Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

BALSUOK!  

32 balsai

1. 1. BALSUOK!

• BALSUOK!
      24
    • BALSUOK!
      8

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumo nariai!

Sugalvojau sukurti tokią paprastą temą.

Tema yra sukurta for fun.

Jums tereikia prabalsuoti, kad atėjote ir viskas.

Iš temos jokio tikslo nėra, kaip sakiau For fun. 

Panašiai kaip žaidimas :)

Redaguota , nario -PonasDėdė'

Perku Stambius Facebook Puslapius.

taisybė:

Forumo eurų nerenku, šiame forume apskritai labai rėtai lankausi. Tiesiog įdomu kiek bus prabalsuota. Pažiūrėk kada yra sukurtas mano vartotojas ir į pranešimų skaičių, tada gal biški aiškiau pasidarys. :) Ačiū už komentarą. 

Man atrodo susipisai , katik vartotoją , nes dabar tikriausiai gausi nemažai -rep ;D

Šį pranešimą parašiai tam, kad paragintum kitus dėti -REP. :) Logiška. Ačiū!

Ir iš prabalsavusių žmonių padovanosiu savo visus asmeninius forumo eurus, kad nesakytumėt, kad šią temą kūriau dėl to, kad ''Susirinkčiau forumo eurų'' ;)

ko visi užsipuolė ant žmogaus, jis tik tikrina kiek žmonių turi akis.

Va vienas suprato :) Ačiū už supratingumą, šiais laikais mąstymas yra per sunkus dalykas :) 

Ir iš prabalsavusių žmonių padovanosiu savo visus asmeninius forumo eurus, kad nesakytumėt, kad šią temą kūriau dėl to, kad ''Susirinkčiau forumo eurų'' ;)

Va vienas suprato :) Ačiū už supratingumą, šiais laikais mąstymas yra per sunkus dalykas :)

Man tokie nepatinką. Kurie sako "šiais laikais" girdžiu daugiau negu norėčiau. Pats esi gimes "šiais laikais"... Tiesiog čia totalus freepostinimas

(redaguota)

Man tokie nepatinką. Kurie sako "šiais laikais" girdžiu daugiau negu norėčiau. Pats esi gimes "šiais laikais"... Tiesiog čia totalus freepostinimas

Ačiū, kad pasakei, tikrai šito nežinojau, kad šiais laikais esu gimęs  :) Ir čia tavo asmeninės problemos, kad tau nepatinka. Man asmeniškai  vienodai :)

Redaguota , nario -PonasDėdė'

Kaip tik zmogus kuribingas uz tai pagarba ir tik thumbs up!

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...