Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3619 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai,

laikas man keisti telefoną, ištiesų net nenusprendžiu, turėjau samsung'ą s3 nusivyliau, šiuo metu nelabai domina kaip ir samsungai, nebent tikrai geras telefonas. Labiau linkčiau prie Apple telefonų. Taigi prašau jūsų nuomonių, ką pirkti, o gal palaukti kol išleis 7 iphoną? Kadangi rugsėjo 23 dieną jį išleis, tai turėtų kristi 6,6 plus kainos. Ačiū iškart visiems, kas diskutuos.

tai pasiemi iPhoną ir sėdi ramus :D aš pats pasiemiau 5SE dėl riboto biudžeto , jei tau leidžia galimybės imk 6S ir  nesuk galvos :)

Šiuo metu aš noriu didelį tel imti, o 5.5 dydis man būtu labai gerai, bei pliusų baterija laiko ilgiau. Na o tavo pasirinkimas, kad ir dėl riboto biudžeto, vistiek labai geras pasirinkimas, kadangi jis SE yra 5-os kartos dizaino, bet pats vidus yra 6s'o. Todėl jei reikia mažesnio bei galingo telefono, geras pasirinkimas iphone SE. Grįžtant apie mano nuomone, aš abejoju kurį imti, bei kada, norėčiau kaip ir didesnio negu 4.7 (iPhone 6,6s) o 5.5 (iPhone 6plus,6s plus) 6 s plus jau perbrangus man. :D Todėl ar imti 6s ar 6 plus.. neapsisprendžiu

Šiuo metu aš noriu didelį tel imti, o 5.5 dydis man būtu labai gerai, bei pliusų baterija laiko ilgiau. Na o tavo pasirinkimas, kad ir dėl riboto biudžeto, vistiek labai geras pasirinkimas, kadangi jis SE yra 5-os kartos dizaino, bet pats vidus yra 6s'o. Todėl jei reikia mažesnio bei galingo telefono, geras pasirinkimas iphone SE. Grįžtant apie mano nuomone, aš abejoju kurį imti, bei kada, norėčiau kaip ir didesnio negu 4.7 (iPhone 6,6s) o 5.5 (iPhone 6plus,6s plus) 6 s plus jau perbrangus man. :D Todėl ar imti 6s ar 6 plus.. neapsisprendžiu

6s plus tai ryškiai man per didelis :D laikiau rankose, kaip plyta :D nenaudočiau tokio didelio, nes turbut į kišenes netilptu.

6s irgi geras pasirinkimas, galingas, nemažas, ilgai dar rinkoje bus. Pasiimk jį ir naudok, kiek girdėjau iš kitų ir pažystamų kurie turi 6s, tai nei vienas blogu žodžiu neatsilėpė apie jį 

Katik įsigijau Samsung Galaxy J5 2016 tai esu patenkintas tiek greičiu, tiek funkcijomis tiek pačia išvaizda. Trumpai tariant mažas žvėriukas metaliniame korpuse. Kas džiugina, kad korpusas tikrai yra metalinis, ekranas pakankamai didelis, raiška super, o svoris atitinka ir kokybę. Puikiai priglunda prie rankos, atlieka jam pavestas užduotis. Smagus aparačiukas. 

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

Obuolį ir Android'ą lygint čia tas pats kaip ir Xbox vs PS. Abi konsolės turi savo ekskliuzyvus ir pagal juos renkiesi (bent jau mano nuomonė), tas pats ir su obuolių ir android'ų jie abudų turi pliusų ir minusų.

Obuolis

Pliusai :

Saugesnis

Tvarkingesnis app store

Greitesnis ? nah, abejoju bet vis vien geriau optimizuotas

Minusai :

Negali telefono priversti atrodyti taip kaip nori tu t.y negali pakeisti temos, icon'ų ir panašiai.

Nu ir jau manau supratai, kokie bus pliusai/minusai ant Android tai kad rinktis tau.

Aš pats ieškojau alternatyvų, pastaruoju metu buvau "didelis" AlieExpress klientas (nu gal ~5k Euru), visa AliExpress'a praeieškojau, ir radau, kad geriausias variantas būtu "Xiaomi Redmi Note 2" bene TD versija.

Prieš metus pirkau, mokėjau 120Eur (dabar tikriausiai tiek pat ir 3 versija kainuos), likau patenkintas, visiškai jokių problemų neturėjas. Už tokius spec'us labai pigus.

Be jokių mokesčių parsisiunčiau, veliau dar 2 tokius pat, bet prigavo ir teko PVM 21% primokėti.

Tokio telefono tikrai per akis, nebent esi koks hardcore telefono gameris kuriam reikia kažko galingesnio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3619 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...