Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3226 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Šiandiena noriu pažiūrėti ar čia yra kelių tipų žmonės kurie galėtu padėti man kurti modifikacija, mano paskutiniam sa-mp projektui. Serveris turės viską tai yta vebas, ts, vps ir kitas ko reikia. Rašant į skype turėkit darbo pavizdžių.

Ieškomi:

• Mapperis. Rastas
  • Antrasis skripteris(dirbtu, kai manes nebuna 4d). Rastas
  • Forumo koduotojas/piešėjas [ už darbą susitartumėme kokia suma ]. Rastas

Kiek mokėčiau už darbus?

• Mapperis - už vieną darbą nuo 1eu iki 2eu [banku].
  • Antrasis skripteris - už gerai atliktus atnaujinimus ir pastangas/mėn nuo 10 iki 20eu.
  • Forumo koduotojas/piešėjas - Visų pirmą už dizaino nupiešimą ir sukodavimą užmokėčiau iki 20eu, o daugiau pagal jūsų darbą.

Kur kreiptis?

• gmail: [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>

Projekta žadu pradėti daryti rugsėjo 20d, taip, kad laiko dar daug išrenkant komandą. Tiesa, įkūrėjas yra tik vienas, o visi kiti atskiras pareigas.

Redaguota , nario Tom_Carter
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

9715901326ea9ccdc90b8cabf22bb36f354.png

• ,
(redaguota)

Tikrai neatrodo rimtai... Beje, aš gražu kopijuoti kitų projektų parašus? Šitas kiek žinau tikrai ne tavo ir nebuvo sukurtas tavo naudojimui :)

Aš užsidėjau dėl reklamos platinimo, žinau kokiam projektui jis skirtas, todėl paremiu ir naudoju.

Nepatikimas nerekomenduoju  nesekmės.

Tau irgi nesekmės gyvenime.

Redaguota , nario Tom_Carter
  • Neigiamai 1

9715901326ea9ccdc90b8cabf22bb36f354.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3226 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...