Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nesvarbu modelis svarbu žiūrėti kas viduje :) ty cpu,gpu,ram,ekranas,kamera,garsiakalbiai

Man pačiam nepatinka Huawei nors neturėjas jo bet man tas pavadinimas nepatinka :D

Mldc, aš noriu didelio telefono :) Bent 6col

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

_∫∫ _∫∫ɯ \ \           .i.   Bybioragio Bokštas

Turiu Huawei P8, ir nesiskundžiu nė kiek. Kamera ideali, geriau nei mano fotikas fotkina.  Žaidimų kokybė įtin gera, YouTube FULL HD. 

Vienintelis trūkumas tai tik baterija vienai dienai. Bet kur dabar taip nėra? Gali gi naują nusipirkti. 

Tie kurie sako kad telefonas šūdas tik dėl pavadinimo, eikit galvos plaut. Pasidomėkit pirmą, o ne peikit iškarto.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Turiu Huawei P8, ir nesiskundžiu nė kiek. Kamera ideali, geriau nei mano fotikas fotkina.  Žaidimų kokybė įtin gera, YouTube FULL HD. 

Vienintelis trūkumas tai tik baterija vienai dienai. Bet kur dabar taip nėra? Gali gi naują nusipirkti. 

Tie kurie sako kad telefonas šūdas tik dėl pavadinimo, eikit galvos plaut. Pasidomėkit pirmą, o ne peikit iškarto.

Srr bet man pavadinimas nepatinka :D bet taip jei reiktų rinktis nauja telefona huawei neišbraugčiau iš sarašo :) žiūrėčiau kaip ir mėnėjau kas viduje o ne pavadinima :) pats planuoju imt Lenovo k3 note

****Do Apyrankės**** Fb:
  • Parašė po 3 savaičių...

Srr bet man pavadinimas nepatinka :D bet taip jei reiktų rinktis nauja telefona huawei neišbraugčiau iš sarašo :) žiūrėčiau kaip ir mėnėjau kas viduje o ne pavadinima :) pats planuoju imt Lenovo k3 note

Pirma, atsiprašau kad prikeliu seną tema.

Man dėl pavadinimo ankščiau irgi nepatikdavo, turėjau ir tų senų telefonų, nu kurie buvo gan prasti. Bet prieš perkant naują telefoną, pasidomėjau pasiūlymais, žiūrėjau ir tuos nepopuliarių firmų telefonus, pavadinimu nepasakysiu nes nežinau pats. Bet labiausiai domino Huawei P8, klasiokai kaip visi firmos vergai, siūlė man [ APPLE ! ] turėjau ir 4s bet nepatiko. Taigi nebukit firmos vergais :) Domėkitės daugiau telefonais.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...