Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ką tau pasakysiu paskaitęs tuos tavo komentarus kadangi, man nelabai rūpi ką kiti mano tai nuomonę tiesiai šviesiai galiu pasakyt :D

Esi myžnius jei čia verki ir tikies kažko, turi pats susiimt ir keist savo gyvenimą jei jau taip yra... Pačiam irgi yra buvę didelių problemų šeimoje, bet tas tik užgrūdino charakterį, subrendau anksčiau :D

1. Dėkui už nuomonę

2. Neverkiu

3. ...

Trečią ikelsiu vėliau. 

4. Problemos ne su pana, ne su šeima, o apskritai. Atrodo jog nesuprantat manęs.

3. Just because you are right, does not mean, I am wrong. You just haven't seen life from my side. 

• Teigiamai 1

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

(redaguota)

Pradėk sportuoti ar daryti kas tau patikną... Visi mano , kad savižudybė išeitis. Aš asmeniškai ( kaip ir tu ) dėl nieko negyvenu. Bet nedarau iš to bėdos. Gyvenu , kad gyvenčiau, čia tas pauglystės etapas , kad manai , kad viskas beviltišką...

:DDD Apie jokias savižudybes net nebuvo užsiminta iš mano pusės :D wtf

Kiek tau metų?

19 Redaguota , nario IamTheDanger

(redaguota)

Man, žmogau, 19 metų o tokias nesamones neši, nu realiai arba kažkokia jautri persona tu, arba daužtas. :D Tvarkykis seniuk, suprasčiau jeigu būtų 14-15, na bet 19 subrendęs žmogus.

Nesmerkiu tavęs nieko, pas visus būna tokie momentai, sakyčiau turėdamas tiek metų turi raminti tokius 'depresūhos prigavusius' vaikus, o ne tave čia ramint turi kiti. ;D

Redaguota , nario stonnys

Dėl to jog praradau paskutinę tikimybę, kad tai dėl ko iki šiol gyvenau dar egzistuoja, visa tai tiesiog išblėso ir nebetikiu tuo dėl ko iki šiol kvėpavau, prasmės gyvent nebematau ir nebematysiu. Abstraktu, nes nesiruošiu prieš visus kalbėti apie asmeninius dalykus. Viduje aš miręs, bet kolkas dar egzistuoju - stebiu dalykus vykstančius saulei keliaujant dangumi iš rytų į vakarus ir tiek, apsimetinėju jog viskas man gerai, mano kaukė šypsena ir gera nuotaika, bet kartais ta kaukė "nukrenta", kartais būna sunku paslėpti tai kas yra po kauke. I'm dead inside.

Pavidzys dar vienas kokių komentarų nereikia, niekam nereikalingi ir neidomūs, tiesiai į šiukšliadėžę. 

Žinotum all story... Bet kalbėsiu tik abstrakčiai, be detalių, tad... 

Paliko pana. Arba išdavė su kitu. Arba "friendzone". O gal dar neturėjęs panos ir pergyveni dėl to? Bet kuriuo atveju - bevertiški verkšlenimai. Laikas pagaliau suaugti.

1. Dėkui už nuomonę

2. Neverkiu

3. ...

Trečią ikelsiu vėliau. 

4. Problemos ne su pana, ne su šeima, o apskritai. Atrodo jog nesuprantat manęs.

3. Just because you are right, does not mean, I am wrong. You just haven't seen life from my side. 

I have seen it all in this one topic. Sorry, bet myžnius esi.

:DDD Apie jokias savižudybes net nebuvo užsiminta iš mano pusės :D wtf

19

Tokio amžiaus turėtum bent jau dirbt ar mokytis. Ir nesukt galvos dėl nesąmonių.

Be to, mažiau žiurėk romantinių filmų.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Nu tai exactly žmogau, kaip ir bebūtų pradžia bus sunki, bet vėliau su laiku priprasi. Nu bet vistiek nu ne bachurui ten gulėt lovoje ir verkt, kentėt. Išvarai su draugais, kvepuoji daugiau oru, praleidi laiką su draugais ir po mažu pamiršti, o ne sėdi prie kompo darai kažkokias temas, dedi gif'us, klausaisi muzikas kurios primena ją ir tu grūzinies dėl jos, nu *Myliu SuperGames.lt*.

juk yra visokių žmonių, aš tai būtent irgi toks dėl mergos verkčiau :D nors ir juokingai atrodo bet man negėda :D

o ir temą, tiesiog gyvenu ir tiek, tikslų kažkokių neturiu, o ko tu norėtum pats iš gyvenimo?

juk yra visokių žmonių, aš tai būtent irgi toks dėl mergos verkčiau :D nors ir juokingai atrodo bet man negėda :D

o ir temą, tiesiog gyvenu ir tiek, tikslų kažkokių neturiu, o ko tu norėtum pats iš gyvenimo?

