Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu nusipirkti xbox one konsolę, tačiau neturiu pakankamai pinigų šiuo metu, esu dirbantis ir pinigų šaltinis yra, tačiau prasidėjus mokslams dirbt galėsiu tik šeštadieniais. Klausimas toks, ar imanomą pasiimt išsimokėtinai lizingą nepilnamečiui? 
Bei ar būtina banko sąskaitą? kadangi juos šiuo metu neturiu, nes tvarkaus pasą skubos tvarkos tai po max savaitės turėsiu.

Paklausiu kitaip, ar nepilnametis gali pasiimti išsimokėtinai prekę už 300e.

Pradinis įnašas būtų ~ 70EUR.
Oficialiai gaunami pinigai būtų iš profesinės mokyklos nuo 13 iki 28eur per menėsį, o ne oficialiai 60eur į mėnesį.

Redaguota , nario fuxas.karoče

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Aišku neduos, nes neįrodai popieriškai, kad gautum tam tikrą algą, kad tau kažką duotų, nebent kažkaip paeitu jeigu tėvai būtų atsarginiai skolininkai, ir dėl tokio niekalo, imti paskolą? Nežaisk su finansais...

apie kokią tu čia paskolą šneki :D pirkimas išsimokėtinai ir paskolos ėmimas du skirtingi dalykai

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

apie kokią tu čia paskolą šneki :D pirkimas išsimokėtinai ir paskolos ėmimas du skirtingi dalykai

Koks skirtingi? Paskola lengviau gautum nei tu pasiimtum tą prekę. Žodžiu, priklausys tau nuo tėkiejo, kiti duos, kiti ne. Turi mokėti gražiai kalbėti, ir galėjai iš anksto parašyti, kad profkėj esi ir gauni centus, gal kažkaip studentui paeis.

(redaguota)

Koks skirtingi? Paskola lengviau gautum nei tu pasiimtum tą prekę. Žodžiu, priklausys tau nuo tėkiejo, kiti duos, kiti ne. Turi mokėti gražiai kalbėti, ir galėjai iš anksto parašyti, kad profkėj esi ir gauni centus, gal kažkaip studentui paeis.

the fuck žmogau ačiū kad bandai padėt bet realiai rimtai nusišneki.

Paskola - paskolintą pinigų suma kurią tu gali išleist BETKAM, o grąžint turėsi daugiau, laiku to nepadarius procentai tik augs.

Lizingas - prekės įsigyjimas mokant dalimis iš savo turimų pinigų nustatytą laikotarpį su galimybė įnešti tam tikrą pinigų sumą iš anksto ir sumažinti mėnesine įmoką

nuo kada paskolą gaut lengviau nei lizingą ir ypač studentui/nepilnamečiui :D aplamai neesu matęs/girdėjas tokio atvėjo kai nepilnametis gauną paskolą..

ir apie koki tu dar gražų kalbėjimą šneki? gi viskas internetu daroma, tu užpildai paraišką ir tada sodra tave patikrina, čia nieko su nieko bendraut nereikia..

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

the fuck žmogau ačiū kad bandai padėt bet realiai rimtai nusišneki.

Paskola - paskolintą pinigų suma kurią tu gali išleist BETKAM, o grąžint turėsi daugiau, laiku to nepadarius procentai tik augs.

Lizingas - prekės įsigyjimas mokant dalimis iš savo turimų pinigų nustatytą laikotarpį su galimybė įnešti tam tikrą pinigų sumą iš anksto ir sumažinti mėnesine įmoką

nuo kada paskolą gaut lengviau nei lizingą ir ypač studentui/nepilnamečiui :D aplamai neesu matęs/girdėjas tokio atvėjo kai nepilnametis gauną paskolą..

ir apie koki tu dar gražų kalbėjimą šneki? gi viskas internetu daroma, tu užpildai paraišką ir tada sodra tave patikrina, čia nieko su nieko bendraut nereikia..

Žmogau, pats parėjau šitą šūda. Buvau profkėj, gaudavau 30€, ir padirbdavau, per savaite 70€ gaudavau. Tame ir esmė, norėjau pasiimti tel - Nedavė. Nuėjau į credit24.lt - gavau paskolą ant tel.  

Na jo šeis laikais viskas internetu, pvž man daug įdomiau pačiam nueiti pakalbėti, nei internetu žaistis. Greitai tuoj ir maista užsisakysit internetu ir mokykla lankysit internete...

Žmogau, pats parėjau šitą šūda. Buvau profkėj, gaudavau 30€, ir padirbdavau, per savaite 70€ gaudavau. Tame ir esmė, norėjau pasiimti tel - Nedavė. Nuėjau į credit24.lt - gavau paskolą ant tel.  

