Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3640 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Bla bla bla...  

15 balsai

1. 1. iOS ar Android?

• Renkuosi Android.
      7
    • Renkuosi iOS.
      8

Recommended Posts

Pirmiausiai norėčiau to jog būtų rimti argumentai.

Mano nuomonė, - Turėjau androida, ir galvojau jog androidas viskas superinis telefonas, tačiau ne ant vieno telefono pastebėjau jog po kiek laiko pradeda striginėti. Su draugu rimtai pakalbėjus, pasakė - pirkis iPHONE nesvarbu kurį, nepasigailėsi. Ką aš nusipirkau, ir likau nustebęs kadangi iOS operacineje sistemoje, yra visko daugiau ir daug naudingu dalykėliu nei Androide, pribloškiantis stabilumas, jokio strigimo ar kitokios nesamonės, todėl aš manau iOS yra geriausia operacine sistema telefone, kitu operaciniu sistemų neliečiu kalbame vien apie iOS ir Android. 

Prabalsuokite, komentuokite. 

Aš linkęs pritarti iOS net jei ir yra brangesniu Android telefonų. Išbandžiau įvairiausių smartphonų tiek silpnesnių modelių tiek flagmanų. Man asmeniškai labiausiai patiko iOS dėl savo paprasto bei labai patogaus GUI.

Nusipirkau iPhone 6 versiją, naudoju virš metų, eina kaip per sviestą!

Būtent ! Turiu visus trys IPHONE modelius, 4/5/6 ir visi veikia puikiai !

Plačiau internete paskiskaityk, ios beveik nieko negali ką androidas

Tai tu parašyk savo nuomonę nu.

Tokių temo nors vežimais vežk, kam kurti dar tokia pat?

Seni aindroid šūdai ir jei neturit normalaus androind nereik šūdo malti, taip prieš 3 metus buvo šūdas, bet dabar tavo ios atsilieka. Dabar turiu sony z3 ir veikia kaip uoga jau ilga laiką ir kam nepatinka pašla nafik jūs eikit ir fotkintes prieš savo tuos veidrodžius

Turiu S6 SAMSUNGA, ir jis senas? Tu pasidomėk daugiau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3640 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...