Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kappa, atėjo laikas, kai accountai kuriami atsarginiai, gaila man toks nereikalingas, tai kažkas bando manimi apsimesti :D  Žėkit, kad neapgautu, o moderatoriai trinkit lauk jo acc;

https://www.supergames.lt/user/47351-sch%CF%89artzas-atsarginis/?tab=feedback

net negalvojau kad galėjo taip atsitikti bet čiuvakas " manteliakas " jugi pirko kaškur 9 pakvietimus iš SG nariu , vakar iš manes pirko.

748cc04cc26dc7a4993f030131f7a64336.png

Redaguota , nario FireHawK

(redaguota)

how? :D jugi i tavo gmaila yra siunciamas ir tik su juo gali registruotis xd

inbox.lt nereikia jokiu nr vest, neturejo papildomu emailu, sake sukurt, nes tingi tiek daug uz tiek pakvietimus kurt, ir 2mln uz 1 pakv, tai sukuriau, pasake kokius email, nick passwordus det, viska sukuriau parasiau sms, kad sukuriau, jie patikrino ir viskas, jie ejo pirmi, dave milus, ir beje pries dar parasant cia apie mane isiunciau pats lukonic kad uzbanintu fotkese matosi, ir koks tolkas cia man tipo shwartzu apsimetinet nors as jo net nepazistu ir beje scamint tipo ane man? Kaip? Jei net ant profilio skype neuzdeta k gaus bana ir vsio. P.S pardaviau lmg zaidejam Jarek_Blackhead ir Aivaras_Geras,  shwartzai pats sampa zaidei is busenos matau tai nezinau ar sako tie nickai kazka. Ne viena jau pardaviau jiems, tai nezinau ar kitu acc nepadarys taip.  Bet vistiek nafik kurt su tokiu nicku, scamint vistiek nepaeitu :DD Visa info perdaviau per LMG sms, zinau sunku tiket bet taip yra, negalvojau, kad nesamones prades daryti.

2e2c0d13086b4264acfb4ca4c8d18ce4.png

2429b6b6609443428b50005be73766df.png

Redaguota , nario manteliakas
(redaguota)

Nusiunčia linką taigi ir duodi kitam ir užsiregina? 

Ne, aš emailus ir pats sukūriau, sake po 1mln be emailo, su emailais duos 2mln, tai sukuriau, nes inbox.lt ten ez per 3min kokias paskyra susikurti, be jokiu nr ir pns, tai ir padariau, pirmi ejo, tai pagalvojau kodel gi ne, ir sukuriau. P.S pardaviau jiems ne viena, gal 4-5 tik nezinau kokius nickus poto pasikeite nuo registracijos, kai kurt sake tai sake vienodus passwordus, tai turbut kad sharina acountus. Nu siaip ar taip galvociau kad patrolint susikure, nes gi blemba ar gi kvaili, kad apsigaut pries diena sukurto acc su 0rep, 0 pranesimu, 0 atsiliepimu ir dar be skype profilyje, nelogiska. P.S nei as ta shwartza pazistu, nei reikalu turejes, net skypeje neturiu, visiskai svetimas zmogus. Nu zodziu gera pamoka, kad neperpardavinet pakvietimu.

Ir siaip jei as ta acc tureciau jau seniausiai po sitos temos sukurimo nueiciau i ta acc, pasikeisciau nicka ir pasibaigtu visa sita istorija, bet as to acc neturiu ir jis nemano. Ir jei bandyciau cia scamint neprasyciau kad pats lukonic uzbanintu jei tas acc butu mano.

Edit: lukonic ji jau uzbanino, beda manyciau isspresta.

Redaguota , nario manteliakas
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...