Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apie key trading

Shiv3r

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3028 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

galvojau, galvojau ir sugalvojau, kad noriu išbandyt key treidingą, kaip manot ar per du, tris mėnesius nuo 10 raktų išsitreidinčiau iki ~60? Nes aš galvoju kad šiek tiek įtakos padarė tas gambling uždarymas, key treidinimui, ar aš klystu?  Ar jis dar toks efektyvus kad aš galėčiau per pora mėnesiu +50 raktų kažkur pasidaryt?

Tik normalios nuomonės

graphic.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jei gamblinsi(galiu kelis pasiūlyt webus), gal prasimuši, kaip aš iš 3key prasimušiau iki knife(30€). Tikiuos tu įgyvendinsi :)

250 pranešimų [V] 300 pranešimų [X] 150 reputacijos taškų [V] 200 reputacijos taškų [X]

Jei padėjau, bent f. eurų atsiūsk ;)

Nuoroda į komentarą

Jei gamblinsi(galiu kelis pasiūlyt webus), gal prasimuši, kaip aš iš 3key prasimušiau iki knife(30€). Tikiuos tu įgyvendinsi :)

Man irgi įdomu kaip būtų galima parasimušti ir gauti raiktų daugiau :) parašyk jei nesunku tuos tinklapius

****Do Apyrankės**** Fb:
Nuoroda į komentarą

mane irgi domintu

Nuolat perku Jūsų turimą PayPal valiutą. Plačiau TEMOJE

Nuolat perku Jūsų turimus BITCOIN. Plačiau TEMOJE

Kreipkitės AŽ, susitarsim, galiu nupirkti ir dideles sumas. :kiets: 

Nuoroda į komentarą

jei jus kalbat apie tokius buvusius tinklapius kaip csgodouble ar pan, (gal dabar yra sukurta panasiu) tai net nebandykit ir negamblinkit :)

Taip yra tikimybe pasikelti , bet is asmenines patirtites galiu pasakyti kad viena diena viska sumesit atgal :D 
bandyk tradint , aisku bus labai sunku, bet tikrai yra imanoma. 

nueit i gambling site yra lengviau ir paprasciau, bet kazkaip netikiu, kad tarkim pakeles nuo 5 euru iki 40 euru, tu ten niekada negrizes ir nesukisi tu pinigu atgal :D

Redaguota , nario plumbum
Nuoroda į komentarą

1d953ad4f84ea67016d482cfaaf10512233.PNG

Jei netiki :)

Aš daugiau jackpotuose buvau ;)

Nelabai suprantu ka tu cia nori parodyti  :D is kazkokio saito peili laimejai? tai ok, as nesakau kad neimanoma laimeti , as pats esu pastates ~30 euru skinu , laimejes ~400euru pota laimejes , esu is 70 euru skinu turejes 1,2k e skinu,,, bet kur tie skinai dabar ?  :D sumesti atgal i jackpot situs, 

as zinau kad ten galima laimeti, bet tai laikina sekme  :) todel zymiai geriau ( aisku zymiai sunkiau) tradinti iki kokio nors knifo, nes tuomet tu sunkiai dirbsi kol pasieksi ta knife, bet labiau ji vertinsi  :P cia tik mano nuomone ;]

Redaguota , nario plumbum
Nuoroda į komentarą

Nelabai suprantu ka tu cia nori parodyti  :D is kazkokio saito peili laimejai? tai ok, as nesakau kad neimanoma laimeti , as pats esu pastates ~30 euru skinu , laimejes ~400euru pota laimejes , esu is 70 euru skinu turejes 1,2k e skinu,,, bet kur tie skinai dabar ?  :D sumesti atgal i jackpot situs, 

as zinau kad ten galima laimeti, bet tai laikina sekme  :) todel zymiai geriau ( aisku zymiai sunkiau) tradinti iki kokio nors knifo, nes tuomet tu sunkiai dirbsi kol pasieksi ta knife, bet labiau ji vertinsi  :P cia tik mano nuomone ;]

Nesupratai, matai gamblinau ir turėdavau daug skinu ir juos stambinau į didelius. Tai iš csgosell stambinau skinus :/

Redaguota , nario Mr.Fox

250 pranešimų [V] 300 pranešimų [X] 150 reputacijos taškų [V] 200 reputacijos taškų [X]

Nuoroda į komentarą

jūs nesupratot apie ką aš kalbu, aš ne apie statymus ir t.t kalbu, aš apie treidinimą, todėl klausiu ar dar įmanoma po tų visų  gamblinimo skandalų pasikelt profito su raktais? 

Nelabai :/

Redaguota , nario Mr.Fox

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3028 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...