Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, planuoju pirkti šį įrenginy. Visi mano ankščiau turėti telefonai buvo Androidai, ir žinot ką, pastoviai jais nusivildavau dėl lag"o.

Taigi, ar man apsimokėtu pirkti štai šį telefoną : http://www.1a.lt/telefonai_plansetiniai_kompiuteriai/telefonai/mobilieji_telefonai/apple_iphone_5s_16gb_space_grey

Ar nusipirkus jis nebus pririštas su iCloud, leis naudoti visas sim? Ir kaip dėl apple store, visos programos mokamos ? Esu žalias tais klausimais :/

tai būtų mano pirmas iOS, ir tikiuosi jis nenuvils :D

ačiū už išsireiškimus :)

Sveiki, planuoju pirkti šį įrenginy. Visi mano ankščiau turėti telefonai buvo Androidai, ir žinot ką, pastoviai jais nusivildavau dėl lag"o.

Taigi, ar man apsimokėtu pirkti štai šį telefoną : http://www.1a.lt/telefonai_plansetiniai_kompiuteriai/telefonai/mobilieji_telefonai/apple_iphone_5s_16gb_space_grey

Ar nusipirkus jis nebus pririštas su iCloud, leis naudoti visas sim? Ir kaip dėl apple store, visos programos mokamos ? Esu žalias tais klausimais :/

tai būtų mano pirmas iOS, ir tikiuosi jis nenuvils :D

ačiū už išsireiškimus :)

Nebus pririštas prie nieko, galėsi naudoti visas korteles. Apple store nevisos programos mokamos, tai pat kaip ir ant android'ų. Pats jau kelis metus nenaudojau androido, seniau irgi būdavau prie androidų, bet kai išbandžiau iphon'us prie jų taip ir prisirišau. Naudojimas yra žymiai patogesnis už androidų, tik reikia priprasti. Sekmės perkant, manau nenusivilsi.

- r3p už nieką? - r3p gauni atgal taip pat už nieką :))

Geriau dasimesk kelis eurus ir pirk SE :)

Pilna yra ir nemokamu programu bei zaidimu.

Kiek supratau tas S ir SE nelabai kuom ir skiriasi, bet dar reikės pasižiūrėti 

Nebus pririštas prie nieko, galėsi naudoti visas korteles. Apple store nevisos programos mokamos, tai pat kaip ir ant android'ų. Pats jau kelis metus nenaudojau androido, seniau irgi būdavau prie androidų, bet kai išbandžiau iphon'us prie jų taip ir prisirišau. Naudojimas yra žymiai patogesnis už androidų, tik reikia priprasti. Sekmės perkant, manau nenusivilsi.

Kokį konkrečiau naudoji ? Man labiau telefonas reikalingas atlikti kasdienius veiksmus pvz : internetas, messenger,greit atsakyt į žinutę , o kartais gal kokį žaidimą pažaist , kaip manai ar 5s tiktu šiem kriterijam ?

Parsisiunti vshare ir siunties visus appsus nemokamai!

Naudojau jau 2metus ios.

Nelagina

Patogu.

Aišku už tokia suma galima ir androidą gerą nusipirkti.

Ne ačiū , Androidu nebereikia, iš pradžių viskas gerai, o panaudojus ilgiau, ar atliekant porą veiksmų vienu metu ir pasimato realybė

Kokį konkrečiau naudoji ? Man labiau telefonas reikalingas atlikti kasdienius veiksmus pvz : internetas, messenger,greit atsakyt į žinutę , o kartais gal kokį žaidimą pažaist , kaip manai ar 5s tiktu šiem kriterijam ?

Ne ačiū , Androidu nebereikia, iš pradžių viskas gerai, o panaudojus ilgiau, ar atliekant porą veiksmų vienu metu ir pasimato realybė

Na visu pirma SE yra naujas modelis, todel geriau pirkti nauja daikta, kuris ir po dvieju metu bus dar populerus, o tarkim 5S greičiausiai jau išnyks.

Toliau SE turi šiuo metu greičiausia procesoriu iš visu ( jeigu neklystu )

Ir šiuo metu jo kamera skaitosi geriausia kartu su S7. Fotografuoja tai tikrai fantastiškai, žmona turi, tai mano jau senasis sony z3 ( kuris atrodė turi irgi puikia kamera ) palyginant su SE šūdas, nėra ką lyginti.

Na visu pirma SE yra naujas modelis, todel geriau pirkti nauja daikta, kuris ir po dvieju metu bus dar populerus, o tarkim 5S greičiausiai jau išnyks.

Ir šiuo metu jo kamera skaitosi geriausia kartu su S7. Fotografuoja tai tikrai fantastiškai, žmona turi, tai mano jau senasis sony z3 ( kuris atrodė turi irgi puikia kamera ) palyginant su SE šūdas, nėra ką lyginti.

Tavo komentarą paskaitęs ir dar labiau pasidomėjas S ir SE modeliais, nusprendžiaus tikrai SE imti, nes S jau senas kaip ir sakiai

Ir šeip, SE 2gb ramų turi, bei krauną viską greičiau, ačiū tau ir kitiems, padėjot apsispręst :)

SE nelabai kuo skiriasi nuo 5S???? Please...

Visų pirma, SE yra ženkliai naujesnis modelis, ir jis yra 6s lygio, tik neturi vienos funkcijos, tai kuriuo galu jis nelabai skiriasi nuo 5S?

Kalbant į temą, tai geriau jau pasitaupyti tuos 100eurų ir nusipirkti SE, kuris bus ilgaamžiškesnis ir greitesnis turbūt dvigubai.

5ee310423fd782e129e20c1a4337076c593.png

GIGABYTE GTX1060 6GB / i5 6500 / ASUS H110M-K / 8GB 2400Mhz / 240GB SSD / 1TB HDD

Tai kad ir 5S jau 3 metus laikosi, gan daug žmonių jį turi dar. O ir pvz net anglijoj, kai kurie net išmaniuju neturi arba iPhone 4 kokį turi, tai kad 5S greit išnyks? I'm not sure about that.

SE nelabai kuo skiriasi nuo 5S???? Please...

Visų pirma, SE yra ženkliai naujesnis modelis, ir jis yra 6s lygio, tik neturi vienos funkcijos, tai kuriuo galu jis nelabai skiriasi nuo 5S?

Kalbant į temą, tai geriau jau pasitaupyti tuos 100eurų ir nusipirkti SE, kuris bus ilgaamžiškesnis ir greitesnis turbūt dvigubai.

Iš pirmos paieškos neradau labai jau didelio skirtumo, bet labiau pasidomėjes SE,tai tu teisus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...