Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ieškau Projekto
Sveiki visi, ieškau projekto kuriame galėčiau apsistoti.
Nes būvau išmestas iš praeito projekto todėl kad mane aptiko žaidant su draugais GreenSide :/ (nereklamuojų)

Apie mane
Taigi apie patį save daug nekalbėsių, pradėsių nuo to kas daugiausiai visiem rupį tai amžius, taigi man yra 14-metų, Koduojų jau apie 1-nerius metus, Mapp'inu jau kaškur metus su pusę ir projektuose turiu patirties gan daug iš nelabai sekmingos pusės bet manau tikrai pasinaudęs šia nepavydėtina patirtimi galėčiau projektą išsiukt į geresnę pusę. Nu vienų žodžių artimiau susipažinsim kas tikrai būs susidomėje.

Ką aš mokų/galių

- Skriptint / Koduoti [MySQL, DINI nesvarbų]
| Banko Apiplėšimo Sistema |
Sori už tokį FPS, man filmuojant rodė 50 FPS O per video labai mažas yra

https://www.youtube.com/watch?v=c8zmARpqX9k&feature=youtu.be
- Mapp'inti
Ant greičio padaryta Mechanikų Bazę
http://www.part.lt/img/eff4995886ddf144f15c5de1ca79df16447.PNG

Ko aš norėčiau

- Galūnė yra nesvarbų, tik kad būtų kam daryt atnaujinimus.
- Draugiško kolektyvo.
- Administracijos motivacija kašką sukurt.

Kas susidomėjot, susisiekit į až.

Pakeičiau truputį pavadinimą, nes berašydamas pasikeite mintis :D

Redaguota , nario Meškisz
  • ,
(redaguota)

Tekste gana daug gramatinių klaidų ir vistiek, norėtųsi pamatyti kažkokių pavyzdžių, manau, labiau sudominsi kai pamatys bent pora pavyzdžių (nors ir mappų).

Sėkmės paieškose. :)

Gerai, klaidas ištaisysiu, pasistengsiu iki 8 valandos įkelt porą pavyzdžių į temą.

Dadėjau po 1 pavyzdį.

Gerai, klaidas ištaisysiu, pasistengsiu iki 8 valandos įkelt porą pavyzdžių į temą.

Dadėjau po 1 pavyzdį.

Žmogau, kas tave galėtu imti? Net skriptinti nemoki, o dėl mapp darbo patylėsiu noob'as :D

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

_∫∫ _∫∫ɯ \ \           .i.   Bybioragio Bokštas

(redaguota)

Skriptas trauktas iš sa-mp.com... Išverstas iš Anglų k, į Lietuvių k. 

:DD Nebejuokint, tau skripta numest ???

Bet šiaip jaigu žmogiškai atsakius, gerai TARKIM ištraukiau aš iš sa-mp.com tą skripta, mane pakviečia į projekta ir kas tada ? Galvoji aš supergames'uose daryčiau tokias nesamones ?

Žmogau, kas tave galėtu imti? Net skriptinti nemoki, o dėl mapp darbo patylėsiu noob'as :D

Ne nu vistiek koks tu žmogus esi, toks nu nemoku nupasakot,

Vietoi to kad patylėtum arba pagirtum tu tokias nesamones rašai o dar tu man pats vakar skambinėjai, ir siuliai kaip mažas vaikas , dar jis man projektus siulo kurt...

Siulai pažaist Spin Tires ->  1   2 <- Skambinėji

Sakai kad blogas mapperis, tai ko laikiei man savo tam apgailėtinam broadway'ui ??

O poto sakai nemoku skriptint, tai ko prašai manes pagalbos |||   Nuotrauka 

• Teigiamai 1

Bet šiaip jaigu žmogiškai atsakius, gerai TARKIM ištraukiau aš iš sa-mp.com tą skripta, mane pakviečia į projekta ir kas tada ? Galvoji aš supergames'uose daryčiau tokias nesamones ?

Vietoi to kad patylėtum arba pagirtum tu tokias nesamones rašai o dar tu man pats vakar skambinėjai, ir siuliai kaip mažas vaikas , dar jis man projektus siulo kurt...

Sakai kad blogas mapperis, tai ko laikiei man savo tam apgailėtinam broadway'ui ??

Bet pagal tavo pavizdy tai apgailėtinas mapp darbas :/

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

Nu nes man reikėjo greit padarytos patalpos sistemai, anyways tuoj ikelsiu tikra mappa, busimam projektui į kurį esu pakviestas :)

Bet tu žiaurus esi :DD

12dbe6f7523f5d14b0afc0e20083245e41.PNG

Ką tu čia bandai įrodyti :/ Bet šiuolaikinei skripteriai dirba su mysql, o ne su dini saugojimu :D

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

Yra tokių kurie ištraukia iš kitų forumų skriptus, ar sistemas ir vaizduojasi, kad pats kūrė. ;) Jo script'ą gali numest

(redaguota)

Yra tokių kurie ištraukia iš kitų forumų skriptus, ar sistemas ir vaizduojasi, kad pats kūrė. ;) Jo script'ą gali numest

Davai numesk, laukiu.

Nueik ir surask tokį pati.

Aš nesuprantu iš kur jūs ištrauket kad aš kopinau ???

Interiera banko paėmiau nes tai buvo banko apiplėšimo sistema.

Durų sprogdimas tai nematau nuo ko čia kopijimas ?

Lazeriai šiaip kad paįvairint padariau, o žadėjau sprogdinama siena daryt bet laiko limitas buvo...

O kad pinigus pristatyt kaškur vėl nematau nuo ko čia kopint, nu tai kaip kitaip užbaigt misiją, nu aišku gali primastyt bet pajėmiau pati papraščiausia būda.

Nors šiaip *Myliu SuperGames.lt* jau, buvau pakviestas į projekta, ruošiu modifikacija.

Davai numesk, laukiu.

Nueik ir surask tokį pati.

Aš nesuprantu iš kur jūs ištrauket kad aš kopinau ???

Interiera banko paėmiau nes tai buvo banko apiplėšimo sistema.

Durų sprogdimas tai nematau nuo ko čia kopijimas ?

Lazeriai šiaip kad paįvairint padariau, o žadėjau sprogdinama siena daryt bet laiko limitas buvo...

O kad pinigus pristatyt kaškur vėl nematau nuo ko čia kopint, nu tai kaip kitaip užbaigt misiją, nu aišku gali primastyt bet pajėmiau pati papraščiausia būda.

Nors šiaip *Myliu SuperGames.lt* jau, buvau pakviestas į projekta, ruošiu modifikacija.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=587198Pažiūrėk vaizdo įraša durų sprogimas, lazeriai yra... :D skripteriūga.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=587198Pažiūrėk vaizdo įraša durų sprogimas, lazeriai yra... :D skripteriūga.

WOW!

Tai tada sargas irgi kopina sandelių grobimus nes ten irgi duris sprogdina :000

Lazeriai šiaip iš oro sugalvojau...

Pas jo šiaip ten yra viskas mandriau padaryta jaigu ką. Tau daba skripto gabala numest ?

Šiaip *Myliu SuperGames.lt*, padaryčiau dar kašką bet kad jau esu projekte tai žinau jau vapšie *Myliu SuperGames.lt* ;) galit rakint tema.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...