Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš galiu tik padėti, bet už tave nedarysiu. Kadangi jau užvedžiau ant kelio tau beliko:

1. Suformatuoti SQL užklausą, tam gali panaudoti format funkciją, bet galbut mysql pluginas turi mysql_format, tad turetum naudoti ją.
  2. Gautą rezultatą fetchintį.
  3. Vykdyti tolimesnius norimus veiksmus su gautu rezultatu.

Pats supranti, kad noriu išmokti, atrašyk į PM... Reikia pagalbos

(redaguota)

Mano kodas atrodo taip:

if (strcmp("/kamuolys", cmdtext, true, 6) == 0)
		{
    	new name[MAX_PLAYER_NAME],query[70];
    	GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
    	format(query, sizeof(query), "SELECT Pagrind FROM `profiliai` WHERE Vardas = '%s'",name);
    	mysql_query(query);
	mysql_store_result();
    	}
    	if( mysql_num_rows( ) !=0 ) SendClientMessage(playerid,RED,"* VEIKIA.");
    	else SendClientMessage(playerid,RED,"* NEVEIKIA.");
    	mysql_free_result( );
        return 1;
    }

Neesu tikras ar gerai parašiau po Raudonai pažymėto skliausto

Redaguota , nario #Kay

Tavo kodo logika dabar eina tokia seka:

1. Suformuojama užklausa.
  2. Storinamas resultatas.
  3. Tikrinama ar rasta nors viena eilute pagal Vartotojo vardą.

MySQL'as automatiškai nežino ko tau reikia iš Pagrind laukelio, tad po "VEIKIA" kodu turi fetchinti resultatą.

Šiuo atveju tu tik gauni recordą ar yra laukelis su nurodytu vartotojo vardu, bet ne fieldas.

Tavo kodo logika dabar eina tokia seka:

1. Suformuojama užklausa.
  2. Storinamas resultatas.
  3. Tikrinama ar rasta nors viena eilute pagal Vartotojo vardą.

MySQL'as automatiškai nežino ko tau reikia iš Pagrind laukelio, tad po "VEIKIA" kodu turi fetchinti resultatą.

Šiuo atveju tu tik gauni recordą ar yra laukelis su nurodytu vartotojo vardu, bet ne fieldas.

Tai ką man daryti? Negi taip ir nepadėsit... Jei mokėčiau gi nerašyčiau čia...

Aš tau padedu, tu nori jog sutvarkyčiau už tave, o aš noriu jog mastytum, tau reikia fetchint resultatą.

Įvedi į google how to fetch result from mysql sa:mp ir skaitai. Negalvok jog aš pasikėles ar specialiai tave kankinu, tai ir yra tikroji pagalba.

Krč... Daug greičiau išsianalizuočiau bei suprasčiau, jei duotum pilną kodą... Taip, aš žalias tam reikale...

(redaguota)

Tai nuo temos sūkurimo, valandą laiko sėdi kaip pabučiuotas ir lauki kol kas numes sėmkiu kaip balandžiui. Karočia ne karočia, bet ką tu darysi toliau? Šiai problemai yra 2 sprendimai, pirmas fetchint, antras prie užklausos dadėti 2 žodžius, bet tai matomai netau.

Kai iškils kita problema vėl kursi naują temą. :) Gali pykti ant manęs ar ant viso likusio pasaulio jog likai nesuprastas, bet tai problemos neišspres, tad arba pradėk mastyti arba eik gal geriau mappint.

Redaguota , nario Agnius

Tai nuo temos sūkurimo, valandą laiko sėdi kaip pabučiuotas ir lauki kol kas numes sėmkiu kaip balandžiui. Karočia ne karočia, bet ką tu darysi toliau? Šiai problemai yra 2 sprendimai, pirmas fetchint, antras prie užklausos dadėti 2 žodžius, bet tai matomai netau.

Kai iškils kita problema vėl kursi naują temą. :) Gali pykti ant manęs ar ant viso likusio pasaulio jog likai nesuprastas, bet tai problemos neišspres, tad arba pradėk mastyti arba eik gal geriau mappint.

Gerai, kokius 2 žodžius pridėti? Bent nukreipk tinkama linkme...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...