Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na taip man tik 16m...bus 18 vienas gyvensiu,o nardyt irgi megsu bet negiliai :)

16, o nusišneki, kaip nzn kas, jei neskiri, kur tau rašau, kur kitam, tai nu nah, geriau pūk toliau prie to pc ir viskas, vi stiek jau pradėjai, bent pabaok ;D. Nardyt moki, bet plaukt nemoki, tas pats š, tik, kad paviršiuj, sakytum, kad kokia peteliške nemoki toli plaukt ar pan...

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 1

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

(redaguota)

Būčiau paskaitęs, šia karštą, bei rimtą temą, tačiau ištrynei jos turinį.

Nes nusišnekėjo, užmetė -r3p ir apsiverkęs pabėgo, 16-likinis, mielka tu, vitamine, niekas daugiau :D, tipo nardyt moka, o mat plaukiot nemoka, mat skendo, kiek aš skendau, kritau, neapsiverkiau, nors ir mažas buvau. Atsimenu, kai pirmą kart pradėjo raumenis traukt, tai net nesupratau kas vyksta ;D. O plaukt turbūt kaip dauguma išmokau - įmestas į vandenį :D.

Redaguota , nario AntanasZ.
  • Teigiamai 5

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

16, o nusišneki, kaip nzn kas, jei neskiri, kur tau rašau, kur kitam, tai nu nah, geriau pūk toliau prie to pc ir viskas, vi stiek jau pradėjai, bent pabaok ;D. Nardyt moki, bet plaukt nemoki, tas pats š, tik, kad paviršiuj, sakytum, kad kokia peteliške nemoki toli plaukt ar pan...

Matau esi mldc bachuras ir ten kur trolinama, bandai rimtai issireiksti :D
  • Teigiamai 1

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...