Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, neveikia monitorius, pats kompiuteris veikia, bet monitorius be jokių ženklų. Pats monitorius veikia, testavau ant kito kompiuterio. Gal kam esa taip buvę? Šiandien dar viskas veikė, tada pajungiau sleep režimą, grįžes bandau pajungti nerodė vaizdo, tada išjungiau patį kompiuterį, bandant pajungti neveikia monitorius, bet pats kompiuteris viskas tvarkoje lyg. Siūlykit kažką.

Redaguota , nario _Extazy

Patikrink gal vaidzo plokštė nėra perkaitus, arba VGA laidas gal pažeistas, gal vaizduškės driverius gal disable padarei ar pnš.

Gerai, pažiurėsiu dėl vaizdo plokštės aš irgi turiu įtarimų, o dėl VGA laido, tai ne, nebus pažeistas, tikrinau, dėl driverių abejoju, nes buvo taip kartą, nepasijungė monitorius, tai įkišęs tą laidą VGA pajudinau, nes neveikė monitorius, tai pasijungė. Dabar nepadeda, ryt bandysiu pažiūrėt vaizdo plokštę ar ramus perdėt.

Ar tas monitorius veikia ant kitų kompiuterių? Jei taip, tada žinoma, kad problema susijusi su tavo kompiuteriu, jeigu kitu atvėju, patikrink savo monitoriaus nustatymus į kokį režimą padaryta (pvz. pas mane yra "tv", tai yra HDMI keletą jungčių ir t.t.). Patikrink VGA jungtį iš pačios motininės (esu garantuotas, kad bus tokia jungtis). Jeigu niekas nepadeda, bbž, pirk naują :^) (nesigalvoja man šnd)

Free cancer cure:
188055d006.gif

Patikrink ar GPU išvis veikia t.y įkišk ranką po ventiliatoriumi ir žiūrėk ar jausi šioki tokį vėjeli ant jos. Taip pat pabandyk prijungti monitorių į moitininė jei tavo procesorius turi integruota GPU.

Į integruotą veikia kuo puikiausiai, tai ar gali būt kad vaizdo plokštei ragas?

Ar tas monitorius veikia ant kitų kompiuterių? Jei taip, tada žinoma, kad problema susijusi su tavo kompiuteriu, jeigu kitu atvėju, patikrink savo monitoriaus nustatymus į kokį režimą padaryta (pvz. pas mane yra "tv", tai yra HDMI keletą jungčių ir t.t.). Patikrink VGA jungtį iš pačios motininės (esu garantuotas, kad bus tokia jungtis). Jeigu niekas nepadeda, bbž, pirk naują :^) (nesigalvoja man šnd)

Nu monitorius veikia, ant kito kompiuterio. Įtariu kad gali vaizdo plokštė būt parėjus. Bet buvo taip kartą, tai pajudinau įkišes VGA laidą, tai veikė, bet neiškarto, o dabar niekas nepadeda.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...