Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Matot kad čia vyksta vaikų diskusijos? Nerašykit į komentarus, susilaikykit nuomone sau! Pakalbėsim dabar apie projektus. Pamatėt nauja projektą, nerašykit komentaru, o geriau perskaitykit temą, ir palikit ramybei. Ar jūs čia visi vaikai? Protingi žmonės taip nedaro :/ . Čia yra tikru bachurų? Jai taip, susimastykit ką darot!!! Geriau eikit į lauką, paskutinėmis dienomis atsidžiaugti!!!!!!!!!!!!

Čj kad čia esa tokių vaikų, kad neis jų sutramdyti ane?

Nepatinku aš? Parašyk į pm...

Iki susimatymo!!!

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

_∫∫ _∫∫ɯ \ \           .i.   Bybioragio Bokštas

Matot kad čia vyksta vaikų diskusijos? Nerašykit į komentarus, susilaikykit nuomone sau! Pakalbėsim dabar apie projektus. Pamatėt nauja projektą, nerašykit komentaru, o geriau perskaitykit temą, ir palikit ramybei. Ar jūs čia visi vaikai? Protingi žmonės taip nedaro :/ . Čia yra tikru bachurų? Jai taip, susimastykit ką darot!!! Geriau eikit į lauką, paskutinėmis dienomis atsidžiaugti!!!!!!!!!!!!

Iki susimatymo!!!

Rly? Čia diskusiju forumas žmogau, kas nori tas ir komentuoja.

p.s Jei būtum toks protingas koks čia dedies, tai nekurtum tokios bereikšmės temos.

1ueklN.gif

Iki susimatymo!!!

kodel jos paskutines? ir kurdamas sia tema tu patc parodai savo vaikiskuma

Aš vaikas zjbs dabar, krč priduskit. Krč čia daugiau vaikų, negu tikėjausi. Krč galima pavadinti forumą ne supergames, o  "kiečiausivaikai.lt" Kuria turi daugiau negu 20 metų, tikrai nereiškė savo nuomonės čia, jie supranta kad vaikai esa dū*hai......

Laido princesės atsirado..

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

(redaguota)

Aš vaikas zjbs dabar, krč priduskit. Krč čia daugiau vaikų, negu tikėjausi. Krč galima pavadinti forumą ne supergames, o  "kiečiausivaikai.lt" Kuria turi daugiau negu 20 metų, tikrai nereiškė savo nuomonės čia, jie supranta kad vaikai esa dū*hai......

Laido princesės atsirado..

Congratz, tau būtinai kas nors nupirks medalį "Child of the Year". O ir nereikia kurti šudo lygio temų ir niekas nebūtų stumęs ;) Cheers.

Redaguota , nario darrel. antrasis
(redaguota)

Congratz, tau būtinai kas nors nupirks medalį "Child of the Year". O ir nereikia kurti šudo lygio temų ir niekas nebūtų stumęs ;) Cheers.

Asile tu nepastebėjai kad čia, kikvienoje temoja stumia, vienas ant kito? Pridusk vafli, atsirado protingas žmogutis. Nyk jai tau nepatinką, nueik į , ir paskaityk komentarus. :/ Moderatoriai nepykit, pabūkit jūs bent ne vaikiški ok ?

Redaguota , nario Reklameris1
Narys įspėtas: 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

(redaguota)

Asile tu nepastebėjai kad čia, kikvienoje temoja stumia, vienas ant kito? Pridusk vafli, atsirado protingas žmogutis. Nyk jai tau nepatinką, nueik į , ir paskaityk komentarus. :/ Moderatoriai nepykit, pabūkit jūs bent ne vaikiški ok ?

Gal tu nustok keiktis ką? "Kietesnis" neatrodysi nuo to, jei dėl kažko nori išsiverkt tai eik pas mama paverk.. O ne čia verk

Redaguota , nario Katinaz

1ueklN.gif

Gal tu nustok keiktis ką? "Kietesnis" neatrodysi nuo to, jei dėl kažko nori išsiverkt tai eik pas mama paverk.. O ne čia verk

Dėkui kad leidai xDD . Klausimas kur aš keikiausi? Aš dabar kietesnis? Nemanau, o tu pridusk. Ir nyk iš temos vaikas. Dėl ko vaikas? Nu *Myliu SuperGames.lt*, forumas vaikų :D

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...