Na jo šeis laikais viskas internetu, pvž man daug įdomiau pačiam nueiti pakalbėti, nei internetu žaistis. Greitai tuoj ir maista užsisakysit internetu ir mokykla lankysit internet

tai man kad nepirkt internetu siūlai varyt į Vilniu skytech būstine, ten pasakyt kad perku xbox one lizingu tada pyzdint į sblizingą ir ten derint? logic pls :D 

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

tai man kad nepirkt internetu siūlai varyt į Vilniu skytech būstine, ten pasakyt kad perku xbox one lizingu tada pyzdint į sblizingą ir ten derint? logic pls :D

Nesakau tau ten varyti jmj :D Jeigu netoli shopas yra tai jo, gali ten paderinti, jei kitam gale esi, tai internetu, jeigu paeis, tik sakau iš patirties, kad geriau nueiti :D Nebent Lietuvoj ten huij kas tave priims :D

Na tai bandyk ir sužinosi ;)

Bet, kad leidžia duoti tokį dalyką nebūnant 18 metų, keista :D

(redaguota)

Nesakau tau ten varyti jmj :D Jeigu netoli shopas yra tai jo, gali ten paderinti, jei kitam gale esi, tai internetu, jeigu paeis, tik sakau iš patirties, kad geriau nueiti :D Nebent Lietuvoj ten huij kas tave priims :D

Na tai bandyk ir sužinosi ;)

Bet, kad leidžia duoti tokį dalyką nebūnant 18 metų, keista :D

man kaip tik protu nesuvokiama kaip nepilnamečiui gali duot paskolą, lizingu imant blogiausiu atvėju gali prekę susigrąžint ir kokią tai dalį pinigų padengt, o paskola? šaibas išleidi, nebeturi kaip sugrąžint ir ragai, kaip tada šaibas išmušt? antstoliai ir bankas nieko negali daryt kol 18 neturi tai nesinori tikėtt :) beto lizingu imdamas inešiu ~ 65eur įnašą tas turėtu pridėt didelį pliusą.

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

man kaip tik protu nesuvokiama kaip nepilnamečiui gali duot paskolą, lizingu imant blogiausiu atvėju gali prekę susigrąžint ir kokią tai dalį pinigų padengt, o paskola? šaibas išleidi, nebeturi kaip sugrąžint ir ragai, kaip tada šaibas išmušt? antstoliai ir bankas nieko negali daryt kol 18 neturi tai nesinori tikėtt :) beto lizingu imdamas inešiu ~ 65eur įnašą tas turėtu pridėt didelį pliusą.

aš apie paskolą kalbėjau kaip pats dariau, o ne tau siūliau :D. Kas iš tų tavo 65 eurų? Tas pats, nebeturėsi iš ko mokėt, tu ten kažkiek centų gauni, sakys ką tu valgysi? Matysi, kažkaip tėvus gausi įkišt į šitą huijnę, nes iš profkės gali tave greit pašalinti. 

Žodžiu, daryk, ir sužinosim abu :D

aš apie paskolą kalbėjau kaip pats dariau, o ne tau siūliau :D. Kas iš tų tavo 65 eurų? Tas pats, nebeturėsi iš ko mokėt, tu ten kažkiek centų gauni, sakys ką tu valgysi? Matysi, kažkaip tėvus gausi įkišt į šitą huijnę, nes iš profkės gali tave greit pašalinti. 

Žodžiu, daryk, ir sužinosim abu :D

dėl ko mane iš tos profkes pašalint gali? ji čia ne prie ko :D iš tų mano 65 eur tas kad juos įnešus ryškiai sumažės mėnesio įmoką, gaunu 13eur iš profkes kas mėnesį šitą pusmetį, kitą pusmetį priklausys nuo vidurkio turimo profkeje, ta suma gali būt iki 28eur. Jei ir klaus, nors ne klaus, nes viskas bus daroma internetu ir jie viską tikrins per sodrą ir t.t tai pasakysiu kad savaitgaliais uždarbiauju pas ūkininką ;) daryt seniai padaręs būčiau, bet neturiu banko dar, vakar užsakiau ID kortele skubos tvarka tai dabar laukt reikia.

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

dėl ko mane iš tos profkes pašalint gali? ji čia ne prie ko :D iš tų mano 65 eur tas kad juos įnešus ryškiai sumažės mėnesio įmoką, gaunu 13eur iš profkes kas mėnesį šitą pusmetį, kitą pusmetį priklausys nuo vidurkio turimo profkeje, ta suma gali būt iki 28eur. Jei ir klaus, nors ne klaus, nes viskas bus daroma internetu ir jie viską tikrins per sodrą ir t.t tai pasakysiu kad savaitgaliais uždarbiauju pas ūkininką ;) daryt seniai padaręs būčiau, bet neturiu banko dar, vakar užsakiau ID kortele skubos tvarka tai dabar laukt reikia.

Man atrodo, ūkininkas turės pasirašyti tokį šūda, kai 16 metų laikiau teises, ten pasirašėm kažkokį lapą kad pas jo dirbi ir gauni atlyginimą. Bet su lizingu gal ir to neprašyti. Na pagyvensim pamatysim

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...