Kas iš to, kad verksi :/ Ale tipo, kai verki, neparodai silpnumo, parodai, kaip žmogų mylėjai, ja ja *Myliu SuperGames.lt*:D

Tu klausi tokio dalyko, kurio nederėtu klausti. Čia kaip sėkmes formule savo išduoti.

Turėjo čia kiekvienas panele, vienas mažiau kitas daugiau atsimink viena dalyką, aš nesikoncetruoju ties tuom tiesiog tau duodu patarimą. Kaip bus tau lemta, tu tikrai turėsi ta kurį bus su tavimi per visus sunkumus, per visas skaudžias ir geras akimirkas, nesiparink dėl panos jeigu tu jai esi šūdo vietoje. Pats buvau tipo ,, panelių čiešintojas " ir kaip įsimylėjau tikrai viena panele jį mane atstūmė, vat elementari istorija, kuri pamoko. Čia gi ne šuniukas, kuri pasiemes užšiauginsi. Kaip likimas tau paskirs, tu pamatysi tikrai ta kurį nuvers kalnus ir užmuš pirmąją meile. 

O dėl ko gyvenu, tai vis dėl to nenoriu išeiti iš pasaulio nieko nepalikęs, nepasižymejes. Ne aš tikrai nesakysiu ko siekiu, tačiau esu motyvuotas, žinau ko noriu ir to sieksiu. Tas ir yra svarbiausiai.

Reiškia tu dar negyveni, aš vadovaujuosi tuom. Jeigu aš tam žmogui nerūpiu, jeigu aš jam esu poh, ir pats nebendrauja/nerašo/nesidomi aš tokius žmones paleidžiu. Jų nelaikau, nes kaip buvo citatoje paminėta, beviltiška yra laikyti žmonęs tos kuriems tu nerūpi, laikas pabandyti kažką naujo. Laikas išmokti atsisakyti žmogaus jeigu tu jam esi šūdo vietoje.

koks cia sa:mp servas uzsidare kad jau net viduje mires jau :D

koks cia sa:mp servas uzsidare kad jau net viduje mires jau :D

Tu tai esi dužęs vaikis, kuris mane jau pradeda užknisti. Reikia tokius klaunus su ,, sarkazmu " baninti iš to forumo. Žmogus sukūrė temą, tu atėjai užšišokai. Ir visame tavo pranešimų kontekste matau SA-MPĄ. Tu nežinau, nebežaisk to sampo per daug jame užšisedėjai jog rašinėji tokias pievas. Klaunas kažkoks 14 metų rašinėja lempas ir žvengia pats iš savęs, pasišalink tu geriau.

• Teigiamai 1
(redaguota)

Toks jausmas kad kai kurie vaikinai romantiškesni nei merginos :D aišku verkdamas nieko nepakeisi nors kartais lengviau pasidaro kai išsiverki ar nusikeiki :D

Oh please, nu nežinau kaip ten pas tave yra, bet asmeniškai aš to niekad nedaryčiau, nu kad ir morališkai vyras yra stipresnis, ir turi rodyti tą stiprumą, nepalūžti, suprantu būna visko - kai labai labai myli merginą ir išsiskiriat po ilgo laiko kartu, liūdna, nu bet gi negulėt ir neverkt į pagalvę. Suprantu kartais būna kad panelė miršta, nu arba kažkas tokio nesigilinkit, tada ir aš verkčiau, liūdna būtų. Nu bet jeigu pana tavęs atsikratė ir jai pochui tau tuo labiau turi būti pochui. ;)

Matot pas kekvieną savo požiūris, ir to nepakeisi. Visi skirtingi.

Redaguota , nario stonnys

Šiaip, padiskutuot, kokią jūs prasmę matote gyvenime, kas yra svarbiausia, dėl ko einat į "priekį" ir dėl ko "kvėpuojat". Koks viso to tikslas... Kas yra svarbiausia.

O dėl ko negyvent, neit į priekį ir nekvėpuoti?

