Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi forumiečiai, taigi sugalvojome su draugeliais kurti naują SA:MP serverį, Apine miestelyje ( nes tokių tikrai nedaug. )
Domenas - APRG.LT ( Apine Realus Gyvenimas )

VPS - užsakytas rytoj iš vpsnet.lt

Komandoje yra - 

Aš ( Forumas,Teamspeak, galiu padėti kažka skriptinime [ mano galimybės LABAI ribotos :D ]

Lukas,Martynas - Abudu Maperiai, vienas daro darbo bazes, kitas visus kitus serverio pastatus [ Vyriausybė,spawn ir pnš ] Na nemanau kad du maperiai yra blogai + vienas kitą pažįsta.

Ir reikalingas skripteris kuris išmanytų savo darbą, ir galėtų skirti laiko modifikacijai :)

jeigu yra susidomėjusių parašykite skype, papasakosiu savo serverio tikslus ( mes jų tikrai turime, ir manau sudomintų mūsų koduotoją )

Žinoma, kai serveris startuos bus galima kalbėti kažką apie atlygį ir koduotojui :)

Komentarų tokių kaip - Neturi domeno,vps ir pnš nereikia, kas norės susisieks ir susižinos viską tiksliai. :)

Redaguota , nario Noe-D

Skype - noed98

• ,

Sveiki visi forumiečiai, taigi sugalvojome su draugeliais kurti naują SA:MP serverį, Apine miestelyje ( nes tokių tikrai nedaug. )

Domenas - APRG.LT ( Apine Realus Gyvenimas )

VPS - užsakytas rytoj iš vpsnet.lt

Komandoje yra - 

Aš ( Forumas,Teamspeak, galiu padėti kažka skriptinime [ mano galimybės LABAI ribotos :D ]

Lukas,Martynas - Abudu Maperiai, vienas daro darbo bazes, kitas visus kitus serverio pastatus [ Vyriausybė,spawn ir pnš ] Na nemanau kad du maperiai yra blogai + vienas kitą pažįsta.

Ir reikalingas skripteris kuris išmanytų savo darbą, ir galėtų skirti laiko modifikacijai :)

jeigu yra susidomėjusių parašykite skype, papasakosiu savo serverio tikslus ( mes jų tikrai turime, ir manau sudomintų mūsų koduotoją )

Žinoma, kai serveris startuos bus galima kalbėti kažką apie atlygį ir koduotojui :)

Komentarų tokių kaip - Neturi domeno,vps ir pnš nereikia, kas norės susisieks ir susižinos viską tiksliai. :)

Kaip turėsit domena, tada ieškokit skripterio..

O kas bus jeigu aš dabar užimsiu domena?

:DD negazdink scammeriuha.. Nes tuoj bus vLRG.LT closed

Ten ta kur tekstus ir spalvas pakeičia? :D jsn jsn

Bet dabar žėk, koks tavo reikalas? Ble, man nedaeina ar Lietuviai rimtai toki deb*lai ar kas jiems yra, nieko nesakau yra žmonių kaip žmonių, bet toki kaip TU, išsipisinėja, bando išsišokt nu ble graudu žiūrėt į tokius, gal biškį būk paprastesnis, arba bent nedaryk nesamonių, protingesnis atrodysi ;)

Skype - noed98

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...