Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iphone SE , greita operacinė sistema , saugus telefonas , kadangi sunkiai apeisi. O android tai nepatariu , nes jį gali apeiti kiekvienas. Pats Iphone turėjau , poto teko pereiti prie Androido , tai patikėk , norėjau prie Iphone grįžti...

Bet supranti, man jis mažas kažkoks, o noris didelio. Galbūt palaukti man iPhone 7, galbūt nukris kainos bent ant 100 svarų, tai pasiimsiu 6s ar 6plus. Tiesa sakant nežinau dar kaip ir ką galvot. :D

(redaguota)

Imk , Iphone S6 PLUS ir vsio, nusipirkau preita savaitę nesigailiu niekuom, labai geras greitas telefonas camera gera, ką patarčiau imti tai daugiau gb kad būtų ir vsio, aš pasiemiau didžiausia ta gb ir vsio, ir jokiu tu tu s7 iphone nelauk, nusipirksi nepatiks pirma šitą išbandyk poto pirk tad nusipirkau s6 PLUS IPHONE tikrai geras telefonas patariu daug kam pirkti žiūrėsiu ant kalėdu gal nusipirksiu ta s7 išbandyti ir parašysiu pliusus ir minusus.  ;)

Imk s7 edge

Pasimk jei nori, bet veliau neverk.

Redaguota , nario » Vakaris.

64422fdbe255242161b91fa6bcedd9e2378.png

Iphone SE. Dydis yra normalus, su viena ranka peržiūrinėt FB yra gerai, chatint irgi patogu. Na nelabai patogu yra žaisti žaidimus ar žiūrėt YT , nes per mažas truputi ekranas. Jeigu jau nori didesnio ekrano tai geriau palaukt kol išeis iPhone 7 ir nukris kaina 6S ir 6S Plus , ko aš dabar pats laukiu :D Bet 6S Plus bent man yra per didelis ekraniukas , 6S labai gerai :) Nesiūlau tau visokių kitokių telefonų, pats dar nauduojuos iPhone 4S :D Turiu 2,5 metų ir nesakyčiau , kad lagina :)

Iphone SE. Dydis yra normalus, su viena ranka peržiūrinėt FB yra gerai, chatint irgi patogu. Na nelabai patogu yra žaisti žaidimus ar žiūrėt YT , nes per mažas truputi ekranas. Jeigu jau nori didesnio ekrano tai geriau palaukt kol išeis iPhone 7 ir nukris kaina 6S ir 6S Plus , ko aš dabar pats laukiu :D Bet 6S Plus bent man yra per didelis ekraniukas , 6S labai gerai :) Nesiūlau tau visokių kitokių telefonų, pats dar nauduojuos iPhone 4S :D Turiu 2,5 metų ir nesakyčiau , kad lagina :)

Aš ir šiuo metu nusprendžiau, jog palauksiu iPhone 7 kadangi daugiau negu 20 dienų jis išeis, tai pakris kainos truputi tai ir pasiimsiu 6plus ar 6s plus nenusprendžiau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...