Peršokti į turinį

Samsung Galaxy Note 7 sprogsta, prekyba stabdoma?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2813 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

  „Samsung“ sustabdė „Galaxy Note 7“ siuntimą telekomunikacijų bendrovėms ir jų klientams. Reuters.com ir kiti žiniasklaidos kanalai kėlė prielaidą, kad tokį sprendimą kompanija priėmė gavusi žinių, kad telefonai, parduoti Pietų Korėjoje, sprogsta įkrovimo metu.


 


Kaip tvirtino žiniasklaida, „Samsung“ bandė rasti šių sprogimų priežastį ir suko galvą, ar brokuota yra baterija, ar įkrovimo technologija.


„Samsung“ atstovai Lietuvoje ketvirtadienį per pietus patvirtino, kad prekyba sustabdyta tik Pietų Korėjoje, tačiau JAV ji tęsiama, kad telefonai turėtų pasirodyti Lietuvos parduotuvėse rugsėjo 16 d.


Panašu, kad taip nenutiks.


 


vaerc573j76pppc9p3zz.jpg







 

Šios savaitės viduryje telefonus „Galaxy Note 7“ pristatitinėti klientams pradėjusios telekomunikacijų kompanijos „Tele2“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andrius Baranauskas ketvirtadienį vakare patvirtino, kad kompanija stabdo „Samsung Galaxy Note 7“ pristatymą visiems iš anksto užsisakiusiems klientams. Jis teigė, kad nukeliama ir planuojama prekybos pradžios salonuose data. A. Baranauskas atsiprašo klientų, kurie užsisakė ir laukė naujųjų telefonų. Pristatymą atnaujinti ir prekybą salonuose pradėti bendrovė planuoja ne anksčiau nei po 3 savaičių. Jis patvirtino, kad iki tol „Samsung“ pakeis visų jau atvežtų ir dar vežamų telefonų baterijas naujomis. „Mes saugome klientų interesus ir saugumą. Tai – mūsų prioritetas. Tokį sprendimą priėmėme gavę informaciją iš gamintojo“, – teigė A. Baranauskas. Vakar, trečiadienį, A. Baranauskas sakė, kad telefonai Lietuvos rinkoje turi būti atšaukti iš prekybos, „Tele2“ rengiasi grąžinti pinigus už „Samsung Galaxy Note 7“ telefonus ir antra tiek kompensuoti už patirtą žalą. „Samsung“ atstovai Lietuvoje komentaro kol kas nepateikė

 






Redaguota , nario MariusPure²
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

iPhone kaina atisižvelgiant į visas detales kaina maždaug tūrėtų būti 80 eur, tačiau kainuoja ~600. Na, bet tai yra kokybiškiausi telefonai, tai jei pirkti tai tik iPhone.

Jei nori pirkti tikrai padoru telefona, kuris atitiktu kaina ir kokybe rinkciausi xiaomi telefonus, pirkdami samsungus ir iphonus dar sumokat ir uz ju varda mano manymu lol

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2813 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...