Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kaip pradet futbolininko karjera uzsienyje arba Lietuvoje?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nuo ko reiktu pradet karjera tarkim uzsienyje? Ar tai tarkim. Nueini iki Liverpool treniruociu bazes arba vel kokio nors kito ekipos treniruociu baze. Ir tarkim Liverpool treneris ar koks kitas pastebetu nepazistama zmogu ir pamato talentinga vaiki? Kalbu apie save. As rodyciau ka moku su kamuoliu, o jis jeigu mane pamatytu gal pasiulytu kontrakta?

Nuo ko reiktu pradet karjera tarkim uzsienyje? Ar tai tarkim. Nueini iki Liverpool treniruociu bazes arba vel kokio nors kito ekipos treniruociu baze. Ir tarkim Liverpool treneris ar koks kitas pastebetu nepazistama zmogu ir pamato talentinga vaiki? Kalbu apie save. As rodyciau ka moku su kamuoliu, o jis jeigu mane pamatytu gal pasiulytu kontrakta?

nueini prie tau patinkancio klubo trenerio, uzsidedi dviratininko salma, ir isibeges trenki su galva i treneri, ir sakai: priimkit i kluba. dauzyk kol priims.

goldas..png

Aš neįsivaizduoju :) Nenoriu tau įkast, bet uždavinėji bereikšmius klausimus, pirma, tu turi būti žiauriai talentingas jog treneris tavyje pamatytu viltį, kitas dalykas, tu turi pats pasiryžti tam, taip, tai įmanoma, beet, ar nebūtu geriau eiti per klubus? Pats pastebėjau esi nepastovus žmogus kuriam trūksta valios, taip kad manau ir šito dalyko nepasiryši padaryti kadangi vakar klausei per kiek laiko eina priaugti masės būnant nesportuojančiam arba tik einant į štanginę :). Logiška, jei nori tapti futbolistu -> turi lankyti futbolą

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

(redaguota)

nueini prie tau patinkancio klubo trenerio, uzsidedi dviratininko salma, ir isibeges trenki su galva i treneri, ir sakai: priimkit i kluba. dauzyk kol priims.

Tiesiog sita komentara praleisiu pro akis, aciu, kad mane pralinksminai, bet tavo patarima tiesiog ismesiu i siuksline paemes ir tiek. Dar geriau tavo patarima sudeginsiu, kad pasijustum geriau kukuli mielas :P

Aš neįsivaizduoju :) Nenoriu tau įkast, bet uždavinėji bereikšmius klausimus, pirma, tu turi būti žiauriai talentingas jog treneris tavyje pamatytu viltį, kitas dalykas, tu turi pats pasiryžti tam, taip, tai įmanoma, beet, ar nebūtu geriau eiti per klubus? Pats pastebėjau esi nepastovus žmogus kuriam trūksta valios, taip kad manau ir šito dalyko nepasiryši padaryti kadangi vakar klausei per kiek laiko eina priaugti masės būnant nesportuojančiam arba tik einant į štanginę :). Logiška, jei nori tapti futbolistu -> turi lankyti futbolą

Bet as tikrai jauciu, kad turiu talenta supranti? Jauciu, kad man dievas jau nurode kelia, tai kelias i futbolo slove... nors turesiu sunkiai dirbt, tam, kad igyvendinciau svajone.

Redaguota , nario # Saeydryw

Kiek tau metų  talente mažasis :D Tu pradžioj nueik į vietinį futbolo klubą ir įrodyk ten kažką prieš vietinį trenerį, nes dabar jau svajoji apie aukštumų aukštumas iki kurių ir turintiems talentą ir sportuojantiems virš 10 metų sunku patekti. Labai smagi tema, praskaidrino vakarą :D

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

Kiek tau metų  talente mažasis :D Tu pradžioj nueik į vietinį futbolo klubą ir įrodyk ten kažką prieš vietinį trenerį, nes dabar jau svajoji apie aukštumų aukštumas iki kurių ir turintiems talentą ir sportuojantiems virš 10 metų sunku patekti. Labai smagi tema, praskaidrino vakarą :D

Gerai, mane kartais reikia pakritikuot tam, kad motyvuotas buciau aciu tau mano mielas kukuli !

arba as girtas arba tu girtas, lankyk ir vsio, kam reikes tas pastebes tave ir pakvies i koki kluba.

