Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

*[VIP][GOOD] CASUAL [LIETUVA]


Mantas S.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas temos skaitytojau, galbūt gavai laikiną draudimą žaisti cs:go žaidimą įvairiais rėžimais kaip competive ir panašiai? Taigi siūlau pasileisti šioje temoje žemiau ir suzinoti daugiau informacijos apie naują CS: GO serverį.

 

Kodėl mes?

Jūs galite mūsų nesirinkti, bet už jūsų žaidimą mes neprašysime jokių papildomų lėšų ar kažko panašaus, mes sukuriame vietą žaidėjams realizuotis mūsų serveryje, jūs galite bendrauti, taip rasti naujų draugų bei pažinčių.

 

Kuo mes geresni už kitus?

Nesame labai kuo iškirtini, tiesiog žaidėjus norime pritraukti be jokių papildomų reklamų ar kenkimų jūsų projektams, žaidėjai mus renkasi patys mūsų serveris nėra prigrūstas nesamoningų dalykų ir yra itin patogus bei lankstus jūsų žaidimui, mūsų serveryje jūsų žaidimas niekada nestriks ir nelūžinės.

 

Kas prižiūrės serverį?

Kolkas serverį prižiūrėsiu aš vienas, o padidėjus serverio lankytojų skaičiui tinklapyje bus renkama prižiūrėtojų grupė, kuri aktyviai dalyvaus žaidėjų veikloje.

 

Ar bus galimą įsigyti paslaugų (VIP/ADMIN)?

Taip paslaugų bus galimą įsigyti, tik kolkas tą daryti galėsite parašę man, taip jūs netik prisidėsite prie projekto plėtros, bet ir paremsite projektą, tolimesnius CS: GO serverius!

 

Kaip galimą pasiekti tinklapį ir ar vertą registruotis?

Taip tinklapį pasiekti galite paspaude ČIA arba apačioje rasite nuorodą. Registruotis tinklapyje vertą, bei patariama aktyviai dalyvauti diskusijose, kadangi taip jūs galite nemokamai laimėti CS: GO item (Chest, Key, or Skin's!).

 

Kaip pasiekti serverį, dėl ko jame vertą žaisti?

Serverį pasiekti galite IP adresu: 185.80.129.222:27015 . Dėl ko vertą žaisti serveryje? Jūs lavinate savo reakcijos greitumo lygį taip pat jūs didinate savo gebėjimus nušauti priešininką bei turiningai praleidžiate laisvalaikį, nevartodamas alkoholio ar narkotikų!

 

Serverio IP adresas: 185.80.129.222:27015

350x20.png
Projekto tinklapis: http://defuse.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...