Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kaip sukurti tvirta Counter-Strike serveri?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2804 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sioje temoje paminesiu kaip sukurti tvirta ir stabiliai veikianti counter strike serveri, be papildomu gebejimu ar didelio programavimo ziniu bagazo, tiesiog tiek kiek gali kiekvienas is musu visiskai tik pradejus tuo dometis. Taip pat iskart noreciau atsiprasyti del lietuvisku raidziu nebuvimo, mat i mano senoli kompiuteri neimanoma imesti LT kalbos paketo.

 

 

Pradekime nuo to jog jums reikalingas laikymas (toliau. hostingas - kur laikote serveri, kaip ji pasiekia kiti zaidejai) ji pasirinkti turite atidziai pagal tam tikra sudeti bei resursu kieki, kokiu norite galingumo is jo bei kt. siulyciau du stabilius tiekejus tai butu vpsnet.lt bei ovh.lt

Isigijus hostinga jus privalote ismokti pradmenis SSH komandu kurios jums bus prieinamos laisvai su root teisemis norint instaliuoti serveri (-ius). Kur ir kaip ta padaryti galite pasiskaityti viska oficialiame amxmodx.lt forume arba kaip ismokti lietuviams how-to.lt forume.

Arba galite pasirinkti paprastesni varianta, serveri laikyti ant savo kompiuterio bet nepatariu sio varianto jeigu norite zaisti smagioje kompanijoje, kadangi viskas labai apsunkinta, ir neimanoma zaisti didesneje kompanijoje..

 

Instaliavus serveri jam reikalingi iskiepiai (ang. plugins) kadangi tuscias ir neidomus serveris zaideju netraukia turite parodyti kazka unikalesnio siulaikiniams counter strike zaidimo megejams kadangi visi jau priprate prie tokiu modifikaciju kaip public, csdm, gungame, deathrun, surf, hsdm, zombie ir kt. patarciau naudotis google ir rasti kuo unikalesnias modifikacijas, tuomet jas diekti i serveri, taip pat nepamirsti tokiu iskiepiu kaip roll the dice, rock the vote, admin chat, vip menu ir kt.

Susikonfiguruotame serveryje teliko sulaukti zaideju, kaip juos privilioti ir ka geriausiai daryti - nemokamas bandomasis vip (ang. free trial vip) taip priviliosite zaidejus su galimybe jiems isbandyti VIP galimybes todel siulyciau jo gretai neisimti, o mazinti ir daryti tik nemokama naktimis ar velesniu laiku tuomet turesite didesnius sansus jog privilegijas isigys vyresnio amziaus zaidejai. NESIULYCIAU PIRKTI BOOST´u ar kitaip BOOSTINTI savo serveri kadangi tik viena desimtoji zaideju ateina antra karta, kitaip sakant metate savo pinigus i bala, taip apsunkindami naujo projekto gyvavimo laika.

Noredami sumazinti savo darba turetumete isigyti ir tinklapi kuriame idiegti galetumete tokias sistemas kaip amxbans arba rez.lt mini-tvs tai apmazintu jusu kasdienini kruvi prie serverio priziuros bei leistu daugiau visko nuveikti prie serverio unikalumo siekiant geresniu tikslu.

 

Pastabos

  • Pries kuriant serveri gerai pagalvokite ar turesite jam laiko bei noro ji pletoti.
  • Pries kazka darant apsvarstykite ar ne geriau pradeti nuo tinklapio darbu.
  • Pries imantis rimtesniu veiksmu pasitarkite su draugu ar drauge kadangi laiko turesite jiems mazai.
  • Publikuojant savo serveri siame forume pasitarkite su psihiatru kadangi jums prireiks stipriu vaistu nuo galvos skausmo, kadangi heiteriu skaicius nesustabdomai dideje.

Sia tema neskatinu nieko nekurti ar kurti projekto, tik paminejau banalius bei svarbius punktus.

Redaguota , nario Mantas S.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai yra tik 30% viso šito tiesos. Kad ir koks unikalus serveris būtų, šiais laikais žmonės ne į tai žiūri.

Sioje savo temoje rasiau ne tik apie unikaluma temos turinys kaip tik labiau linkes i siuntinius is google.

 

Gerai pastėbėta, čia tik mažoji dalelytė to kas dar neparašyta šioje temoje, viska aprašei bendrai iš viršaus, bet žmogus stengėsi.

Visko ir negaliu atskleisti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2804 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...