Aciu, uz patarima, bet as nesu girtas, nes geriau tik pieno mano karamele !

Kažkoks nerimtas trolis esi, labai jau stipriai perdėtas sarkazmas.

Nesu trolas, ir cia buvo rasoma gryna tiesa, as noriu tapt futbolininku.

(redaguota)

Gal jo komentara netiesiogiai reikejo suprast :) jei jau toks talentingas tai nesijaudink ir kaimo lygoj pastebes

tiesiogei, nes durnam žmogui reikia kalbėti jo lygiui suprantama kalba. Jeigu turėtų talenta, tai jis tiesiog gerai žaistų ir jis pastebėtų, o dabar jis abejoju ar bent normaliai žaidžia, tiesiog nori būti futbolininku, nes daug pinigų uždirba jie visi.

O jeigu rimtai autoriau, tai net jeigu ir turi talenta, prisimink, kad talentas tik 1% sėkmės, like 99% sunkus darbas. Ir kai viska apgalvosi, ir nenorėsi siekti futbolisto karjeros, užsidėk šalma pisk į maximos duris. Bus ir dėmesio, kurio manau tau trūksta, ir šeip geriau pasijusi. Gal net pradėsi galvos daužymo karjera.

Redaguota , nario Goldass

goldas..png

(redaguota)

Gal jo komentara netiesiogiai reikejo suprast :) jei jau toks talentingas tai nesijaudink ir kaimo lygoj pastebes

Na, as negyvenu Vilniuje arba Kaune tu teisus :D

tiesiogei, nes durnam žmogui reikia kalbėti jo lygiui suprantama kalba. Jeigu turėtų talenta, tai jis tiesiog gerai žaistų ir jis pastebėtų, o dabar jis abejoju ar bent normaliai žaidžia, tiesiog nori būti futbolininku, nes daug pinigų uždirba jie visi.

O jeigu rimtai autoriau, tai net jeigu ir turi talenta, prisimink, kad talentas tik 1% sėkmės, like 99% sunkus darbas. Ir kai viska apgalvosi, ir nenorėsi siekti futbolisto karjeros, užsidėk šalma pisk į maximos duris. Bus ir dėmesio, kurio manau tau trūksta, ir šeip geriau pasijusi. Gal net pradėsi galvos daužymo karjera.

Taip, tu visiskai teisus man vienas zmogus pasake, kad be sunkaus darbo ir prakaito tu TIESIOG NIEKO NEPASIEKSI, bet as tvirtai atsisprendes ir sieksiu futbolininko karjera. Man demesio netruksta, ir jokio galvos dauzymo karjeros nepradesiu.

Redaguota , nario # Saeydryw

pirma turi sovokt kaip tas futbolas zaidziamas kas jame svarbiausia, kokioj pozicijoj tu geriausiai realizuoji svo sugebejimus, turi analizuoti daug rungtyniu kad pamatytum derinius kaip yra zaidziamas auksciausio lygos futbolas, o tada jau gali pradet zaisti nuo mazesniu klubu taip kylant, jei tikrai busi talentingas tai kilsi greitai, jei ne tai ne.

fbe23dd3559ce689afef52656f461ee6625.jpg

Nereikia zaist nei vln nei kaune. Jei tu gerai zaidi tave treneris pastebes ir sakys, kad tau neuztenka to ka cia gauni ir turesi kazkur varyt. O dabar kazkoki suda cia kalbi...

Bet supranti, kad Lietuvoje vargu ar tau kas nors pavyks.... tu pasiziurek i Lietuvos futbola...... nei ziurovu yra, nei kazkokiu zurnalistu ar vel, kaip tave pastebes kas nors?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...