Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3220 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nelabai , nes tu sumoki 2k jievru tam , kad prapistum gyvenimą/

jau geriau realybei investuot... 

Nesikiškit jūs į mano gyvenimą, aš kur noriu, ten šaibas ir kišu, o čia jau ne jūsų reikalas. Klausimas buvo apie pc buildus, o ne apie jūsų suknistus prapisimus ar investavimą, tiesiog atsakykit į mano klausimą ir viskas, o jei nenusimanot, tai kam komentuojat išvis tada?

Nesikiškit jūs į mano gyvenimą, aš kur noriu, ten šaibas ir kišu, o čia jau ne jūsų reikalas. Klausimas buvo apie pc buildus, o ne apie jūsų suknistus prapisimus ar investavimą, tiesiog atsakykit į mano klausimą ir viskas, o jei nenusimanot, tai kam komentuojat išvis tada?

as sakau kad kam tau toks kompiuteris jei betkokiu atveju paveztu 2x lievesnis? o jei esi turtingas ir netaupai ir visados manai turesi pinigu pirk ta kompiuteri 

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

(redaguota)

Build'e yra ką patobulinti. Parašysiu ką manau, kad reikėtų pakeist:

1. Permoki už RAM'us. Gali nusipirkti tokius - http://www.skytech.lt/hx421c14fbk216-ddr4-kingston-hyperx-fury-black-16gb-2x8gb-2133mhz-cl14-12v-p-233950.html. Čia 2133MHz, bet FPS skirtumas tikrai nebus didelis, o sutaupysi apie 20e.

2. PSU nėra geras, su tokiu tavo GTX 1080 ilgai negyventų. Visu pirma tau TIKRAI nereikia 1000W su lockintu procesorium ir motinine. Pilnos akys 500W-600W PSU. Apie juos per daug nenusimanau, bet manau šitie neblogi - http://www.skytech.lt/s12ii520-psu-seasonic-s12ii520-520w-plus-bronze-retail-p-71698.html, http://www.skytech.lt/rs550amaab1eu-psu-cooler-master-series-g550m-550w-plus-bronze-120mm-5yw-p-167755.html.

3. Tavo vietoj pasirinkčiau kitą CPU. Imčiau 6600. Šitas truputį geresnis CPU.http://www.skytech.lt/cm8066201920401-intel-core-i56600-quad-core-330ghz-6mb-lga1151-14nm-65w-vga-tray-p-276511.html

4. Nėra būtina, bet manau truputį geresnis case būtų neprošal, bet čia jau tau spręst, todėl nieko ir nerekomenduosiu

Rašydamas vis mąsčiau apie bottleneck, bet mano nuomone jo neturėtų būti, bet jei tikrai žinot, kas nors pataisykit ;)

Čia viskas apie build. Bet turiu nuomonę ir apie priedus. Nebūk Razer fanboy. Pelės man jų irgi patinka, bet klaviatūra ir ausines gali geresnes nusipirkt, štai: http://www.skytech.lt/khxhscprd-kingston-hyperx-cloud-raudonos-zaidimu-ausines-mikrofonu-virtual-p-228861.html, http://www.skytech.lt/ch9000066na-zaidimu-klaviatura-corsair-vengeance-k70-fully-backlit-mechanical-ve-p-189109.html

Redaguota , nario es11
3iah.jpg

Build'e yra ką patobulinti. Parašysiu ką manau, kad reikėtų pakeist:

1. Permoki už RAM'us. Gali nusipirkti tokius - http://www.skytech.lt/hx421c14fbk216-ddr4-kingston-hyperx-fury-black-16gb-2x8gb-2133mhz-cl14-12v-p-233950.html. Čia 2133MHz, bet FPS skirtumas tikrai nebus didelis, o sutaupysi apie 20e.

sustabdysiu stai cia - ram'ai fps'am skirtumo aplamai nedarytu. tik dropint galetu jeigu neuztektu.

