Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, norėjau pakalbėti apie denoxer mūsų forumo lankytoja na nežinau net kaip pasakyti arba jis bande mane apscaminti arba jis vengia jau galvojo kad eisiu pirmas ir duosiu jam turtus visus greenside sakau einam per tarpininką maquex arba steam žaidimai sako steam žaidimai ok pakviečiau dingo o steam žaidimai sake dar galės 10h tai tas online buvo bet ignoravo ir mano pranešimus dar šiandiena ryte rašiau neatraše, ir jis man pasiule į tarpininkus Lukas Slekas ar kaip jis ten, iš csgoscam.lt tipo jo skype buvo epic.movie1 sake jam paraše iš fb, nu ok nuėjau į csgoscam.lt pridėjau į draugus ir parašiau jam į fb ar čia tavo skype, puskui pakviečiau į skype epic.movie1 šita nary parašiau kad pridėtu mane į fb draugus aš ji pakviečiau sako nematau nerodo man, tai sakau tu mane pridėk irgi negaunu pakvietimo iš jo parašiau jam žinutes tipo negavo tai sakau parašyk man aš negaunu žinutes ir tada man keistai pasirode viskas, o neseniai atraše į fb Lukas Sliekas ( tikrasis kuriam parašiau ) paraše ne čia nemano skype, čia scammerio skype šita Epic-Movie tai supratau kad denoxer mane bande apscaminti nes jis raše jam į fb gi ir tipo gavo tokia skype tai tegul pateikia įrodymus.

Profilis: https://www.supergames.lt/user/47491-denoxer/ Prisijungęs sedi o skype atsijunges laukiam įrodymu.

Įrodymai: http://imgur.com/a/LlBgJ

Čia įrodymai kad Lukui rašiau: http://imgur.com/a/KnFyJ

Denoxer laukiam įrodymu kaip parašei Lukui Slekui per fb ir atraše toki tau skype aš jam dar parašysiu nepades jokie inspect elementai tau.
Redaguota , nario .Ekko`
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Tu gal numesk visą skype chatą į čia? :D Iš vieno skype bandei mane scamminti, bet nepavyko. Tikroji tavo sg paskyra yra https://www.supergames.lt/user/28710-eli%C5%A1has/ir net neįsivaizduoju kiek tu turi sg paskyrų, turbūt 5 mažiausiai, nes vieną neutralų iš tavęs gavau ir dabar neigiamą. Iš vieno skype mane siuntinėjai, išvadinai visaip ir pasakiau,kad nebepirksiu, kadangi tau net netiko tarpininkas, kad pasakiau,jog imam kažką iš supergamęs top 5 patikimų, paskui pakvietei mane per šitą skype, iškart į google tavo skype įvedęs, pamačiau,kad jau esi vieną kart užblokuotas už scamus ir dar tu mane scameriu vadini, su savo fake screenshotais? Iš kur tokių kaip tu atsiranda? :D

p.s tipo, jeigu nenoriu pirkti, tai aš iškart esu scameris? :D Ir kodėl neigiamą gavau tada, jeigu aš tavęs net neapscaminau ?

Redaguota , nario denoxer
(redaguota)

Tu gal numesk visą skype chatą į čia? :D Iš vieno skype bandei mane scamminti, bet nepavyko. Tikroji tavo sg paskyra yra https://www.supergames.lt/user/28710-eli%C5%A1has/ir net neįsivaizduoju kiek tu turi sg paskyrų, turbūt 5 mažiausiai, nes vieną neutralų iš tavęs gavau ir dabar neigiamą. Iš vieno skype mane siuntinėjai, išvadinai visaip ir pasakiau,kad nebepirksiu, kadangi tau net netiko tarpininkas, kad pasakiau,jog imam kažką iš supergamęs top 5 patikimų, paskui pakvietei mane per šitą skype, iškart į google tavo skype įvedęs, pamačiau,kad jau esi vieną kart užblokuotas už scamus ir dar tu mane scameriu vadini, su savo fake screenshotais? Iš kur tokių kaip tu atsiranda? :D

p.s tipo, jeigu nenoriu pirkti, tai aš iškart esu scameris? :D Ir kodėl neigiamą gavau tada, jeigu aš tavęs net neapscaminau ?

Ką čia svaigsti pridaryk jibalnika scammeri, atsiųsk įrodymus kaip tau paraše skype, sako fake screenshotais aš galiu video net padaryti atmata tu..

Taip aš buvau bane ant HQ nicko bet ten nėra scam tema paskaityk ta tema plačiau. Tu čia tarpininku scammerius pasiemi ir bandai apgaudinėti atsiusk tu screenshotus iš mano skypes kur vadinėjau ikelk įrodymus kur tau sliekas paraše savo skype kaip dėl to paaiškinsi?

- Jeigu kas galvoja kad čia fake screenshotai galiu ikelti video kaip nueinu į fb perkraunu puslapius, ir skype chat visa parodyti

P.S jeigu nenori pirkti parašyk kad atsisakai o neversk laukti kaip ir per tave tarpininkas Steam žaidimai lauke nors tu buvai prisijungęs.

Redaguota , nario .Ekko`

Ką čia svaigsti pridaryk jibalnika scammeri, atsiųsk įrodymus kaip tau paraše skype, sako fake screenshotais aš galiu video net padaryti atmata tu..

Taip aš buvau bane ant HQ nicko bet ten nėra scam tema paskaityk ta tema plačiau. Tu čia tarpininku scammerius pasiemi ir bandai apgaudinėti atsiusk tu screenshotus iš mano skypes kur vadinėjau ikelk įrodymus kur tau sliekas paraše savo skype kaip dėl to paaiškinsi?

- Jeigu kas galvoja kad čia fake screenshotai galiu ikelti video kaip nueinu į fb perkraunu puslapius, ir skype chat visa parodyti

P.S jeigu nenori pirkti parašyk kad atsisakai o neversk laukti kaip ir per tave tarpininkas Steam žaidimai lauke nors tu buvai prisijungęs.

Prisijungęs tikrai nebuvau :D Gal grybukų apsivalgei? Kelis accountus susikūręs esi ir dar mane scameriu vadini. Ką svaigstu? Parašei iš to skype, atsiuntei man screenshotus, data matėsi, paskui po 15min jau pakvietei iš kito steam ir atsiuntei to pačio account screenshotus ir dar tu mane scameriu vadini? :DDDDDD Dėl to ir nepirkau, nes na*ui mane siuntinėjai per tą skype. :)

Prisijungęs tikrai nebuvau :D Gal grybukų apsivalgei? Kelis accountus susikūręs esi ir dar mane scameriu vadini. Ką svaigstu? Parašei iš to skype, atsiuntei man screenshotus, data matėsi, paskui po 15min jau pakvietei iš kito steam ir atsiuntei to pačio account screenshotus ir dar tu mane scameriu vadini? :DDDDDD Dėl to ir nepirkau, nes na*ui mane siuntinėjai per tą skype. :)

Kiaušini ką tu čia kalbi pievas numesk visus screenus ir exe12333 kur rašinėjomes skype kur matai fake screenshotus. NUMESK SS KUR RAŠEI Į FB LUKUI KAD TAU DAVE TOKIA SKYPE.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...