Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, retokai cia lankausi, bet nutariau susirasti viena zmogu kuris man iskeistu paypal dolerius i eurus (swedbank pavedimu)

Parase sitas ciuvakas i skype : https://www.supergames.lt/user/39057-oxyy-w/

1. Irodziau, kad pinigai yra tikrai svarus : 33a9mxy.png

2. Pirmas pravedziau pinigus PayPalu.

fz0wnq.png

3. Pats patikino, kad pinigus pervede i mano nurodyta saskaita.

2u6fng2.png

4. Pats pasiule pervest is payseros kaip skubu pavedima, velgi pinigu nebuvo, nusiunciau jam savo swedo saskaita, kad irodyciau, kad tikrai joki pinigai manes nepasieke.

mh3403.png

5. O butent cia jau nusprendziau rasyti i supergames.lt foruma, nuotraukos taip ir negavau su irodymais, kad pinigai pervesti, skype offline, taciau supergames.lt saite buvo online ir narse pro mano temas (visiskai nezinau kodel :D

16ibmg0.png

EDITED : PAYSERA ATSAKYMAS, KAI LUKAS ATSIUNTE "PAVEDIMO" NUOTRAUKA.

2vwfo6a.png

Gmail : [email protected]

Paypal name : Lukas Olson

Realiai pasirode labai malonus ciuvakas ir tikejausi, kad ir po to galesiu su juo susirasyti del paypal doleriu pardavimu, bet kaip suprantu klydau :D realiai galvojau dar ilgiau laukti, bet kiti forumo nariai patare kurti tema, kadangi sutikit su manim, kad jeigu butu padarytas pavedimas, pinigai siandien tikrai butu mane pasieke :) 

Redaguota , nario blicknest

Pagal musu visus chatus, pinigai turejo buti pervesti sestadieni (t.y 23 diena) Swedbank nuotraukos nera, tik Payseros kurioje nurodyta data 24 diena, t.y diena po kai turejai jau pervesti pinigus, nesuprantu as visiskai ka tu cia maklini, joks kitas bankas ar jokia kita pinigu pervedinejimo sistema taip netarmozina.

Niekada pirmas neik...

Reikejo kuo greiciau is paypalo tuos pinigus issimti man :D bet kaip suprantu cia labai ivairiapusisku zmoniu yra su savo istorijom ir savo nesamonem, ateiciai rinksiuosi kitus zmones tokiems reikalams kur pinigai bus gaunami 1h begyje

Pagal musu visus chatus, pinigai turejo buti pervesti sestadieni (t.y 23 diena) Swedbank nuotraukos nera, tik Payseros kurioje nurodyta data 24 diena, t.y diena po kai turejai jau pervesti pinigus, nesuprantu as visiskai ka tu cia maklini, joks kitas bankas ar jokia kita pinigu pervedinejimo sistema taip netarmozina.

ir jokia pervedimo sistema nepistu proto, kad nepervesti pinigai. kalbu apie tai, kad skambinau i paysera, atsakymas buvo toks, kad pinigai pervesti. tai gali nebepisti proto ir nesidaryk gedos cia, o as bereikalo cia neskaitysiu, turiu ir kitos veiklos:) prisimink kita karta, kad galima susisiekti su paysera ir pasiklausti ar vesti pinigai i tam tikra saskaita ar is tos saskaitos:) viskas,baigiu cia beviltiskai kazka aiskintis. geros vasaros. (:

5uhAf9K.png

DRAMBLYS

(redaguota)

ir jokia pervedimo sistema nepistu proto, kad nepervesti pinigai. kalbu apie tai, kad skambinau i paysera, atsakymas buvo toks, kad pinigai pervesti. tai gali nebepisti proto ir nesidaryk gedos cia, o as bereikalo cia neskaitysiu, turiu ir kitos veiklos:) prisimink kita karta, kad galima susisiekti su paysera ir pasiklausti ar vesti pinigai i tam tikra saskaita ar is tos saskaitos:) viskas,baigiu cia beviltiskai kazka aiskintis. geros vasaros. (:

Katik prikabinau tavo atsiusta nuotrauka ir nusiunciau payserai. Atsakymas buvo toks.

2vwfo6a.png

Geras trintukas esi :D :D :D photoshop skillai irgi neblogi, galbut dar prideti nuotrauka kaip jiems nusiunciau ta laiska? 

