Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Let's play a little "crack the code" game [Prizas: <10EUR]. HOWTO Video <3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Heyo,

Iš neturėjimo ką veikti sugalvojau įdomių užduočių kurio tikslas yra įvykdyti kiekvieną užduoti ir gauti prizą už tai.

O koks gi prizas?

Tiesą sakant, neapsisprendžiau kokį prizą įteikti, bet tikriausiai Steam Gift iki 10EUR vertės kokį? Tiesiog, už pastangas ;P

Šio "žaidimo" kūrimas gana iš ties sunkus, nes negaliu pataisyti klaidų jeigu jas padarau (turiu omenyje rašybos arba norint tiesiog kažką papildomai pridėti, bet ne pačio viso "crackinimo" klaidų)

Iš ko susidės žaidimas? Trumpai sakant, iš nuotraukų ir iš teksto. Detaliau sužinosit žaidžiant.

Kiekviena dalis reikalaus tam tikro kodo kurį sužinosit iš nuotraukos arba iš teksto ir turėsit įklijuoti tą kodą vietoje xxx (vietoje iksų) tam tikroje nuorodoje.

Išviso yra 3 užduotys.

Perėjus pirmąją dalį puikiai pamatysite (Grynai matysite tekstą), kad atėjote prie antrosios dalies, su pirmosios dalies įveikimo identifikacija ir antrosios dalies užduotimi.

Pirmoji užduotis:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1b0b4ab223.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bit.ly/1xxxxxxxxxxxxxx

Have fun <3

Dabar kai jau parodyta kaip pereiti pirmuosius du stepus, nelabai manau kas norės spręsti 3 ir gauti likusį prizą, kuris yra sumažėjęs iki 3.4EUR. But hey, gal kažkas vis dėlto nori nemokamo skin/žaidimo? ;o

Redaguota , nario Simuciokas

Free cancer cure:
188055d006.gif

(redaguota)

Pirmosios dvi užduotys labai lengvos, užtrunka maximaliai 2 minutes ;P

Visus kodus išbandžiau kur su 1 prasidėda kiek sugebėjau išgaut. stpdv iš "patikrinti elementą" arba tiesiog pavadinimo 1b0b4ab223

bet kad netinka tai ką žn :D Jei net 1 negaliu pereit net neverta mėgint nes 2-3 išvis kosmosas xd

Kažkada esu matęs užsienio puslapį kažką panašaus irgi reikėjo išgauti kodus ir įdėti bet ten tik šeip, su tutorialais dar dbr mėginau ieškot neradau =D

Redaguota , nario chuwak.
(redaguota)

Visus kodus išbandžiau kur su 1 prasidėda kiek sugebėjau išgaut. stpdv iš "patikrinti elementą" arba tiesiog pavadinimo 1b0b4ab223

bet kad netinka tai ką žn :D Jei net 1 negaliu pereit net neverta mėgint nes 2-3 išvis kosmosas xd

Kažkada esu matęs užsienio puslapį kažką panašaus irgi reikėjo išgauti kodus ir įdėti bet ten tik šeip, su tutorialais dar dbr mėginau ieškot neradau =D

Gali palaukti iki (7/31 13:00 GMT+2) ir sužinosi kaip ištikrųjų reikėjo įvykdyti pirmąją užduoti <3

Arba..

Gali mėginti toliau, kažkokiu būdu atrasti tą kodą <3

Redaguota , nario Simuciokas

Free cancer cure:
188055d006.gif

(redaguota)

Arba aš čia susipainiojau arba čia kaip supratau iš nuotraukos reik išgauti tam tikrus skaičius o kur juos irašyti? tu numetei linką bet linkas neveikia gal aiškia paiškinsi arba aš vpš nepagaunu kampo bet mldc kad eventus darai :D

Tipo į ta bit.ly ivesti ta koda reik kuri turi iš kažkur ištraukti šita pagavau :D 

Bėt ar kaip tu žinosi kad tas žmogus būtent perejo ta 1užduoti :D?

Redaguota , nario Pirkejas№

Arba aš čia susipainiojau arba čia kaip supratau iš nuotraukos reik išgauti tam tikrus skaičius o kur juos irašyti? tu numetei linką bet linkas neveikia gal aiškia paiškinsi arba aš vpš nepagaunu kampo bet mldc kad eventus darai :D

Tipo į ta bit.ly ivesti ta koda reik kuri turi iš kažkur ištraukti šita pagavau :D

Bėt ar kaip tu žinosi kad tas žmogus būtent perejo ta 1užduoti :D?

Kiekviena dalis reikalaus tam tikro kodo kurį sužinosit iš nuotraukos arba iš teksto ir turėsit įklijuoti tą kodą vietoje xxx (vietoje iksų) tam tikroje nuorodoje.

bit.ly man leidžia "monitor" (žiūrėti/žvalgyti) kas pereina tam tikrus stepus, nes kai kažkas paspaudžia ant mano nuorodos, prisideda +1 total paspaudimai.

Perėjus užduoti, gauni patvirtinamąjį kodą norint patvirtinti, kad ištikrųjų įveikei.

Free cancer cure:
188055d006.gif

bit.ly man leidžia "monitor" (žiūrėti/žvalgyti) kas pereina tam tikrus stepus, nes kai kažkas paspaudžia ant mano nuorodos, prisideda +1 total paspaudimai.

Perėjus užduoti, gauni patvirtinamąjį kodą norint patvirtinti, kad ištikrųjų įveikei.

Įdomiai čia padarei galiu pasakyti išties maladec, tikrai reik pagalvot :D arba čia kažkur kaip sakai ez užduotis arba nesuprantam kaip čia daryt, išbandžiau daug ka jau vistiek neišeina :D bet ar gali but žodžiai o ne raides?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...