Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3587 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Bet jie tikrai nemoka lotynų kalbos. Gal ir suprato kelis žodžius, nes ispanų kalba yra kilus iš lotynų kalbos.

Nu gi žinau kaip kalbėjau. Tai aš irgi jos nemoku, tik mokinuosi, yra kitų kurie moka susikalbėti. Tai iš Lotynų kilus daug kalbų. Dar labai patinka Įspanų kalba, bet sunkei liežuvis vartosi su tuo galūnių išryškinimu  :mucha:

Redaguota , nario Real Pain

Tai aš irgi jos nemoku, tik mokinuosi, yra kitų kurie moka susikalbėti.

Susikalbėti su kuo? Jie gali susikalbėti tik su asmenimis, kurie kalba šia kalba, o jų skaičius tikrai yra mažas ir niekam tai nėra gimtoji kalba. Jeigu pavadinimas yra Lotynų Amerika, tai nereiškia, kad ten yra daug žmonių mokančių lotynų kalba ir nesuprantu kodėl išskyrei, kad būtent ten galima susikalbėti. Visur gali atsirasti žmonių, kurie moka šią kalbą ir nemanau, kad Lotynų Amerikoje jų yra daugiau negu kitur.

Susikalbėti su kuo? Jie gali susikalbėti tik su asmenimis, kurie kalba šia kalba, o jų skaičius tikrai yra mažas ir niekam tai nėra gimtoji kalba. Jeigu pavadinimas yra Lotynų Amerika, tai nereiškia, kad ten yra daug žmonių mokančių lotynų kalba ir nesuprantu kodėl išskyrei, kad būtent ten galima susikalbėti. Visur gali atsirasti žmonių, kurie moka šią kalbą ir nemanau, kad Lotynų Amerikoje jų yra daugiau negu kitur.

Nepagavai. Aš ten gi buvau, todėl ir išskyriau... Kitur nekalbu ta kalba -_-, ten pabandžiau paprašyti vandens, ir prasidėjo diskusija. Su kuo kalbėjau, tai buvo amerikietė, afroamerikietis, ir ispanas. Tai va būtent, kad mokinuosi tą kalba, kad mažai yra kalbančiūū. Ir šeip, ten pat vykstu į metus porą kartų, o ten vyksta šios kalbos susibūrimas žmonių, padiskutuoti ir pnš.  

Nepagavai. Aš ten gi buvau, todėl ir išskyriau... Kitur nekalbu ta kalba -_-, ten pabandžiau paprašyti vandens, ir prasidėjo diskusija. Su kuo kalbėjau, tai buvo amerikietė, afroamerikietis, ir ispanas. Tai va būtent, kad mokinuosi tą kalba, kad mažai yra kalbančiūū. Ir šeip, ten pat vykstu į metus porą kartų, o ten vyksta šios kalbos susibūrimas žmonių, padiskutuoti ir pnš.  

Ir tie trys asmenys turėjo lotynų kalbos žinių? Kokia kalba vyko ta diskusija? O kodėl pvz. kitur tau netinka kalbėti šia kalba, jeigu šie asmenys net ne iš Lotynų Amerikos? Kokiame mieste ir kokioje šalyje vyksta tie susibūrimai?

(redaguota)

Blmb, kaip zjbs kaikuriem. Man anglų sunkiai sekasi, kalant viska ir tj labai lievai, o čia žmogus lotynų kalbą mokosi, skaito knygas ir dar nuvažiuoja b.b.z kur ir ten susišneka. Pagarba tau jei nemeluoji. 

Nėra pagrindo man meluoti. Matai, kai tiki tuo ką darai, ir nori to iš širdies, visada pavyks padaryti ;) O kur keliauji, tik darbo reikalais, asmeniniškai tai neliečia manęs

Redaguota , nario Real Pain

Jai moki anglų, tai manau neapsimoka kitų kalbu mokintis, nebent gal ir rusų. O programavimo tai mokinkis python,php,html,css

Paargumentuok kodėl php/html/css? Jei negausi darbo vietos, su tais puslapių kurimais beveik niekur nenueisi jei neturi verslo ar projėkto įdėjos. Manau geriau mokintis yra c++ ar kažkas panašaus kad paid software sukurtum androidui, iphonams, linuxams ar windowsams, o įdėjų yra labai daug c++ programuotojams kadangi visi lendą tik į tuos web developinimus lyg būtų užkrėsti. 8 Metus programavau web'us ir supratau kad kol kažkur neisitaisysiu, tol nieko neuždirbsiu o va su c++ galėsiu kurt saviveiklą.

Moralas: Neik ten kur eina visi, rinkis sunkesnį kelią bet tada pamatysi kad visi tau žiuri iš apačios :)

3578190769_581bf72445.jpg

Paargumentuok kodėl php/html/css? Jei negausi darbo vietos, su tais puslapių kurimais beveik niekur nenueisi jei neturi verslo ar projėkto įdėjos. Manau geriau mokintis yra c++ ar kažkas panašaus kad paid software sukurtum androidui, iphonams, linuxams ar windowsams, o įdėjų yra labai daug c++ programuotojams kadangi visi lendą tik į tuos web developinimus lyg būtų užkrėsti. 8 Metus programavau web'us ir supratau kad kol kažkur neisitaisysiu, tol nieko neuždirbsiu o va su c++ galėsiu kurt saviveiklą.

Moralas: Neik ten kur eina visi, rinkis sunkesnį kelią bet tada pamatysi kad visi tau žiuri iš apačios :)

Va, bent vienas protingas, su tuo web tik centus uždirbsi, nebent įmonei kokiai, ir tai sunkei paeis kortą. Va C++ mokintis, ar išvis C, ar assembly, čia išvis sunki kalba, labai. Tai va, jeigu nori užkalt pinigučio, mokinkis programavimą (ne web)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3587 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...