Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3220 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas Vakaras draugai ir nedraugai. Sukūriau šia temą tam,kad raščiau SA-MP maperi. Kodėl sukūriau šia tema? Todėl,kad turime šiokie tokie planai ateityje,norime atidaryti projektą Los Santos mieste. Projektas nėra startavęs,jokio pelno neneša,tačiau projektui startavus,kažkoks procentas bus skiriamas jums. Norintys prisidėti prie projekto. Šia modifikacija naudojosi tik vienas projektas,kuris buvo atidarytas 2013-ais metais. Kas susidomėjote parašykite į A.Ž arba skype: narsius5. (Rašykite tie kurie turite pavyzdžiu).

Redaguota , nario Cengez
  • Teigiamai 3
  • ,
(redaguota)

Rašau maperio kitam tikslui nebūtinai projektui. O sakau kitiems,kad nekurtu nes iš visko matosi,kad nieko nesigaus. Gali nieko neberašyti nes tik tai prasidės freepostinimas žodžiu karas.

Sukūriau šia temą tam,kad raščiau SA-MP maperi. Kodėl sukūriau šia tema? Todėl,kad turime šiokie tokie planai ateityje,norime atidaryti projektą Los Santos mieste.

Prieštarauji pats sau, žmogau :)

Redaguota , nario ahoi
(redaguota)

Sal.lt laikais vaidinai labai subrendusį, + skype buvo, ne supergames mr, genius.

Nu tai aš ir esu suaugęs pilnavertis LR pilietis. Tai būnant suaugusiu žmogumi reikia būti vaiku pagal tave. Jeigu ir bjaurus buvau tenais ir būtent tau,tai tikriausiai buvai labai įkyrus arba nepaėjo panardyti taip kaip tu pats norėjai. Taip,kad nebekomentuok šitoje temoje ir nebeteršk temos su savo nesąmonėmis kurios visiškai nė prie ko.

Redaguota , nario Cengez

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3220 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...