Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3570 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėl melagingo išreklamavimo Steam leidžia susigrąžinti pinigus už „No man's sky“ pražaidus ir daugiau, negu dvi valandas, kadangi suprasti, kad šis žaidimas yra šūdų krūva, neverta savo kainos, reikia daugiau negu dviejų valandų.

http://www.tweaktown.com/news/53617/steam-allows-mans-sky-refunds-regardless-playtime/index.html

O dar kažkas sako, kad Valve'ui nerūpi žaidėjai :D

• Teigiamai 6
  • Neigiamai 1

Dėl melagingo išreklamavimo Steam leidžia susigrąžinti pinigus už „No man's sky“ pražaidus ir daugiau, negu dvi valandas, kadangi suprasti, kad šis žaidimas yra šūdų krūva, neverta savo kainos, reikia daugiau negu dviejų valandų.

http://www.tweaktown.com/news/53617/steam-allows-mans-sky-refunds-regardless-playtime/index.html

O dar kažkas sako, kad Valve'ui nerūpi žaidėjai :D

Gali plačiau apie ta "melagingą išreklamavimą"? Man tai atrodo gan neblogas žaidimas, ir itin sudėtingas iš kūrimo pusės.

Man tai taip apgailetinai pasielge patys developeriai, reklamavo bus multiplayer fun, 2014 E3 parode gameplay, zaidimas atrode nuostabiai, o dabar? Vien grafika lieva, zaisdamas 1080p all max toks vaizdas, jog butu 640x480 ir be aa, dar juokingiau, jog per paskutines minutes uzklijavo lipdukus kur turejo but multiplayer. Juo labiau atsisiuntes supratau koks blogas zaidimas, planetos yra tos pacios, tik recolor... Nesuprantu kodel zmones ispradziu pazaide pirma valanda nerefundino..

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Man tai taip apgailetinai pasielge patys developeriai, reklamavo bus multiplayer fun, 2014 E3 parode gameplay, zaidimas atrode nuostabiai, o dabar? Vien grafika lieva, zaisdamas 1080p all max toks vaizdas, jog butu 640x480 ir be aa, dar juokingiau, jog per paskutines minutes uzklijavo lipdukus kur turejo but multiplayer. Juo labiau atsisiuntes supratau koks blogas zaidimas, planetos yra tos pacios, tik recolor... Nesuprantu kodel zmones ispradziu pazaide pirma valanda nerefundino..

Nes tu negali spresti visko iš pirmų miničių...

Bet jo žaidimas apgailėtinas kaip ir devai...

Kuriu Garry's Mod addonus. Norint su manimi susisiekti prašau parašyti man į Discord:
BlackSnow#8652

unknown.png

Nes pirmas 4 valandas zaisdamas atrodo visai nieko, galvoji, toliau zaisi, bus kazko naujo, bet tik tada supranti, kad per tas 4 valandas naujo turinio zaidime ir nebera

Nu dabar pagalvokit, galit perskrist į kitas planetas be jokių ten 10 minučių loading screeno, visuose planetose gali atrast vis kašką nauja ir visa ten tirinėti ir pnš. Žaidimui reikia didelios optimizacijos kad nebūtų minimalus reikalavimai:
420.69 GHz
8000GB Ram
Next-Gen Titan Shit.

Nu gal galėjo tiek neprisižadinėt bet tikrai galim suprast ir juos.

Nu dabar pagalvokit, galit perskrist į kitas planetas be jokių ten 10 minučių loading screeno, visuose planetose gali atrast vis kašką nauja ir visa ten tirinėti ir pnš. Žaidimui reikia didelios optimizacijos kad nebūtų minimalus reikalavimai:

420.69 GHz

8000GB Ram

Next-Gen Titan Shit.

Nu gal galėjo tiek neprisižadinėt bet tikrai galim suprast ir juos.

Suprast ir juos? Ką tu čia nusišneki? Planetose nieko naujo nerasi. Jeigu žaidimas kiek ten užima, 2 ar 3 gb, kaip tu įsivaizduoji ten tuose milijardų milijarduose planetų vis kažko naujo bus? Ten viskas tas pats su kitokiom spalvos, kitokiom biški formom ir vsio. Kaip galima „Juos suprast“, jeigu visiems primeluoja, netgi apie tokias svarbias žaidimo funkcijas, kaip multiplayeris?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3570 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...