Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba, dar tik pradedu MySQL, ir niekaip nesigauna išsaugoti datos, 

PROBLEMA: .sql faile išsaugo tik Metus.

ANTRA PROBLEMA: nekrauna nieko iš .sql failiuko.

Funkcijos paskirtis: Kaip žmogus isidarbina, išsaugo data, bei ją prirašo prie Darbas: "FTB" 2016-08-05

Viskas gerai kol neatsijungiu, bei restartuoju serverį, nieko neužkrauna, bei išsaugo datos tik Data (2016) be mėnesio ir dienos.

Kodas:

Susikuriu new'ą:

new ISIDARBINIMOLAIKAS[MAX_PLAYERS][200];

Susikuriu jo saugojimą:

format(Query, sizeof(Query), "UPDATE `zaidejai` SET KadaIsidarbino='%s' WHERE vardas = '%s'",

ISIDARBINIMOLAIKAS[ playerid ],
GetPlayerNameEx(playerid) );
mysql_query(Query);

Jį užkraunu:

mysql_fetch_field_row( fetch,"KadaIsidarbino");     ISIDARBINIMOLAIKAS[200][playerid] = strval(fetch);

Susikuriu stock'ą su kuriuo išgausiu dat'ą:

stock GetDateEx()
{
	new date[30], Year, Month, Day;
	getdate(Year, Month, Day);
	format(date, sizeof(date), "%d-%02d-%02d", Year, Month, Day);
	return date;
}

Susirandu savo OnPlayerPickPickup darbo pickupą su kuriuo jis isidarbina, bei pridedu datą:

ISIDARBINIMOLAIKAS[ playerid ] = GetDateEx();
format(String[ playerid ], 300,"INSERT INTO zaidejai (vardas,KadaIsidarbino) VALUES ('%s','%s')",GetPlayerNameEx( playerid ),ISIDARBINIMOLAIKAS[ playerid ]);
mysql_query(String[ playerid ]);

Toliau susikuriu .sql failiukį:

`KadaIsidarbino` datetime NOT NULL,

Nesmerkit dėl kodo, pirmasis su MySQL, žodžiu dar kartą pakartosiu kame problema, kaip isidarbinu data rodo kuo puokiausiai, kai atsijungiu, nueinu i localhost, ir išsaugojo tik 2016 ( puse datos tiik saugoja ), bei neesu tikras ar visa kita užkrove ar ne, kadangi galėjo dar būt dėl skin saugojimo (neesu tikras).

(redaguota)

Tai ką tu nori, jei pas tave funkcija pilnai nedadaryta.. Ir išvis nekurk tu nieko, jei dėl kiekvienos smulkmenos skundiesi ir bandai sarg.lt gm padaryti. "%d-%02d-%02d" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tu man gali paiškinti kas čia per kodas ;D?

stock GetDateEx()
{
	return date;
}

Teisingas:

stock GetDateEx()
{
	new date[30], Year, Month, Day, Hour, Minute, Second;
	gettime(Hour, Minute, Second);
	format(date, sizeof(date), "%02d/%02d/%d %02d:%02d", Day, Month, Year, Hour, Minute);
	return date;
}
Redaguota , nario Džo
(redaguota)

Tai ką tu nori, jei pas tave funkcija pilnai nedadaryta.. Ir išvis nekurk tu nieko, jei dėl kiekvienos smulkmenos skundiesi ir bandai sarg.lt gm padaryti. "%d-%02d-%02d" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tu man gali paiškinti kas čia per kodas ;D?

stock GetDateEx()
{
	return date;
}

Teisingas:

stock GetDateEx()
{
	new date[30], Year, Month, Day, Hour, Minute, Second;
	gettime(Hour, Minute, Second);
	format(date, sizeof(date), "%02d/%02d/%d %02d:%02d", Day, Month, Year, Hour, Minute);
	return date;
}

Tam ir skirta pagalbos skiltis, ne tau sakyti, ką aš sugebu ir ką ne, jaučiu kaip pats pradėjai MySQL "Bebrui" skype net lūžo nuo klausimų tavo.., ir tai tikrai nėra teisingas kodas kadangi tu neįsiskaitai, ką reiškia žodis "data". Formatu xxxx-xx-xx

Redaguota , nario Eele
(redaguota)

Tam ir skirta pagalbos skiltis, ir tai tikrai nėra teisingas kodas kadangi tu neįsiskaitai, ką reiškia žodis "data". Formatu xxxx-xx-xx

Tai *Myliu SuperGames.lt*** tai tu nori kad tau mysqle saugotu xxxx-xx-xx :DD tu nesvaik ..