Tau gal koks set'as sudegė? xd

<...>Tvarkykis seniuk, suprasčiau jeigu būtų 14-15, na bet 19 subrendęs žmogus.<...>

O gal jis viduj 14-tė fėja.

Kažkada jau buvo iškelta panaši tema, tai mano ats. buvo toks:

Mano logika tokia - jeigu aš atsiradau tai su kažkokiu tai tikslu, o užsilenksiu tada, kada ateis laikas. Depresija-huj*sija, prisiskaitot dalbajobų pranešimų ir pradedat nesąmonės daryt. Vieni nevalgo, kiti vienas pjauna ir panašiai.

P.S: Depresijos priežastis?

Mergina paliko? - susirask kitą.

B*bis per mažas, veidas kreivas? - padaryk plastinę operaciją.

• Teigiamai 1

Supaprastinkit jus tą gyvenima kam jus filosofuojat tas nesamonės. "Kokia gyvenimo prasmė" "Koks gyvenimo tikslas" nu kam jus taip viską apsunkinat :D Neiškelkit sau tokių klausimų lengviau gyventi bus. Nieko mes nesiskiriam nuo gyvunų tik šiek tiek smulkmeniški labiau esam. Džiaukites ,kad gimetė žmogumu , o ne kokia skruzdele. Ir dulkinkit ta gyvenima, kad kai senas būsi nesigailėtum.

(redaguota)

Paliko pana. Arba išdavė su kitu. Arba "friendzone". O gal dar neturėjęs panos ir pergyveni dėl to? Bet kuriuo atveju - bevertiški verkšlenimai. Laikas pagaliau suaugti.

I have seen it all in this one topic. Sorry, bet myžnius esi.

Tokio amžiaus turėtum bent jau dirbt ar mokytis. Ir nesukt galvos dėl nesąmonių.

Be to, mažiau žiurėk romantinių filmų.

:D Blyn man sunku patikėt, kad jums po 19 ar 18 ... :D Kolkas nematau jog būtumėte intelektualūs žmonės ... Arba apsimetat "durnais". Išmokit išklausyti kitą, o kad tokios "problemos" kylą ir pilnamečiams tai normalu, o to netoleravimas tik parodo jūsų žemą intelekto lygį arba jūs tik sėdit po pilnametystės kauke. 19 metų ar 18 metų žmogus sulaukęs pilnametystės jau turėtų būti pakankamai subrendęs, o iš jūsų to nematyti. Čia mano nuomonė apie kaikuriuos jus (tie kam tai skirta supras). Ir jei dar mano šios nuomonės nepriimsit ramiai, tai pasimatys ant kiek esat "subrendę" patys.

Nežiūriu aš tų romantinių filmų, daugiausiai fantastinius, mokslinius ar dokumentinius. Žmonės jūs per daug susikoncentravote į tai jog mane paliko mergina kurią tikrai mylėjau ir kuri vienintelė buvo tokia ir čia ne žodžiai iš filmų, o tikrai taip yra. Be to sakiau "n" kartų į tai nesikoncentruoti jog mane paliko. 

#PEAce, išeinu.

Tu klausi tokio dalyko, kurio nederėtu klausti. Čia kaip sėkmes formule savo išduoti.

Turėjo čia kiekvienas panele, vienas mažiau kitas daugiau atsimink viena dalyką, aš nesikoncetruoju ties tuom tiesiog tau duodu patarimą. Kaip bus tau lemta, tu tikrai turėsi ta kurį bus su tavimi per visus sunkumus, per visas skaudžias ir geras akimirkas, nesiparink dėl panos jeigu tu jai esi šūdo vietoje. Pats buvau tipo ,, panelių čiešintojas " ir kaip įsimylėjau tikrai viena panele jį mane atstūmė, vat elementari istorija, kuri pamoko. Čia gi ne šuniukas, kuri pasiemes užšiauginsi. Kaip likimas tau paskirs, tu pamatysi tikrai ta kurį nuvers kalnus ir užmuš pirmąją meile. 

O dėl ko gyvenu, tai vis dėl to nenoriu išeiti iš pasaulio nieko nepalikęs, nepasižymejes. Ne aš tikrai nesakysiu ko siekiu, tačiau esu motyvuotas, žinau ko noriu ir to sieksiu. Tas ir yra svarbiausiai.

