Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taip, Life's Clouds, tu teisus, tai gaming'o forumas. Esmė beabėjo ne tame, koks tai forumas, o tame, kad dauguma čia pakomentavusių, komentavo tiesiog "ant durniaus", tai kad čia pusė visų dabar tešlagalviai, debilai, mažvaikai, protiškai atsilikę dar dar kokie tu kaip iš tavo parašo sprendžiant psichologas darai jūsų kaip psichologų didžiausią klaidą, sprendi apie asmenybę iš vieno vienintėlio komentaro internete, o mes kaip faktas gyvenime kitokie nei internete, čia mažiau atsakingumo ir veiksmų atoveiksmių, kaip ten bebūtu, vien dėl ko nenorėčiau su tavim kalbėti apie savo problemas (jeigu man kiltų tokių klausimų kaip šios temos autoriui), tai kad jie čia pakomentavo dėl to inksto, ar kad samp serveris užsidarė, ar dar kaip pajuokavo, nereiškia, kad jie mažvaikiai ar ten kokie silpnapročiai, jiems tiesiog tokia tema pasirodė juokinga ir jie parašė sarkastišką komentarą, tu kaip "SUPERGEIMS FORUMO PSICHOLOGASZZ"  žiauriai čia nefainai išsireiškei, čia jau faktas, kad žmogus, kuris supranta ir vartoja sarkazmą turiu platesnę pasaulėžiūrą ir jam tiesiog viskas lengviau, tu kaip matau sarkazmo nesupratai, autorius ir tas mažiau pergyvena dėl komentarų.. Žodžiu nepilstysiu iš tuščio į kiaurą.. 

Prieš tave, autoriau, nieko neturiu, viskas čia labai normaliai, tema kaip tema, nors kai kam tai ir juokingai atrodo, kaip iš dalies ir man, gal dėl to, kad aš visas savo problemas laikau savy ir niekam neviešinu, bei labai greitai susitvarkau, bet visgi, tu jaunas, gyvenimas dar ilgas, viskas bus gera ir gražu. Peace

Hmm.. Taip, supranti kame esmė yra... Sarkazmą aš suprantu kai jis būna vietoje ir tam tikru metu, bet šioje temoje nemanau, kad jo reikėjo, jei jie nebūtų "tešlagalviai, debilai, mažvaikai, protiškai atsilikę" jie šioje temoje to nebūtų raše ir nemanau, kad švaistytu laiką šioje temoje rašydami nesąmones. Čia yra rimta tema, kurioje nemanau, kad tinka sarkazmas, čia tiesiog yra ta tema kurioje nereikia jokių juokavimų ir panašiai. Na, bet čia tik mano nuomonė.

Redaguota , nario _.Life's_Clouds._
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Hmm.. Taip, supranti kame esmė yra... Sarkazmą aš suprantu kai jis būna vietoje ir tam tikru metu, bet šioje temoje nemanau, kad jo reikėjo, jei jie nebūtų "tešlagalviai, debilai, mažvaikai, protiškai atsilikę" jie šioje temoje to nebūtų raše ir nemanau, kad švaistytu laiką šioje temoje rašydami nesąmones. Čia yra rimta tema, kurioje nemanau, kad tinka sarkazmas, čia tiesiog yra ta tema kurioje nereikia jokių juokavimų ir panašiai. Na, bet čia tik mano nuomonė.

Būtent!

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

Teisingai, rimtame pokalbyje sarkazmui nevalia įsiterpti, bet manau puikiai ir pats supranti, kad dauguma čia to nepaisytų, nes tiesiog norėtu ''pasipyzdavoti'', bet tai nereiškia, kad visa tai iš blogos valios, ar kad tie žmonės nieko nesupranta, yra visiškai nerimti ir jiems nelemta gyventi šioje planetoje, ir kad tegul Apollo programa siunčia juos atgal į kosmosą, aš pats kuo puikiausiai suprantu, kad autoriui kilo rimtas egzistencijos klausimas ir kad tu pats šitą temą priėmei už rimtą pipirą, iš pirmo įspūdžio pagalvočiau, kad taip yra galbūt dėl to, kad tau tai labai pažįstama, gal pats tai išgyvenai, aš nors ir su sarkazmo ir humoro žiubsneliu čia komentuoju, bet viską priimu rimtai, man pačiam yra prieš metus laiko buvę, kad saugiklį galvoj išmušė ir labai daug kvailų klausimų ir minčių kildavo, apie gyvenimą ir jo prasme, bet nuleidau tai juokais ir pamiršau jog tai aplamai buvo. Tiesiog čia toks forumas, čia renkasi pagrinde jaunimas, kuriems po 17 ir daugiau dar gali būti sukalbami ir tikrai protingi žmonės, yra čia tokių ir ne vienas, bet pagrinde tai dundukai visokie komentuoja kas papuola, naudojasi žodžio laisve kol dar diktatūros neįvedė Lietuvoj. 

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...