Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kodėl daug žmonių visus užsieniečius vadina anglais? Pastebėjau tai vyksta tiek šiame forume, tiek kitur. Nesvarbu ar asmuo yra iš Vokietijos, ar iš JAV, ar iš Nyderlandų, ar iš Filipinų vis tiek juos vadina anglais. Kodėl visi žmonės, kurie moka anglų kalbą (nesvarbu ar kaip pirmą, ar kaip antrą) yra laikomi iš Anglijos? Tai vyksta dėl geografinių žinių stokos ar dėl ko? Pvz. vienas prancūzas sukūrė žaidimų serverį anglų kalba, kad jame galėtų žaisti žaidėjai iš skirtingų pasaulio šalių ir lietuviai rašo: "anglo serveris", "serverio žaidėjai yra anglai". Kodėl vyksta tokie dalykai?

Redaguota , nario DMJ
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Pvž per CS:GO tai jei rusai teamoj, ir kažką sufailini, nenušauni kažko ar kažką, nesvarbu ar iš kinijos ar dar kur, pradeda ten rėkaut "american dalbajob" ir pnš

• Teigiamai 5

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

(redaguota)

Nesuprantu kas cia sitas ciuvakas per vienas? :D Nesu mates ar girdejes, kad filipiniecius ar kazkokios kitos tautybes vadintu anglais. Jeigu pats praleidi laika tarp nelabai issilavinusiu zmoniu tai manyciau ir tenka girdeti tokius dalykus, man neteke.

Pasižiūrėk vien šitame forume. Jeigu siūlo ką nors parduoti svetainėje, kuri yra anglų kalba iš karto rašo, kad parduoda anglams, nors tų svetainių pagrindinis srautas net ne iš Anglijos. Redaguota , nario DMJ
(redaguota)

Siūlau neuždavinėti kvailų klausymų į kuriuos pats žinai atsakymą.

Tiesą pasakius aš niekada nesupratau asmenų, kurie visus vadina anglais. Jeigu tu esi vienas iš jų/žinai atsakymą būtų malonu, kad paaiškintum. :)

o kaip mes juos turim vadint? vokietiškiais? lmao shitty

Asmenis iš Vokietijos vadinti vokiečiais, o bendrai kalbant apie asmenis iš kitų šalių vadinti juos užsieniečiais. Pagal tavo logiką visus lietuvius, kurie moka rusų kalbą vadinti rusais. Redaguota , nario DMJ
(redaguota)

O kodėl tu atrodai kaip meksikietis bet esi lietuvis?

Jeigu kalbi apie mano avatarą - tai country muzikos daininkas Dustin Lynch. O jeigu apie ką nors kitą, tai šioje temoje yra kalbama apie tai kaip žmonės klaidingai laiko kitus asmenis anglus, dėl to, kad jie moka anglų kalbą. Tu mano išvaizdos nežinai, todėl nemanau, kad čia pasakei ką nors naudingo. Redaguota , nario DMJ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...