Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3246 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodu visai naują LMG vartotoją, vardinis nickas, parduosiu už ~3 eurus visokiais atsiskaitymas arba mainais arba csgo skinais.

Vartotojo informacija:

XP: ~1500

PINIGAI: 50 tūkstančių

Taškai už kuriuos galima nusipirkti admin ir t.t: 2440

DARBAS: Bedarbis

NICK: Vardinis (Tikras vardas ir pavardė nevardinė)

Parduodu, nes netyčia ne tenais nusiunčiau taškus taigi taip išėjo.. o tame accounte reikia pražaisti ten 25 valandas man atrodo, kad galėtum nusipirkti kokią nors paslaugą.

Pas mane virš 700 taškų yra dar vipas 50 dienų kažkur krč :D. tai žinai :D. Tavo acc nieko gero. Už 3 eurus gali geresnį acc paimti negu tu turi.

neparduodu gerumo esmėje, tiesiog išsiunčiau ne ten taškus ir va.. o čia taškų už 6.66 eurų vien bankiniu pavedimu o sms vos ne 10 eurų... taip kad... neparduodu del xp ar kokio kito bullshit, tiesiog del tasku, man neidomu ka tu parduodi ir ka tu perki

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3246 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...