Viska apibendrinu, joks mokejimas nebuvo atliktas, nuotrauka kuria jis pridejo buvo fake, data ryskiai ne ta, kadangi kaip pats Lukas sake, paysera pavedimas buvo ir turejo buti atliktas 23 diena, butent sia diena visos derybos vyko ir visi mokejimai privalejo ir turejo buti atlikti. 24 diena as jam dar karta parasiau, kad pinigu vis dar nera. 25 diena (pirmadienis) pinigu nera, parasyta sita tema, pats Lukas idejo kazkokia nuotrauka (neatinkancia datu) nusiunciau ta nuotrauka i Paysera, atsakyma matote patys. Mistiskai dingo kazkur pavedimas :D

P.S Pirminis pavedimas turejo buti atliktas SWEDBANKU. Tada jis pats pasiule man nusiusti ta pati 15 euru paysera, del to, kad greiciau (30 euru isviso) ir as buciau pervedes jam 15 euru atgal. Taciau kaip matome cia, swedbank nuotraukos nera, tik paysera, tai kaip suprantu jis swedu pavedimo net nedare. Nepatariu jokiu reikalu tureti su situo asmeniu. Man pats uzdejo jis -rep kuris man nelabai ka ir itakoja, susiradau jau keleta zmoniu kurie pakeis man tuos dolerius. Sitam forume nesilankau, tad tragedijos irgi nedarau. Pinigu kaip suprantu jau neatgausiu. Pamoka ateiciai

Katik prikabinau tavo atsiusta nuotrauka ir nusiunciau payserai. Atsakymas buvo toks.

2vwfo6a.png

Geras trintukas esi :D :D :D photoshop skillai irgi neblogi, galbut dar prideti nuotrauka kaip jiems nusiunciau ta laiska? 

Viska apibendrinu, joks mokejimas nebuvo atliktas, nuotrauka kuria jis pridejo buvo fake, data ryskiai ne ta, kadangi kaip pats Lukas sake, paysera pavedimas buvo ir turejo buti atliktas 23 diena, butent sia diena visos derybos vyko ir visi mokejimai privalejo ir turejo buti atlikti. 24 diena as jam dar karta parasiau, kad pinigu vis dar nera. 25 diena (pirmadienis) pinigu nera, parasyta sita tema, pats Lukas idejo kazkokia nuotrauka (neatinkancia datu) nusiunciau ta nuotrauka i Paysera, atsakyma matote patys. Mistiskai dingo kazkur pavedimas :D

P.S Pirminis pavedimas turejo buti atliktas SWEDBANKU. Tada jis pats pasiule man nusiusti ta pati 15 euru paysera, del to, kad greiciau (30 euru isviso) ir as buciau pervedes jam 15 euru atgal. Taciau kaip matome cia, swedbank nuotraukos nera, tik paysera, tai kaip suprantu jis swedu pavedimo net nedare. Nepatariu jokiu reikalu tureti su situo asmeniu. Man pats uzdejo jis -rep kuris man nelabai ka ir itakoja, susiradau jau keleta zmoniu kurie pakeis man tuos dolerius. Sitam forume nesilankau, tad tragedijos irgi nedarau. Pinigu kaip suprantu jau neatgausiu. Pamoka ateiciai

Matai jis vakar atliko pervedimą, padarė nuotrauką ir atšaukė pervedimą. Kadangi kažkuri laiko tarpą galima pervedimą atšaukti :)

(redaguota)

Matai jis vakar atliko pervedimą, padarė nuotrauką ir atšaukė pervedimą. Kadangi kažkuri laiko tarpą galima pervedimą atšaukti :)

Aaa, viskas aisku tada. Aciu uz info, paysera visgi nesinaudoju.

Pati paysera pasidomejo is kur gavau sita nuotrauka, atrasiau, galbut pades kazkuo. Daugiau nieks is forumo nariu nepazista jo asmeniskai? Galbut zino varda, pavarde. Atsidekociau uz pagalba tikrai :)

Tuo atveju isvis viskas cia aisku, tuomet cia isvis viskas susidelioja, parase, kad ves swedu, taciau net neketino daryti jokio pavedimo swedbanku, pasiule pervesti paysera ir as aisku sutikau, dabar swedo net nuotraukos pats jis nedejo, kadangi kaip pats sakei paysera gali atsaukti, tad ir nuotrauka tik payseros pasidare ir idejo. :D gudrus lapinas :D

2e153ep.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...