Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3609 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

laikas keisti telefoną kadangi Samsung Galaxy S5 nebespėja dirbti mano greitu ritmu :D (taip, prasideda lagai) dėl tos priežasties kaip ir prieš tai turint Samsung Galaxy Ace 2 tenka po keletos metų pereiti prie naujo telefono. Norisi kažko naujo, tad dėl šios priežasties noriu išbandyti Apple produktą, esu nusižiūrėjęs iPhone 6s plus, galbūt kas galėtumėte pasidalinti savo nuomone ar verta pereiti iš android į ios ir ar nenusivilsiu? Beje, planuoju imti 64gb. Taipogi būtų malonu jei parekomenduotumėte parduotuvę iš kurios galėčiau įsigyti telefoną geresne kaina.. :)

Maloniai laukiu Jūsų diskusijoje ;)

(redaguota)

Geriau ant masinos taupyk, susirask darbą nulipk nuo tevu sprando. Tada bus nesvarbu koks telefonas, bet būsi pats užsidirbęs ir pamatysi kad pinigu gaut nelengva.. Čia tik mano nuomone

Supergames bendruomenė jau išvis stebina mane, kodėl mane lygini su kitais? Kurioje vietoje įžvelgi mintį ar pasisakymą jog telefona man perka tėvai? Daugiau nesiruošiu diskutuoti, nes pats tikriausiai esi tas sėdintis tėvams ant sprando.

P.S. teisės kitos vasaros uždarbio tikslas :)

Redaguota , nario Rokaz

Supergames bendruomenė jau išvis stebina mane, kodėl mane lygini su kitais? Kurioje vietoje įžvelgi mintį ar pasisakymą jog telefona man perka tėvai? Daugiau nesiruošiu diskutuoti, nes pats tikriausiai esi tas sėdintis tėvams ant sprando.

P.S. teisės kitos vasaros uždarbio tikslas :)

Tai, kad čia 1x.pngkažkokie lankosi

ir komentuoja nesamones

POvSR9s.png

Lygintojau tu lygintojau.. kiek kartot kad ne skaiciuose galia, o optimizavime!

Nemanau kad verta, jai nori patraukti mergų dėmesi pirk! Pats žadu pirkti HUAWEI P9.

Aisku gerai yra traukt mergu demesi kazkuom.. nu bet ne telefone cia esme! :D

Pirk iPhone, ir nepasigailesi!

Kas svarbiausia, neklausyk gandu.. nes cia lygu bobuciu pletkoms, viena mate kad pirstelejo, kitai pasirode kad apsisiko!

Visada atsiras neiperkanciu hater'iu, kurie maitinasi gandais, ir tesia tuos gandus toliau su savo pagerinimais..

P.S. Nebenoresi grizt prie tu nuvalkiotu Android'u!

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Lygintojau tu lygintojau.. kiek kartot kad ne skaiciuose galia, o optimizavime!

Aisku gerai yra traukt mergu demesi kazkuom.. nu bet ne telefone cia esme! :D

Pirk iPhone, ir nepasigailesi!

Kas svarbiausia, neklausyk gandu.. nes cia lygu bobuciu pletkoms, viena mate kad pirstelejo, kitai pasirode kad apsisiko!

Visada atsiras neiperkanciu hater'iu, kurie maitinasi gandais, ir tesia tuos gandus toliau su savo pagerinimais..

P.S. Nebenoresi grizt prie tu nuvalkiotu Android'u!

aha pateikt issilavinimo dokumenta kuris ismano, as tai galiu nes tai mano darbas, ir galiu pasakyt 10x android geresnis.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Android ar iOS, tas pats kaip - šokoladukas ar meduoliukas. *Myliu SuperGames.lt* kuris skanesnis tą ir valgai... Kokia prasmė kurt dar vieną tokio pat pobūdžio temą, kaip jau šimtai šiame forume? Ypač turint galvoje jog neturi jokių kriterijų. Kai telefoną perki, nes "norisi kažko naujo", taigi nesvarbu koks tas telefonas, svarbu tik kad naujas.

Filthy-Frank.jpg

aha pateikt issilavinimo dokumenta kuris ismano, as tai galiu nes tai mano darbas, ir galiu pasakyt 10x android geresnis.

