visada pateksi į tokia situacija ir čia priklausys nuo žmogaus ar sąžiningas ar nori pasipelnyti tu turėjai tik abejones tokiu atveju iš viso geriau nebūtum pradėjęs reikalų su juo ,nes realiai šiuo metu tu jį šmeiži ne jis tave. Iš viso kokia esmė taip daryti, tau neigiamo nepašalins net jeigu jis susigrąžino paskyrą ,nes yra įrodymai kaip tu gavęs paskyrą nedavei ko žadėjęs.

Va va geriau būčiau nepradėjęs, džiaugiuos kad nedaviau :) o jei pasiliks tas atsiliepimas, pofik nenumirsiu :))

(redaguota)

Atsiliepimas teisingas nes tu jį apgavai. O bent jau atidavei tu jam ta acc? Čia ką nauja mada? Apscaminti po to bandyti įrodyti kad ne tu jį apgavai o jis tave? Žodžiu gerai čia šovei ale apgavai žmogų o po to jį apšmeižiai nebūtais dalykais, jis tavęs neapgavo bent jau šitam chat to nesimato, bet už tai labai gerai matosi ką tu jį apgavai.

Redaguota , nario Imprint

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...