Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kas jums gyvenime yra svarbiausia ir kokią prasmę jūs įžvelgiat apskritai? Kokie jūsų tikslai ir dėl ko gyvenat? Neužtenka parašyti: mano tikslas nusipirkt kregžde ir drifto "pist" ant viso kaimo, arba vieno žodžio: šeima, pinigai ir kiti tikslai.... Tiesiog parašykit plačiau nepatingėkit. Kokią prasmę matote judėt toliau ... 

Redaguota , nario IamTheDanger
  • Teigiamai 1

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

But don't do this :(

large.gif

kaip iš 23 mečio prikolai tai vaikiški :D

Kiekvieno tikslai skirias.

Turi svajonę reiškias turi ir tikslą.

O šiaip jei nori jau nusižudyt tai ką aš daryčiau eičiau išpist gražiausią savo miesto mergą nors ir ne jos noru, bet visvien, o tada jau *Myliu SuperGames.lt* dar parukyčiau išgerčiau ir pisčiau ruletę pamatysi bus zjbs

• Teigiamai 3

Dėl ko nori dėl to ir gyveni. Čia rimtai tau su galva negerai arba neturi ką veikti , kad kuri tokius pavadinimus. Čia galėjai pasakyt dėl ko tokia depresija tau

Dėl to jog praradau paskutinę tikimybę, kad tai dėl ko iki šiol gyvenau dar egzistuoja, visa tai tiesiog išblėso ir nebetikiu tuo dėl ko iki šiol kvėpavau, prasmės gyvent nebematau ir nebematysiu. Abstraktu, nes nesiruošiu prieš visus kalbėti apie asmeninius dalykus. Viduje aš miręs, bet kolkas dar egzistuoju - stebiu dalykus vykstančius saulei keliaujant dangumi iš rytų į vakarus ir tiek, apsimetinėju jog viskas man gerai, mano kaukė šypsena ir gera nuotaika, bet kartais ta kaukė "nukrenta", kartais būna sunku paslėpti tai kas yra po kauke. I'm dead inside.

• Teigiamai 2

kaip iš 23 mečio prikolai tai vaikiški :D

Kiekvieno tikslai skirias.

Turi svajonę reiškias turi ir tikslą.

O šiaip jei nori jau nusižudyt tai ką aš daryčiau eičiau išpist gražiausią savo miesto mergą nors ir ne jos noru, bet visvien, o tada jau *Myliu SuperGames.lt* dar parukyčiau išgerčiau ir pisčiau ruletę pamatysi bus zjbs

tavo prikolai, tai zoniniai :D

Ir taip a taip, žmogeliukui trūksta draugijos, neturi su kuo pasikalbėti, normalu, paauglių problemos, kaip ir žaizdos ant rankos ;)

Žmonės koks skirtumas tas mano parašas :D ko prikibot prie jo... 

tavo prikolai, tai zoniniai :D

Ir taip a taip, žmogeliukui trūksta draugijos, neturi su kuo pasikalbėti, normalu, paauglių problemos, kaip ir žaizdos ant rankos ;)

netrūksta draugijos, visas bėdas aprašiau aukščiau atsakydamas į vieną iš tavo komentarų, bet aišku abstrakčiai aprašiau. 

Dėl to jog praradau paskutinę tikimybę, kad tai dėl ko iki šiol gyvenau dar egzistuoja, visa tai tiesiog išblėso ir nebetikiu tuo dėl ko iki šiol kvėpavau, prasmės gyvent nebematau ir nebematysiu. Abstraktu, nes nesiruošiu prieš visus kalbėti apie asmeninius dalykus. Viduje aš miręs, bet kolkas dar egzistuoju - stebiu dalykus vykstančius saulei keliaujant dangumi iš rytų į vakarus ir tiek, apsimetinėju jog viskas man gerai, mano kaukė šypsena ir gera nuotaika, bet kartais ta kaukė "nukrenta", kartais būna sunku paslėpti tai kas yra po kauke. I'm dead inside.

jei pana paliko, nusiramink, po dviejų savaičių vėl norėsi gyvent 

• Teigiamai 1
8265365fc9cca17a38f5f83e57701dba649.png

Aš tai egzistuoju o ne gyvenu, o tau dabar paauglystė ir nenoras eit į mokykla o čia jau vasaros pabaiga ir vėl į mokykla ajajai kaip blogai, paskambink  šiuo numeriu -116111 jie tau padės žmogau

Pavidzys dar vienas kokių komentarų nereikia, niekam nereikalingi ir neidomūs, tiesiai į šiukšliadėžę. 

jei pana paliko, nusiramink, po dviejų savaičių vėl norėsi gyvent 

Žinotum all story... Bet kalbėsiu tik abstrakčiai, be detalių, tad... 

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...