Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5573 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi taigi būvo tokai situaciją kaip aš šitą gamemode gavau pamačiau šitamę forume pardavinėjanti projektą sakau ant durniaus parašysiu na ir pradėjome kalbėti, gamemode atsiuntė viską ir kainą būvo 35LT, wow neperdaug argi:D Na ką ir čia pradėjo "TRIOCHILINTIS" na ka paiimsiu ir paplatinsiu. Apie ji nieko nerašysiu nes nežinai kas per gm ir nieko nebūvau įsijungęs nieko tai vą jimkit nemokamai:

http://www.failai.lt/tsv7tifm29jh/xLRG_8.2.rar.htm

patiko? +REP

1.2.3....
Soon... New. Unique.

----------------------
v0.3c, (C)2005-2010 SA-MP Team

[19] 
[19] Server Plugins
[19] --------------
[19]  Loaded 0 plugins.

[19] 
[19] 
[19] Ban list
[19] Ban list
[19] --------
[19] --------
[19]  Loaded: samp.ban
[19]  Loaded: samp.ban
[19] 
[19] 
[19] 
[19] 
[19] Filter Scripts
[19] Filter Scripts
[19] ---------------
[19] ---------------
[19]   Loading filter script 'Telefonas.amx'...
[19]   Loading filter script 'Telefonas.amx'...
[19] 
--------------------------------------
[19] 
--------------------------------------
[19]  Telefono Sistema Pagal NoFear Užsikrovė Sėkmingai
[19]  Telefono Sistema Pagal NoFear Užsikrovė Sėkmingai
[19] --------------------------------------

[19] --------------------------------------

[19] Užkrovėm 8 Objektus
[19] Užkrovėm 8 Objektus
[19] Užkrovėm 3 3D Tekstus
[19] Užkrovėm 3 3D Tekstus
[19] Užkrovėm 2 Pickupus
[19] Užkrovėm 2 Pickupus
[19] Užkrovėm 2 NPC

[19] Užkrovėm 2 NPC

[19]   Loaded 1 filter scripts.

[19] Script[gamemodes/8.2.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[19] Number of vehicle models: 0
[19]   Loaded 1 filter scripts.

[19] Script[gamemodes/8.2.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[19] Number of vehicle models: 0

čia išmetą kai ijunginėju , nieko nekeites , pasakyk kad Blogaj jai platini :}

Cia tu vaikas cia mano GM!As Sita Projekta Pardaviau jau! Duxai jus oxueli!!UZ kOPIRAVIMO AS GALIU I TEISMA PADUOT PAGAL JUSU IP :)

Prajuokinai nu paduok i teisma dar pats bauda gausi uz nelegalu pardavinejima:D Pajacas;D

-- Papildyta --

Cia tu vaikas cia mano GM!As Sita Projekta Pardaviau jau! Duxai jus oxueli!!UZ kOPIRAVIMO AS GALIU I TEISMA PADUOT PAGAL JUSU IP :)

Prajuokinai nu paduok i teisma dar pats bauda gausi uz nelegalu pardavinejima:D Pajacas;D

Jeigu tu ji paduotum tai ir prakištum. Pats kaltas kad gm atsirado kituose rankuose. Pakelė nuotaiką :DDDDDDD

Man taip pat :D

Tai kad tu esi dūrnas ir vaikas siunti gm pinigų negavęs ir nebūvo parašytą kad pinigai būs duoti tadą kaip būs gamemode. Tai vat gali duoti mane į teismą :D Tau būs daugiau bėdų, bet tu nepasirodytum bijotum save parodyti ;)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5573 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...