Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3623 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki patyrę dizaineriai ir pradedantieji,

Esu ant to amžiaus slenksčio kai jau reikia pradėt kažką daryt rimtesnio su savo gyvenimu, o nebe sedėt prie kompo be tikslo. Programavimo nesiėmiau kol kas, sugalvojau su dizainu ką nors bandyt ir pradėt. Gal žinot kokių gerų tutorialų su Photoshop'u, kur apžvelgtu labiau visas jo teikiamas funkcijas, supažindintu su kiekviena funkcija? Norėtųsi žinot kiekvienos funkcijos veiksmą, o ne mokytis iš vaizdo įrašų kur jie padaro, ir tu matai rezultatą (nesakau kad čia yra blogai, bet mano manymu kiekvienos funkcijos žinojimas yra žymiai naudingesnis, negu tas kitoks mokymosi būdas).

Lauksiu atsakymų!

(redaguota)

Taigi žiūrint tutorial tu ir matai, ką tas įrankis daro ( nebent čia aš kažko nesuprantu ko tu nori ). O šiaip neužilgo piešiu naują dizainą, jeigu tikrai normalus žmogus esi, galėčiau pravesti pokalbį piešiant ir pats pamatytai kaip tai vyksta, atsakyčiau tau rūpimus klausimus. Bet jeigu tu žalias ištikrųjų pirma vertėtų kažkiem pačiam apsišviesti pirma.

Redaguota , nario GReddy

Nu jeigu taip sakot dėdės, kad reikia bandyt iš tų, kur tik tam tikrus dalykus rodo kaip padaryt, okay then bandysiu. Dabar buvau užmiršęs dar tokį vieną personą, youtube gerai žinomą su programavimu, ir panašiai užsiimantį, maniau tik senesni jo tutorialai gyvuoja (skirti Photoshop CS4), bet dabar užmačiau 206 tutorialų playlistą, kur CS6 pritaikyta. Na dėkui jums už atsakymus!

pridėsiu tuojaus.

ayeeeh, nenoriu kurt temos naujos, rašau čia. Gal kas galėtumėt padėt trupučiuką?;D  Štai va, dariau tuos video, nu kur tipo logos kaip padaro ir panašiai. Kad užsimestų šitas paveiksliukas ant raidžių, rašo kad reikia alt laikyt, ir dėt ant to pavadinimo "Group 1". Kai padarau, nothing happens. Internete kitur atsakymų nėra, tai rašau čia. Laukiuu pagalbos;D14045013_1246731018704546_2097122977_o.p

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3623 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...