Nieko tas buildas. Bet Aš asmeniškai imčiau geriau i76700(galėsi ocint atsinaujines bios), Z170 mobo, gtx 1070 ar 1080, ir 350 euru klaveturom ir tiem dalykam neleiščiau. Psu beto lievas, ir dar 1000w tau tikrai nereikės, pats pc išnaudos 400W+, tai 550-600W užteks

Man irgi atrodo, kad geriau su i7 6700K ir GTX 1070. Dar yra variantas pirkti su Xeon E3-1231 V3, bet tai jau būtų senesnės kartos CPU.

3iah.jpg
(redaguota)

nei jis pirks nei jus jam sakykit kas blogai nuejo is akies surinko brangiausias arba vienas is brangiausiu dalis sudejo ir rodo jum kad galvotumet koks jis kietas kad toki pc ims ;D

Ir vel tu... As jau ilga laika taupau pinigus ir mano biudzete dabar yra 1900e, kuriam pavydas bamba griauzia tai man graudu daros, nes tu visa laika bandai protingu apsimesti, bet tau ryskiai nesigauna. Tu man paaiskink tada, koks tolkas man taip daryti? Ne mazas vaikas esu, kad taip elgciausi ir tokias nesamones daryciau.

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Ištrinti įžeidimai.

Jeigu pinigams limito nėra, pirk viską kas brangiausia, laikui bėgant žaidimai geresni reikalaus daugiau, o tu jau viską turėsi

Iš i5 į i7, pravers gyvenime ne tik žaidimams, bet ir įvairiems renderinimams (3D Blender, Sony Vegas, Photoshop?, Adobe something)
Razer Kraken 7.1 Chroma imk, gražesnis atrodis, spalvos keisis nuo lempučių ;P

Pelę taipogi Chroma būtų galima imti

Jeigu jau imi 1000W PSU, tai pirk Motherboard kur dėtusi du CPU, bus kam išnaudoti

Nors DDR4 nelabai kuom skiriasi nuo DDR3, asmeniškai siūlyčiau DDR3, bet kaip ir pirmai minėjau, jeigu pinigams limito nėra, pirk DDR4 su kuo daugiau MHz.

Atrodo, kad patį SSD galima būtų atrasti geresni su nuskaitymo ir įrašymo greičiu didesniu, bet neatradau ties SkyTech (truputį paieškojau ir aptingėjau)

Korpusą atrodo irgi būtų galima geresni pasiimti, bet nežinau kaip aušinimas viskas veikia, pas mane visas kiauras korpusas, 15 metų senumo, tai teko dėti daug didelių dalių į jį XD

Free cancer cure:
188055d006.gif

Jeigu pinigams limito nėra, pirk viską kas brangiausia, laikui bėgant žaidimai geresni reikalaus daugiau, o tu jau viską turėsi

Iš i5 į i7, pravers gyvenime ne tik žaidimams, bet ir įvairiems renderinimams (3D Blender, Sony Vegas, Photoshop?, Adobe something)

Razer Kraken 7.1 Chroma imk, gražesnis atrodis, spalvos keisis nuo lempučių ;P

Pelę taipogi Chroma būtų galima imti

Jeigu jau imi 1000W PSU, tai pirk Motherboard kur dėtusi du CPU, bus kam išnaudoti

Nors DDR4 nelabai kuom skiriasi nuo DDR3, asmeniškai siūlyčiau DDR3, bet kaip ir pirmai minėjau, jeigu pinigams limito nėra, pirk DDR4 su kuo daugiau MHz.

Atrodo, kad patį SSD galima būtų atrasti geresni su nuskaitymo ir įrašymo greičiu didesniu, bet neatradau ties SkyTech (truputį paieškojau ir aptingėjau)

Korpusą atrodo irgi būtų galima geresni pasiimti, bet nežinau kaip aušinimas viskas veikia, pas mane visas kiauras korpusas, 15 metų senumo, tai teko dėti daug didelių dalių į jį XD

Supratau, ačiū už pasiūlymus ir šaunuolis, kad nepatingėjai tiek parašyti :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3220 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...