Kokio bebro dar :DDDD.. Aš jo skypės neturiu ir nereikia.. Skripteri tu.. SCAM/AGPAVIKAS esi ir tiek. Sarg.lt gm darytojau :D

Redaguota , nario Džo

Tai *Myliu SuperGames.lt*** tai tu nori kad tau mysqle saugotu xxxx-xx-xx :DD tu nesvaik ..

Kokio bebro dar :DDDD.. Aš jo skypės neturiu ir nereikia.. Skripteri tu.. SCAM/AGPAVIKAS esi ir tiek. Sarg.lt gm darytojau :D

Um, Scam/Apgavikas ? Tu su kažkuo mane biškį maišai 

Beto čia pagalbos skiltis, išsišokėliai kaip tu nėra reikalingi, atėjau pagalbos prašyt, ne pyktis su bet kuo pasitaikančiu,

Um, Scam/Apgavikas ? Tu su kažkuo mane biškį maišai 

:DDDDD tuoj.. pl

Čia ne tu tipo: 

https://www.supergames.lt/topic/268859-scammerisapgavikas-arturcikas420testingunic/

https://www.supergames.lt/topic/271459-grasinimai-by-arturcikas420sexiuknet-ir-kt/

https://www.supergames.lt/topic/263302-parduodu-sargoldschoollt-modifikacij%C4%85/- pardavinėjai gm ir scamindavai.. TIk nesakyk kad čia ne tu.. Nes tavo keletas acc yra banned.

SG paskyrą gavau prieš 2 dienas, kadangi pats niekada nesinaudojau, bei paskyra tik naudojuosiu pagalbos skiltyje, prieš versdamas ant kitų pasidomėk, kas aš toks, taipogi praneštas už keiksmus.

SG paskyrą gavau prieš 2 dienas, kadangi pats niekada nesinaudojau, bei paskyra tik naudojuosiu pagalbos skiltyje, prieš versdamas ant kitų pasidomėk, kas aš toks, taipogi praneštas už keiksmus.

:D nu kodėl tu žmones juokini, tu visada kažkokį nors tai atmaske atšaudai, visi žinom kad tas pats esi ir tiek.. O už kokius keiksmus tu čia mane reportuoji :?

(redaguota)

abu *Myliu SuperGames.lt* svaigsta cia

Susikuriu new'ą:

new ISIDARBINIMOLAIKAS[MAX_PLAYERS];

Susikuriu jo saugojimą:

format(Query, sizeof(Query), "UPDATE `zaidejai` SET KadaIsidarbino='%d' WHERE vardas = '%s'",
ISIDARBINIMOLAIKAS[ playerid ],
GetPlayerNameEx(playerid) );
mysql_query(Query);

Jį užkraunu:

mysql_fetch_field_row( fetch,"KadaIsidarbino"); ISIDARBINIMOLAIKAS[playerid] = strval(fetch);

Susikuriu stock'ą su kuriuo išgausiu dat'ą:

Susirandu savo OnPlayerPickPickup darbo pickupą su kuriuo jis isidarbina, bei pridedu datą:

ISIDARBINIMOLAIKAS[ playerid ] = gettime();
format(String[ playerid ], 300,"INSERT INTO zaidejai (vardas,KadaIsidarbino) VALUES ('%s','%d')",GetPlayerNameEx( playerid ),ISIDARBINIMOLAIKAS[ playerid ]);
mysql_query(String[ playerid ]);

Toliau susikuriu .sql failiukį:

`KadaIsidarbino` BIGINT NOT NULL,

Redaguota , nario Mentos___Kontrabandininkas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...