Reiškia tu dar negyveni, aš vadovaujuosi tuom. Jeigu aš tam žmogui nerūpiu, jeigu aš jam esu poh, ir pats nebendrauja/nerašo/nesidomi aš tokius žmones paleidžiu. Jų nelaikau, nes kaip buvo citatoje paminėta, beviltiška yra laikyti žmonęs tos kuriems tu nerūpi, laikas pabandyti kažką naujo. Laikas išmokti atsisakyti žmogaus jeigu tu jam esi šūdo vietoje.

Tu tai esi dužęs vaikis, kuris mane jau pradeda užknisti. Reikia tokius klaunus su ,, sarkazmu " baninti iš to forumo. Žmogus sukūrė temą, tu atėjai užšišokai. Ir visame tavo pranešimų kontekste matau SA-MPĄ. Tu nežinau, nebežaisk to sampo per daug jame užšisedėjai jog rašinėji tokias pievas. Klaunas kažkoks 14 metų rašinėja lempas ir žvengia pats iš savęs, pasišalink tu geriau.

Visko kolkas dar neskaičiau, bet pačia pradžia (pažadu perskaitysiu viską ką parašei, bet vėliau). 

Ok palieskim šį reikalą su pana, sakai turėsiu kažkada tokią kuri bus "man skirtoji", nors šios frazės baisiai nemėgstu, bet kolkas nedirba protas ir kitaip to išreikšt negaliu. Tai va, sakai jog surasiu kažkada sau skirtąją nugyvensim laimingai ir happy ending'as ... Pabaiga.... 

NE!!!! Deja savo proga jau praleidau, ji ir buvo toji kurią turėjau vestis prie "altoriaus", ji buvo toji kurią pamatęs iš kart supratau, kad ji ir yra viskas ko noriu iš gyvenimo, daugiau tą akimirką nieko nenorėjau, būčiau sutikęs ir ranka nukirst ... Ta akimirka kai pamatęs ją supratau jog ji yra "toji". Tada turėjau nusigręžt ir pasakyt draugui "matai tą merginą, parodos gale, prie to keisto paveikslo besišnekančią su draugėmis, taip tą su juodais plaukais ir su ta raudona suknele?" .... Tai toji kurią aš vieną dieną vesiu. Taip tai turėjau draugui pasakyt, bet nepadariau to, vietoj to aš priėjau prie jos ir užkalbinau ją, kalbėjomės kažką apie meną kiek pamenu. 

Paskui po išsiskyrimo, po kelių mėnesių kai jau atrodo esi ją pamiršęs (nors taip nebuvo), kai jau pradedi "pažindintis" su kitomis ir taip toliau .... Man akyse tiesiog stovi ji, prisimenu ją ir tas visas dienas praleistas kartu, bekeliaujant ir t.t. 

Nepamiršau aš jos net po 2 metų (kažkur tiek praėjo jau), vis prisimenu ją ir iš tikro nenoriu net apie kitas galvot, man ji vienintelė yra brangi, viskas ko man reikia yra ji, be jos aš niekas. 

Taigi patenkinti? Dabar jūs man galit pasakyt, kad atsiras kita ir t.t. pamalt tą "Š" dabar galit.... Tai va, nežinodami kito istorijos, neskubėkit kaltinti.

BET SAKAU PARYŠKINTAI ČIA TIK DALIS. TAI NĖRA VIEN TIK DĖL MERGINOS. Bet iš dalies ir yra, bet kaip leidau suprasti daug kartų tai tik dalinai dėl merginos. Nesicentruokit į tai.

Taip ir maniau , kad per mano tema visas supergames.lt visas forumas depresija apsirgs :|

:D Kokią temą? Numesk link.

O dėl ko negyvent, neit į priekį ir nekvėpuoti?

Tau gal koks set'as sudegė? xd

O gal jis viduj 14-tė fėja.

Kažkada jau buvo iškelta panaši tema, tai mano ats. buvo toks:

Man nėra depresijos, valgau, nesižaloju, judu į priekį, stebiu dalykus saulei keliaujant iš rytų į vakarus, bet iš dalies aš miręs viduje, nieko nenoriu, nieko nereikia, nėra tikslų, nėra prasmės. Toks keistas jausmas.... Keista būsena. Kai iš dalies viska darai kaip ir darei, gyveni toliau, bet nieko nenori ir nematai prasmės... Sunku paaiškint, o ypač kai nedirba galva kolkas  :D

Redaguota , nario IamTheDanger

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...