Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3256 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, labai nesistengsiu čia plataus aprašymo daryti, žinau, kad tai gali nesudominti visų iš eilės, bet ieškau motyvuotos komandos sukurti serverį konkuruoti su kaimelių senbūviu...

Pradėsiu nuo to, kad noriu kurti GRP stiliaus serverį, tik neišsigąskit, tai nebus eilinis serveris - paleidau palikau ir tegul žaidžia, svarbiausia yra žaidėju pritraukimas ir jų išlaikymas, o tam reikalingi pastovūs ir stebinantys atnaujinimai.

Šnekant apie mane, kas aš esu, tai šios kartos SAMP žmonės manes nepažins, Jean_Manian buvo mano vardas senais laikais istorijos savo tikrai nepasakosiu, nes ne tai svarbiausia... Ką aš galiu daryti pats, tai skriptinri, kurti web ir t.t. patirtis tikrai didelė ir samp gyvenime praeitas ilgas kelias, bet amžius jau nebe tas, tad prie kompiuterio nebėra tiek laiko sėdėti (darbas, antrą pusė...), todėl ir ieškau žmonių projektui, su kuriais sutaptų mano mintys ir kurie man galėtų PADĖTi padaryti ir paleisti projektą...

Taigi kadangi man reikia padėti viską padaryti, o ne padaryti viską už mane, aš noriu komandos, o ne pavienių žmonių, kurie kiekvienas darytų viską sau... Taigi reikalingų žmonių sąrašas:

1. Skripteris

2. Reklamuotojas (Galbūt vėliau)

3. Maperis, jeigu skritperis to nemokės daryti...

4. WEB master...

Taigi reikia padaryti GM arba turėti jau padarytą ir užbaigti jį arba turėti užbaigtą, sutvarkyti, surišti su forumu, VVP ir paleisti serverį, viskas priklauso ką jūs turit. Kuo viskas greičiau įvyks tuo greičiau galėsime siekti rezultatų... Dėl atlygio ir tolimesnio darbo kartu susitarsime, kreiptis čia temoje, až, el paštu [email protected] arba skype dzinas017

Lauksiu jūsų pasiūlymų ir idėjų :)

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3256 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...