Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau temos pavadinimas jums viską pasako. Tai tikrai pasakot kažko nereikia.

Lucky Patcher [NEEDS ROOT and BusyBox] - šios programelės iš Play Store deja atsiųsti negalite tik iš čia jos .apk failą. Šia programelė manau kai kurie žinot kaip "cheat" programelė taip, jūs su ją galite cheatinti žaidimuose ir panašiai bet nemanau kad veikia su online. Bet, aš ja į šia temą įrašau ne dėl to o dėl kitų panaudojimo būdų. Galbūt jūs esate piratas kaip ir aš ir tiesiog neperkate žaidimų iš Play Store, na ir įsivaizduokite tokia situacija.

Susirandate gerą žaidimą Play Store ir jis mokamas

Einate į Google ir jį iš ten atsisiunčiate nemokamai

Įsirašote, paleidžiate ir babah jums išmeta kad nenusipirkote šio žaidimo

Vat būtent šia problema jums gali padėti išsprėsti ši programelė kadangi ir aš dažnai į tokias situacijas patenku.

Xposed Installer [NEEDS ROOT] - it's a masterpiece I think, lol. Šios programelės taip pat negalite atsiųsti iš Play Store, tik iš čia. Tiems kas turite Android 5.0 ar aukštesnė Android versija, reikia apsilankyti šiame puslapyje. Taip pat kas turite Samsung ar Sony įrenginius su Android 5.0 ar aukštesnė originalia Android versiją šios programelės nerekomenduoju naudoti.

Dabar paklausite manęs? Kaip visa tai įrašyti tiems kurie turi Android 5.0 ar aukštesnė Android versiją?

Na, .apk failiuką kuris duotas pirmame puslapyje gali įrašyti bet kas bet failas iš antro puslapio jau yra sunkesnis procesas.

Pirmiausia jūs turite turėti custom recovery (jei net nežinote kas tai yra tai siūlyčiau šio tutorial'o net daugiau nesekti) pavyzdžiui TWRP.

Tada turite žinoti ant kuriai platformai priklauso jūsų įrenginys ARM, ARM64 ar x86 (tie kurie yra flashine pavyzdžiui GAPPS manau žinos ant kurios platformos yra jų įrenginys).

Tada žinoti kuria tiksliai Andrid versija jūs turite 5.0, 5.1 ar 6.0, na ir atsidarote ta antra puslapį kuri nurodžiau ir renkates

SDK21 (Android.5.0)

SDK22 (Android 5.1)

SDK23 (Android 6.0)

Tolimesnį procesą manau suprasit, siųskites naujasią .zip failą ne .zip.asc

Atsisiunte .zip failą nu'flash'inkite jį per savo custom recovery, manau tie kas jau nusi'flash'ino custom recovery sugebės nu'flash'inti ir ta .zip failiuką per savo recovery.

Bet dabar vėl norite paklausti manęs, kam šitas šudas vpš reikalingas? Na įsivaizduokime kad jums jau įgriso tos Youtube reklamos iki gyvo kaulo ir tiesiog negyvai norite jų atsikratyti. Tam yra tam tikras modulis Youtube AdAway bet tam kad jis veiktu reikalinga ši programelė. Arba pavyzdžiui jums trūksta atminties savo telefone bet papraščiausiai kai kurie žaidimai jums neleidžia perkelti jų duomenų į atminties kortelė, tam taip pat yra modulis Obb on SD.

Na ir daug kitų modulių.

Aptoide - šios programelės taip pat negalite atsiųsti iš Play Store o tik iš čia. Piratai, aš jums palengvinsiu darbą. Maždaug jums tiesiog užpiso googlej ieškot tu .apk, obb, data failų mokamiems žaidimams kad juos gaut nemokamą ši programelė tai galima sakyti padarys už jūs. Trumpai tariant, tai yra Play Store tiesiog viskas ten yra nemokamai. Aišku, tiems kurie naudos šia programelė siūlyčiau kartu turėti ir Lucky Patcher kadangi bus tikrai nemažai atveju kai jums išmes kad jūs nenusipirkote tam tikro žaidimo.

Root šiai programelėi reikalingas tik tuo atveju jei norite kad viskas kas atsiųs būtų įrašyta automatiškai.

ViPER4Android FX v2 [NEEDS BusyBox] - maždaug klausotės muzikos ir tiesiog jūsų netenkina pavyzdžiui garso kokybė, ar tai maža bass'o. Ši programelė viską ištaisys! Tiesiog ją įsirašykite ir viską nustatykite pagal savę ir jūs visa tai ką paminėjau - pagerinsite ar turėsite, nežinau kokį žodį panaudot nevermind... 

CCleaner - manau tai visiem kuo puikiausiai žinoma programą, jei ne - išlyskit iš savo požeminio urvo... Pasakot tikrai nesiruošiu ką jį daro.

Na šiam kartui tiek.

oneclick - to - root programelėmis niekada nepasitikėjau ir nepasitikesiu. O ir tuo labiau jau esu bandęs ta programelė, man ji neveikia.

Papraščiausia rankiniu būdų įsirašyti root'ą, tiesiog per custom recevery isidiegi super su failą ir visas root veiks :D

Asmeniškai aš pats visada darydavau su KingoRoot programa per Pc prijungus telefoną per usb , bet paskutinį karta kai mėginau niekaip nepavyko :D tai pamėginau per KingoRoot programėle telefone ir kuo puikiausiai veikė ;) iki šiol naudoju ir viskas ok :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Papraščiausia rankiniu būdų įsirašyti root'ą, tiesiog per custom recevery isidiegi super su failą ir visas root veiks :D

Na visi naudoja skirtingus metodus, bet aš susirandu root kit'ą skirta būtent savo įrenginiui ir jį nusiflashinu per custom recovery ir man tai yra patogus variantas ir patikimas variantas...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...