Tai tu gal vienas is tu, kur galvoja jog AMD build'ai geresni zaidimams uz Intel, nes branduoliu daugiau? :D

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Android ar iOS, tas pats kaip - šokoladukas ar meduoliukas. *Myliu SuperGames.lt* kuris skanesnis tą ir valgai... Kokia prasmė kurt dar vieną tokio pat pobūdžio temą, kaip jau šimtai šiame forume? Ypač turint galvoje jog neturi jokių kriterijų. Kai telefoną perki, nes "norisi kažko naujo", taigi nesvarbu koks tas telefonas, svarbu tik kad naujas.

Iš kur jūs čia lendat tokie? Kas keisčiausia ta patį tekstą rašiau kitame diskusijų forume (UŽDA...LT), bei nusprendžiau parašyti čia, diskusijos vyksta kaip naktis ir diena :D

Jei nesupratai temos esmės, perskaityk dar kartą, jei visdar nesuprasi geriau eik ir žinok jog geriau patylėti kai ko nežinai.

deja amd daugiau rendinimui :) o as uzsiemu tiek ios tiek androidais daugiau negu 3metus

Nezinau kuom tu ten uzsiemi, bet argumentais tai ziuriu nesigini!

Tik apie sinchronizacija nieko nesakyk, nes galiu pamanyt jog mokykloj buvai adaptuotas. Ismokt ten lengva labai..

Iš kur jūs čia lendat tokie? Kas keisčiausia ta patį tekstą rašiau kitame diskusijų forume (UŽDA...LT), bei nusprendžiau parašyti čia, diskusijos vyksta kaip naktis ir diena :D

Jei nesupratai temos esmės, perskaityk dar kartą, jei visdar nesuprasi geriau eik ir žinok jog geriau patylėti kai ko nežinai.

Ko čia nesuprast? Tipinis "Android ar iOS", jokios kitos prasmės aš čia nematau. Tik aš gal nelabai aiškiai išsireiškiau...

Šis klausimas toli gražu ne tau pirmam iškilo, tad šiame forume yra tikrai nemažai diskusijų šia tema, su galybe išsamių ir argumentuotų atsakymų. Todėl čia ir nesusilauki normalių komentarų - visiem kas sugeba normaliai diskutuoti šia tema, ji jau nusibodus. Antra - tavo klausimas per daug abstraktus. Android yra galybėje dalykų žymiai pranašesnė už iOS, bei atvirkščiai. Susižinok ko tiksliai nori iš aparato kurį visą laiką nešiosiesi kišenėj ir pagal savo kriterijus išsirink labiausiai tinkantį variantą. Apie kažką tokio konkretaus jau ir padiskutuot būtų prasmingiau.

Trumpai atsakant į tavo klausimą:

Android pasižymi milžiniškom galimybėm, dėl ko aparatus su Android galima sulyginti su pilnaverčiais kompiuteriais, bet kad viskas veiktų sklandžiai - vartotojas turi mokėti administruoti OS.

iOS - visos milžiniškos galimybės kuriom pasižymi Android yra "užrakintos", to pasekoje aparatai su iOS yra labai geri telefonai, bet nieko daugiau.

Taigi, mano nuomone geriau Android - moki mažiau, gauni daugiau.

Filthy-Frank.jpg

Nusipirkau iPhone 5s, po kelių dienų supratau, kad sekantis telefonas bus iPhone. Nuo pirkimo praėjo jau 8 mėn., bet mano nuomonė nesikeičia. Aš nesu telefoninis gameris, todėl man nereikia galingo telefono, kuris pastoviai lagina. Mano prioritetas - gera kamera, GPS, paprastumas ir greitas valdymas. Prieš kelias dienas buvau nusipirkęs pabandymui Alcatel POP 4, užteko 4 minučių, kad nuspręsčiau, jog jį reikia gražinti atgal į saloną. Pats telefonas tai gražus ir gan patogus. Absurdiškiausia, kad telefonai su Android OS štampuojami jau ne pirmus metus, gan dažnai išeina atnaujinimai, bet telefonai kaip lagino - taip ir lagina. O ir tie nauji Samsungai kainuoja praktiškai tiek pat kiek ir iPhone'ai. Iš android galėčiau parekomenduoti nebent LG G4.

Tiesa sakant, čia tau pačiam spręst ar tu nori leist daugiau pinigų vien dėl iOS (nes iPhone tikrai pasižymi dėl savo OS) ar papraščiausiai nusipirkt normalų Android'ą kuris bus pigesnis bet ir ne kuo prastesnis už iPhone. Aišku, iPhone turi ir savo atskiras technologijas kaip 3D Touch, TouchID, iCloud (nors čia beveik tas pats kaip ir Google+ bet tiesa sakant saugesnis).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3609 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...